Kızımı nasıl üzmeden ikna ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani evet söylediğiniz de mantıklı. Herkese de ders olsun çocuğu istiyor diye eve kedi alınmaz. Çok kızıyprım çok üzülüyorım ya. Yazık.
Eve kedi, köpek alınca artık evladın gibi oluyor. Yani hiç bir şeyinden iğrenmiyor insan. Eğer evlat gibi göremeyeceklerse kimse almamalı. Yazık onlar çok hassas sevilmediğini de anlıyorlar. Terk edildiklerinde inanılmaz üzülüyorlar.

Cins kedi alıp sonra istemeyenlerden.Anladım.Peluş kedi alsaydi keşke.

Öyle bağlanıyorlar ki kediler sahiplerine sevince, ben evlenirken kedim depresyona girdi hastalandı anladı da, yoğunbakımda yattı bir hafta aynen evlat gibi. İnsan hiç altına yaptı diyr çocuğunu başkasına verir mi? Dediğiniz gibi o sevgiyi taşımayanlar lütfen asla hayvan sahiplenmesinler.

İşkence ediyorsunuz evet. Basit bir şey gibi wcnin kapısını kapalı unutuyoruz yazmışsınız. O canlı tuvaletini kuma yapar, yapamıyor sizin sorumsuzluğunuzdan. Yavruyken almışsınız alıştı sizin evinize bütün düzenini bozmayı düşünüyorsunuz. Bilerek eziyet ediyorsunuz işte. Kedinin bir canlı olduğunu tüyünün, kokusunun olduğunu bilmeden mi aldınız? Bu suç evet. 11 yaşındaki çocuğunun aklıyla hareket eden ve söz geçirmekten aciz birine laf anlatmaya çalışıyoruz gerçi hata bizde. Çocuk forumuna yazın siz burası size yetişkin kalır.

Cins ne orada bitmiş cümle nasıl anlayalım biz kedi mi köpek mi
Merhaba arkadaşlar 11 yaşında kızımın aylarca ısrarlarına dayanamayıp eve cins kedi aldık 4 aydır bizimle birlikte kedi kızım aşırı seviyor ama ben kedinin tuvaletinin kokusundan tüylerinden çok huylaniyorum tiksiniyorum kedi bakmak çok sorumluluk isteyen birseymis mutfaktaki yemekleri yemesin diye kapıyı sürekli kapalı tutmak zorundayız açık birakinca herşeyi yalıyor çöpe dökmek zorunda kalıyoruz banyoda tuvaleti var orayida kapali unutunca etrafa tuvaletini yapıyor kediyi göndermek istiyorum kızım ağlama krizlerine giriyor ne yapacağımı şaşırdım bana bı akıl verin lütfen

Ne kadar süredir sizde umarım 1 hafta kadar falandır size alışmamıştır şu hayvanlar oyuncak değil bir öğrenemediniz yaa güzel dille çocuğunuza anlatsaydınız ha insan ha hayvan pek de farkı yok onların da duyguları var kokumuzu biliyorlar kokumuzu görümcem de sizin gibiydi ama çocuklar istiyordu cins kedi aldılar ama alıştı şimdi o da seviyor kediler insana kendini sevdiriyor eşim tüyden inanılmaz tiksinirdi evde istemezdi şimdi eşim bile kedi manyağı oldu kaç tane büyüttük evde 1 tane de Narin kızımız var evde benden çok sever bazen balkona koyarım kızarım Narine o gelir getirir içeri bildiğiniz aşk yaşıyorlar

Sapanca da evim var. Sapanca sokakları cins minik ırk köpek dolu. Özellikle son yıllarda. Araştırdım niye bunlar çoğaldı diye. Bungalov evlere tatile gelenler dönerken sokağa bırakıyorlarmış. Çoğu ya çocuklarına eğlence diye alınıp bakılamayan ya da sevgililerine hediye diye alınıp atılanlarmış.

Sevilmediğini anında anlıyorlar annemlerin bir kedisi vardı annemlerin evinden benim evimi öğrenmişti geliyordu kapımızda bağırıyordu eve alıyordum eşim tüy fobisi dolayısıyla korkuyordu (yendik şimdi o ayrı) kedi daire kapısı önündeki sandalyede oturuyordu sadece içeri girmiyordu girse de koltuklara oturmuyordu eşim yavaş yavaş sevmeye başladı öyle öyle başladı koltuklara oturmaya annemlerin kedisi de ben onu çok seviyorum diye kaçıp kaçıp bize geliyordu

Yok ben onu kastetmedim.Sokakta o kadar kedi varken para ile alınmasına karşıyım.Kedi bakmak zaten emek isteyen bir şey.
Cins kedi isteyenler için de bir sürü dernek var. Sokağa atılan cins kedileri sahiplendiren. Ordan alsalar keşke. Para ile petshop dan alıyorlar çoğu hasta kedi oluyor. Çok yaşamıyorlar bile. Petshoplar daha 2 ay olmadan anneden ayırıyorlar kedileri köpekleri. Onların bağışıklığı da iyi olmuyor tabi anne sütü içemediklerinden

diğer arkadaşların dediği gibi keşke almadan önce biraz araştırıp ne gibi zorlukları olduğunu öğrenseydiniz bir çok video var bu tür konularda bizde yavru sahiplenmiştik zaten eve alışma süreci bizleri tanıma süreci zor oluyor dertlerini anlatamıyorlar yazık o cana tuvalet konusunda bizim kedimiz hemen alışmıştı ilk günden kokulu kum tercih edebilirsiniz ama lütfen sokağa bırakmayın yada gerçekten sevgi ile büyütemiyecek kişilere vermeyin.

kızınıza kediyle alakalı sorumluluklar yükleyin örnek veriyorum kumun değişimi kediyle oynamak kedinin suyunu mamasını vermek. eğer bunları ihmal ederse yapamazsa kediyi daha iyi bir yere verileceğini söyleyin kızınızda sorumluluk alır sizde daha rahatlamış olursunuz

Tuvaletinin kapısını kapalı tutuyormuş ben anlamadım nereye yapmasını bekledi ki hayvancağızın. İnşallah bulur öyle birisini de hayvan bu kadından kurtulur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…