Eve kedi, köpek alınca artık evladın gibi oluyor. Yani hiç bir şeyinden iğrenmiyor insan. Eğer evlat gibi göremeyeceklerse kimse almamalı. Yazık onlar çok hassas sevilmediğini de anlıyorlar. Terk edildiklerinde inanılmaz üzülüyorlar.Yani evet söylediğiniz de mantıklı. Herkese de ders olsun çocuğu istiyor diye eve kedi alınmaz. Çok kızıyprım çok üzülüyorım ya. Yazık.
Cins kedi alıp sonra istemeyenlerden.Anladım.Peluş kedi alsaydi keşke.Alemin akıllısı konu sahibi ya silmiş düzenlemiş. T Trewtrew
Aşağıdaki gibiydi konu.
Merhaba arkadaşlar 11 yaşında kızımın aylarca ısrarlarına dayanamayıp eve cins kedi aldık 4 aydır bizimle birlikte kedi kızım aşırı seviyor ama ben kedinin tuvaletinin kokusundan tüylerinden çok huylaniyorum tiksiniyorum kedi bakmak çok sorumluluk isteyen birseymis mutfaktaki yemekleri yemesin diye kapıyı sürekli kapalı tutmak zorundayız açık birakinca herşeyi yalıyor çöpe dökmek zorunda kalıyoruz banyoda tuvaleti var orayida kapali unutunca etrafa tuvaletini yapıyor kediyi göndermek istiyorum kızım ağlama krizlerine giriyor ne yapacağımı şaşırdım bana bı akıl verin lütfen
Evet tabi. Dişi kedime de özel mama veriyoruzOnları kısıtlaştırdıktan sonra özel kedi mamaları almak gerekiyor.Erkek kedilere
Öyle bağlanıyorlar ki kediler sahiplerine sevince, ben evlenirken kedim depresyona girdi hastalandı anladı da, yoğunbakımda yattı bir hafta aynen evlat gibi. İnsan hiç altına yaptı diyr çocuğunu başkasına verir mi? Dediğiniz gibi o sevgiyi taşımayanlar lütfen asla hayvan sahiplenmesinler.Eve kedi, köpek alınca artık evladın gibi oluyor. Yani hiç bir şeyinden iğrenmiyor insan. Eğer evlat gibi göremeyeceklerse kimse almamalı. Yazık onlar çok hassas sevilmediğini de anlıyorlar. Terk edildiklerinde inanılmaz üzülüyorlar.
Cins almasa bile o kedi eve alışıyor. Sonra sokağa bırakıyorlar. Bunu yapabilmek nasıl bir vicdan bilemiyorumCins kedi alıp sonra istemeyenlerden.Anladım.Peluş kedi alsaydi keşke.
Bı soru sordum sanki kediye işkence ediyor gibi yorumlar yapılmış bir hayvana bilerek asla eziyet etmem edilmesinede müsade etmem ama aylarca israr edince kiyamayip belki bende alisabilirim diye en sevimli gördüğüm bı kediyi aldım malesef alistiramadim kendimi bu sucmu yani
Merhaba arkadaşlar 11 yaşında kızımın aylarca ısrarlarına dayanamayıp eve cins kedi aldık 4 aydır bizimle birlikte kedi kızım aşırı seviyor ama ben kedinin tuvaletinin kokusundan tüylerinden çok huylaniyorum tiksiniyorum kedi bakmak çok sorumluluk isteyen birseymis mutfaktaki yemekleri yemesin diye kapıyı sürekli kapalı tutmak zorundayız açık birakinca herşeyi yalıyor çöpe dökmek zorunda kalıyoruz banyoda tuvaleti var orayida kapali unutunca etrafa tuvaletini yapıyor kediyi göndermek istiyorum kızım ağlama krizlerine giriyor ne yapacağımı şaşırdım bana bı akıl verin lütfenCins ne orada bitmiş cümle nasıl anlayalım biz kedi mi köpek mi
Sokağa salınan kedi uyum sağlayamaz ki hele cins kedi ölüverir hemen nasıl bi vebalCins almasa bile o kedi eve alışıyor. Sonra sokağa bırakıyorlar. Bunu yapabilmek nasıl bir vicdan bilemiyorum
Vebal mi? Oda ne premsesinin gözyaşından kıymetli birşey miSokağa salınan kedi uyum sağlayamaz ki hele cins kedi ölüverir hemen nasıl bi vebal
O prensesin aklı erse o da istemez kiVebal mi? Oda ne premsesinin gözyaşından kıymetli birşey mi
Yok ben onu kastetmedim.Sokakta o kadar kedi varken para ile alınmasına karşıyım.Kedi bakmak zaten emek isteyen bir şey.Cins almasa bile o kedi eve alışıyor. Sonra sokağa bırakıyorlar. Bunu yapabilmek nasıl bir vicdan bilemiyorum
İstemez tabiki annesi gaddar sadece. Kızcağız ağlıyormuş bu yaşta bile gidicek diye. Annesinden daha sevgi dolu ve bilinçliO prensesin aklı erse o da istemez ki
Sevilmediğini anında anlıyorlar annemlerin bir kedisi vardı annemlerin evinden benim evimi öğrenmişti geliyordu kapımızda bağırıyordu eve alıyordum eşim tüy fobisi dolayısıyla korkuyordu (yendik şimdi o ayrı) kedi daire kapısı önündeki sandalyede oturuyordu sadece içeri girmiyordu girse de koltuklara oturmuyordu eşim yavaş yavaş sevmeye başladı öyle öyle başladı koltuklara oturmaya annemlerin kedisi de ben onu çok seviyorum diye kaçıp kaçıp bize geliyorduEve kedi, köpek alınca artık evladın gibi oluyor. Yani hiç bir şeyinden iğrenmiyor insan. Eğer evlat gibi göremeyeceklerse kimse almamalı. Yazık onlar çok hassas sevilmediğini de anlıyorlar. Terk edildiklerinde inanılmaz üzülüyorlar.
Cins kedi isteyenler için de bir sürü dernek var. Sokağa atılan cins kedileri sahiplendiren. Ordan alsalar keşke. Para ile petshop dan alıyorlar çoğu hasta kedi oluyor. Çok yaşamıyorlar bile. Petshoplar daha 2 ay olmadan anneden ayırıyorlar kedileri köpekleri. Onların bağışıklığı da iyi olmuyor tabi anne sütü içemediklerindenYok ben onu kastetmedim.Sokakta o kadar kedi varken para ile alınmasına karşıyım.Kedi bakmak zaten emek isteyen bir şey.
Aynen para ile alınmasına ben de çok karşıyımYok ben onu kastetmedim.Sokakta o kadar kedi varken para ile alınmasına karşıyım.Kedi bakmak zaten emek isteyen bir şey.
Tuvaletinin kapısını kapalı tutuyormuş ben anlamadım nereye yapmasını bekledi ki hayvancağızın. İnşallah bulur öyle birisini de hayvan bu kadından kurtulur.diğer arkadaşların dediği gibi keşke almadan önce biraz araştırıp ne gibi zorlukları olduğunu öğrenseydiniz bir çok video var bu tür konularda bizde yavru sahiplenmiştik zaten eve alışma süreci bizleri tanıma süreci zor oluyor dertlerini anlatamıyorlar yazık o cana tuvalet konusunda bizim kedimiz hemen alışmıştı ilk günden kokulu kum tercih edebilirsiniz ama lütfen sokağa bırakmayın yada gerçekten sevgi ile büyütemiyecek kişilere vermeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?