Çok teşekkür ederim beni anladığıniz için zaten normal gitse böyle bi konu açmazdım tanıdığım birinin çocuğu geçirdi bu hastalığı bana dediği şu çocukta olsa çok zor geçiyor bu hastalık dediğiniz gibi hasar kalma ihtimali çok yüksek zaten arkadaşların dediği zihniyette olsam kızımı 2 yıl ana okuluna da göndermezdimYani cevaplara cok sasirdim sanki kadin zaman normal ama gondermeyeyim demis gibi.pandemi var ve daha ne oldugunu dunya cozemedi organlara hasar veriyor iyilesse bile.bagisikligi dusuk olan bir cocuk okulda illa ki kapar.korkmakta cok hakli buldum ben hanimefendiyi.bence bunu doktora danisin.gecirdigi hastaliklari vs anlatin o sizi dogru yonlendirir.
Hastalik zarar vermez diye bir garanti de yok ama.veya cocuk bu hastaliga karsi bagisiklik kazanacak diye de yok.cocugum yok ama olsaydi doktor gorusu alirdim.bagisikligi guclendirmenin yollarina bakardim.sonra okul aciliyor mu okullar acilinca surec nasil seyrediyor diye bakardim.milli egitim bakanina sahsen guvenim tamonlem alacaktir.
Ben de sizi haklı buluyorum. Benimki de zorunlu olması ama bende yollamazdım. Belki griple atlatamıycak insanlar ölüyor bu hastalıktan .çocuğumu kaybedeceğime bir sene eğitim hayatından kaybetsin. Ama işte bu virüsün ne zaman biteceği de belli değil. Steril olacağına, devletin denetleyeceğine de hiç inanmıyorum.çocuk daha bunlar.koca koca aklı başında olanlar dikkat etmiyor.Çok teşekkür ederim beni anladığıniz için zaten normal gitse böyle bi konu açmazdım tanıdığım birinin çocuğu geçirdi bu hastalığı bana dediği şu çocukta olsa çok zor geçiyor bu hastalık dediğiniz gibi hasar kalma ihtimali çok yüksek zaten arkadaşların dediği zihniyette olsam kızımı 2 yıl ana okuluna da göndermezdim
Inanın bazen evde hiç bir şey olmuyor yinede götürmüyorum pazara veya markete hava alması içinde eşimin izin gününde ormanlık alanlara pikniğe gidiyoruz bende mecbur kalmadıkça çıkmıyorum
Büyükler bile dikkat etmiyor doğru ama sanki ben okula hiç göndericem istemiyorum gibi göstermeye çalışıyor bazı hanımlar normal bi hastalık gibi görüyorlar linçlemek için hazır olda bekliyor lar bende inanmıyorum idare hangi birine yetişsin binbir çeşit insan var dikkat eden var etmeyende gördük de yani anlayışınız içinde ayrıca teşekkür ederimBen de sizi haklı buluyorum. Benimki de zorunlu olması ama bende yollamazdım. Belki griple atlatamıycak insanlar ölüyor bu hastalıktan .çocuğumu kaybedeceğime bir sene eğitim hayatından kaybetsin. Ama işte bu virüsün ne zaman biteceği de belli değil. Steril olacağına, devletin denetleyeceğine de hiç inanmıyorum.çocuk daha bunlar.koca koca aklı başında olanlar dikkat etmiyor.
Benim için de zor ama evde küçük kardeşide var mecburum hastalanan larida gördüm gerçekten çok zorPeki bir yil bu sekilde mi olacak?
Yabi olur yapariz diyorsaniz onu bilemem, biz 2 ay evde oldugumuz donemi zor atlattik acikcasi.
Evet cezasi var. Rapor almalisiniz ama bunu tavsiye etmem. Okullarda gerekli tedbirlerin alinacagini umuyorum. Türkiye bu konuda gayet olumlu gidiyor. Onlemler iyi.Hanımlar kafamı çok kurcalayan bir şeyi sizede danışmak istedim internette araştırdım ama net bı bilgi alamadim belki bilenler vardır aranızda kızım okul açıldığında 74 aylık yani zorunlu birinci sınıf oluyo ben coronadan dolayı göndermek istemiyorum çünkü bağışıklığı çok zayıf bı çocuk ve her şeyi elini sürer dışarı çıkarsam bile sürekli uyarıyorum dokunma bir yerlere diye ne yapabilirim bu yıl gönderme mek için bide ne gibi cezalar uygulanir sizce
Benim için de zor ama evde küçük kardeşide var mecburum hastalanan larida gördüm gerçekten çok zor
Ceza var diye söyleniyor ama daha para cezasi alan görmedim. İçiniz rahat olsun risk varken okullar açılmaz
Cocuk psikologuna gideceksiniz çocuğum okula başlamasını istemiyorum daha çok küçük okulda kabul etmiyor yazmıyor rapor istiyorum okula vermek için okul yönlendirdi deyin psikolog motor becerisi için bı yere gönderiyor orada eline kağıt kalem veriyorlar boyuna kilosuna bakıyorlar bebek çiz çiçek çiz deyip rapor yazıyorlar gidebilir yada gidemez diye pskologa veriyorsunuz kağıdı onaylıyor sizde okula veriyorsunuz raporu ve kayıt yapmıyorlar 1 sene rahatsinizHanımlar kafamı çok kurcalayan bir şeyi sizede danışmak istedim internette araştırdım ama net bı bilgi alamadim belki bilenler vardır aranızda kızım okul açıldığında 74 aylık yani zorunlu birinci sınıf oluyo ben coronadan dolayı göndermek istemiyorum çünkü bağışıklığı çok zayıf bı çocuk ve her şeyi elini sürer dışarı çıkarsam bile sürekli uyarıyorum dokunma bir yerlere diye ne yapabilirim bu yıl gönderme mek için bide ne gibi cezalar uygulanir sizce
Çocuğun bağışıklığı düşük heryere elliyo diye bi hayatından 1 senesini çalamazsınızHanımlar kafamı çok kurcalayan bir şeyi sizede danışmak istedim internette araştırdım ama net bı bilgi alamadim belki bilenler vardır aranızda kızım okul açıldığında 74 aylık yani zorunlu birinci sınıf oluyo ben coronadan dolayı göndermek istemiyorum çünkü bağışıklığı çok zayıf bı çocuk ve her şeyi elini sürer dışarı çıkarsam bile sürekli uyarıyorum dokunma bir yerlere diye ne yapabilirim bu yıl gönderme mek için bide ne gibi cezalar uygulanir sizce
Yaşı küçük değil, siz kaydını yaptırın.
Okullar açılmazsa ortada kalır çocuk, yaşıtları uzaktan eğitimle 2ye geçerken 1 sene kaybetmiş olur.
Açılırsa düşünürsünüz ne yapacağız diye.
Bu dönemde para cezası uygulanacağını hiç sanmam.
Olur sağlam endişelenmeyin.
Eğer özele gönderme gibi bir dusunceniz yoksa uzaktan eğitim ile devletin eğitimi hemen hemen aynı.
Evde anne babalar itekliyor çocukları.
Yaşıtlarıyla okumalı çocuklar. Sonrasında sikintisi oluyor.
Aynı düşüncedeyim1. sinif cocugu uzaktan egitimle hele ki 1. Donem hic bisey ogrenemez.
Gönder diyen ler bunu düşünmüyor artı sürekli diğer sınıflarda zorlanicak hiç bişey öğrenmeden 2 ye geçicekcalisan anne babalar napsin?
Ben suan cocuklarima tek basima bakiyorum, babalari dis gorevde, cok sukur anaokulu cagindalar, 1 hazirandan beri ikisi de anaokuluna gidiyor.
Bu sene oglum 1. Sinif olmali, baba yok anne calisiyor, kizim kres caginda
Ilkogretim kapanirsa hem oglum icin bakici hem kizim icin kres parasi nasil vereyim?
Ben evde yokken bakici mi itekleyecek cocugu? Hic sanmam..
Abi okula gitmiyor diye kizimi da anaokulu dan alip eve tikmak ne kadar adilce?
Yani ailelerin dinamikleri bambaska.
Ayrica 1. Sinifin ilk donemi uzaktan egitimle cocuk helak olur, nasil ogrenecek?
imkansiz..
Aslinda o 7 yasi doldurmak degil,6 yasi doldurmak. Cunku 6 yasi doldurup 7den gun alan cocugu akademik takvim 7 yasinda kabul ediyor ve ilkokul 1 icin uygundur diyor.7 yasi doldurunca 8 yasinda basliyorsunuz okula yani 1 yil gec oluyorBence deneyimi sınıf öğretmenleri ile konuşmakta fayda var. Cocuklar 7 yaşını doldurmadan başlayıp sonra sorun yaşayabiliyor. Ders başarısı anlamında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?