- 14 Kasım 2009
- 480
- 183
- 628
- Konu Sahibi Nazlican333
-
Babasina guvnmemek icin sebepleriniz neler? Kotu bi baba miydi? Kizinizin konuyla ilgili dusuncesi ne? 5 yil anneyi gormemek icin cok uzun neden 5 yil gorusmeyeceksiniz anlayamadimHerkese merhaba.Ben 4 yıl önce eşimden ayrıldım.Esi esim geçen sene hollanda ya gitti.Bu sene de oturym aldı.13 yaşında bir kızım var ve onu da yanına almak istiyor.Siz olsaydınız ne yapardınız.Kizim liseyi orada okuyabilir ama benimle 18 yaşına kadar gorusemiyecek.İstedigimiz gibi gidip gelemeyeceğim.Babasina güvenmiyorum.Ama ülkenin durumu da ortada ne yapmalıyım.
Ben boyle bi adamla cocugumu markete bile gondermemKizim tek basina uçakla gelemez yasak çünkü.Onu kim getirip götürecek.Ben de sürekli gidip gelemem.Malum ekonomik durumlar ve çalışıyorum. Babası oraya giderse onun benimle görüşmesini istemez telefon ile bile gorusturmez.Oyle bir adam çünkü.Cocuk bakmaktan da anlamıyor hiç.Ona duygusal olarak destek olabileceğini düşünmüyorum.
Kizim tek basina uçakla gelemez yasak çünkü.Onu kim getirip götürecek.Ben de sürekli gidip gelemem.Malum ekonomik durumlar ve çalışıyorum. Babası oraya giderse onun benimle görüşmesini istemez telefon ile bile gorusturmez.Oyle bir adam çünkü.Cocuk bakmaktan da anlamıyor hiç.Ona duygusal olarak destek olabileceğini düşünmüyorum.
Kizim benden ayrılmak istemiyor ama babasından da vazgecemiyor.Neden yasak? Ben o yaştayken gidip geliyordum tek başıma.
Telefonla bile görüştürmeyecekse zaten yollamaz da. Kızınız gitmek istiyor mu? 13 yaşında ergen şu and
bu muhabbetleri bilip gitmek istiyorsa siz engel olursanız size tavır alabilir. Babasıyla yaşamak istiyor mu?
Ben olsam göndermek istemeZdim bu arada üniversitede gitmesi daha sağlıklı olabilir küçük daha. Ama kendi ne istiyor o çok önemli.
En son beni karakola sikayet etmişti beni cezalandırmak için.Simdi de beni cezalandırmak için görüştürmez diye düşünüyorum.Babası anlattığınız kadar kötü biriyse göndermeyin
Peki neden karakola şikayet etmişti sebep neydiEn son beni karakola sikayet etmişti beni cezalandırmak için.Simdi de beni cezalandırmak için görüştürmez diye düşünüyorum.
Eşiniz neden sizinle bu kadar uğraşıyor?En son beni karakola sikayet etmişti beni cezalandırmak için.Simdi de beni cezalandırmak için görüştürmez diye düşünüyorum.
Eski konularıma bakarsanız orda detaylı olarak yazıyor.Peki neden karakola şikayet etmişti sebep ne
Bilmiyorum.Bosanmayi ben istedim.Kendisinin ve ailesinin çok üstün insanlar olduğunu düşünüyor.O yüzden boşanmayi kendine yedirmedi.Bu şekilde ayağına kapanmamı bekliyorEşiniz neden sizinle bu kadar uğraşıyor?
Eski konuklarınıza baktım üniversite zamanı gelene kadar göndermeyin. Tabi bu durumda kızınızın ne istediği önemliEski konularıma bakarsanız orda detaylı olarak yazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?