- 2 Şubat 2014
- 1.734
- 3.813
- 333
- Konu Sahibi Nazlican333
-
Caliskan bir cocuksa imkansiz degil. Ben havo yaptim mesela. Ayni yollardan gectim havoya gecis yaptim.Göndermeyin. Ülke durumu bu yaşta bir çocugu annesiLik kadar etkileyemez. annesiz büyünek onun için en kötüsü olur.
Geçen başka bir konuda da yazmıştım. Hollandada çocugun üniversite okuyup okumayacağı gideceği lise tipi ile belli oluyor. Sizin çocugunuzun yaşı çok büyük. Dilde yeterli seviyeye gelip üniversite eğitimi alabileceği bir yola girmesi imkansız gibi bir şey. Babası vatandaş olsun kızına sponsor olsun. Acele etmeyin.
Yasak değil hatta 6 yaşından sonra refakatçi bile olmadan yolculuk yapabilirler. Siz buradan bindiriyorsunuz uçağa, karşı tarafa havaalanında teslim ediyorlar.Kizim tek basina uçakla gelemez yasak çünkü.Onu kim getirip götürecek.Ben de sürekli gidip gelemem.Malum ekonomik durumlar ve çalışıyorum. Babası oraya giderse onun benimle görüşmesini istemez telefon ile bile gorusturmez.Oyle bir adam çünkü.Cocuk bakmaktan da anlamıyor hiç.Ona duygusal olarak destek olabileceğini düşünmüyorum.
Bu konuda bana bilgi verebilir misiniz.13 yaş buyuk bir yaş mı orda liseyi okuması üniversite eğitimi için yeterli olmaz mi.Babasi şimdi geldin geldin sonra çok geç olur demisGöndermeyin. Ülke durumu bu yaşta bir çocugu annesiLik kadar etkileyemez. annesiz büyünek onun için en kötüsü olur.
Geçen başka bir konuda da yazmıştım. Hollandada çocugun üniversite okuyup okumayacağı gideceği lise tipi ile belli oluyor. Sizin çocugunuzun yaşı çok büyük. Dilde yeterli seviyeye gelip üniversite eğitimi alabileceği bir yola girmesi imkansız gibi bir şey. Babası vatandaş olsun kızına sponsor olsun. Acele etmeyin.
Siz ailenizle gitmişsiniz. Bu çocuk sizin gibi şanslı değil, baba denen adam bırak babalığı insanlık vasfını bile taşımıyor. Bırak okulu eğitimi, annesi kızımı benimle konuşturmaz görüştürmez diyor. Konu sahibini yanlış hatırlamıyorsam adam nafaka bile vermemek için kırk takla atıyordu, izini falan kaybettirmeye çalışıyordu. Bu çocuk bu adamla mutsuz olur orada.Caliskan bir cocuksa imkansiz degil. Ben havo yaptim mesela. Ayni yollardan gectim havoya gecis yaptim.
Ben yollamam uzgunum 5 sene gormemek nedır cocugu?Evet egitim ince cizgimiz ama ülke durumu kotu diye cocugumdan ayrı 5 yıl,tam da ergenlık cagındaHerkese merhaba.Ben 4 yıl önce eşimden ayrıldım.Esi esim geçen sene hollanda ya gitti.Bu sene de oturym aldı.13 yaşında bir kızım var ve onu da yanına almak istiyor.Siz olsaydınız ne yapardınız.Kizim liseyi orada okuyabilir ama benimle 18 yaşına kadar gorusemiyecek.İstedigimiz gibi gidip gelemeyeceğim.Babasina güvenmiyorum.Ama ülkenin durumu da ortada ne yapmalıyım.
Caliskan bir cocuksa imkansiz degil. Ben havo yaptim mesela. Ayni yollardan gectim havoya gecis yaptim.
Bu konuda bana bilgi verebilir misiniz.13 yaş buyuk bir yaş mı orda liseyi okuması üniversite eğitimi için yeterli olmaz mi.Babasi şimdi geldin geldin sonra çok geç olur demis
Caliskan bir cocuksa imkansiz degil. Ben havo yaptim mesela. Ayni yollardan gectim havoya gecis yaptim.
Bu konuda bana daha detaylı bilgi verebilir misuniz6Bilgi verebilir misiniz
Yalnız gidip gelmesi yasak olamaz. Eşinizin tek yapması gereken şey havalimanı için "yalnız gidebilir" diye bir form doldurmak veya ufak bir miktar para ödeyerek bir hostese emanet etmek kızınızı. Yani baştan planı sizinle görüştürmemekse tabiki göndermeyin. Anne kız ilişkiniz kötü olacaksa, sizden soğuyacaksa ne manası var yurtdışına göndermenin? Her şey maddiyat değil. İleride kendi isterse üniversite için gidebilir.Herkese merhaba.Ben 4 yıl önce eşimden ayrıldım.Esi esim geçen sene hollanda ya gitti.Bu sene de oturym aldı.13 yaşında bir kızım var ve onu da yanına almak istiyor.Siz olsaydınız ne yapardınız.Kizim liseyi orada okuyabilir ama benimle 18 yaşına kadar gorusemiyecek.İstedigimiz gibi gidip gelemeyeceğim.Babasina güvenmiyorum.Ama ülkenin durumu da ortada ne yapmalıyım.
Öyle bir baba değil maalesef, ben eski konularını biliyorum. Adam yeri yurdu belli olmasın, aradığı telefon numarası görünmesin diye abuk sabuk işler yapıyordu. Nedeni de çocuğuna nafaka vermemek. Konu sahibi, eski eş ülkede mi değil mi onu bile bilmiyordu, adam kendi akrabaları üzerinden iletişim kuruyordu. Kadını çocukla bir başına bırakıp kendini düşünen gamsızlardan.Babası yanında olmadan da destek olabilir Türkiyede kolej eğitimi aldirsin 5 yıl sonra da yurtdışına gidebilir
Neye cevap vermiyorum anlamadim.Antlasmali bosandigimiz için nafaka attirim talebinde bulunamıyor.Malesef.Ama yurt dışında olduğu için durum değişir mi bilmiyorum.Öyle bir baba değil maalesef, ben eski konularını biliyorum. Adam yeri yurdu belli olmasın, aradığı telefon numarası görünmesin diye abuk sabuk işler yapıyordu. Nedeni de çocuğuna nafaka vermemek. Konu sahibi, eski eş ülkede mi değil mi onu bile bilmiyordu, adam kendi akrabaları üzerinden iletişim kuruyordu. Kadını çocukla bir başına bırakıp kendini düşünen gamsızlardan.
Göndermeyin kızınızı konu sahibi. Tek kelime Flemenkçe bilmiyor çok zorlanır. Normal baba-çocuk ilişkisi yok aralarında. Çocuğa ev işi yaptırırlar bol bol. Avukat bul ve maaşından kestirip nafaka ödet. 300-500 € her neyse göndersin çocuğuna. Israrla cevap vermiyorsunuz ama oradaki Türk bir avukat tüm haklarınızı çatır çatır alır bu adamdan.
Herkese merhaba.Ben 4 yıl önce eşimden ayrıldım.Esi esim geçen sene hollanda ya gitti.Bu sene de oturym aldı.13 yaşında bir kızım var ve onu da yanına almak istiyor.Siz olsaydınız ne yapardınız.Kizim liseyi orada okuyabilir ama benimle 18 yaşına kadar gorusemiyecek.İstedigimiz gibi gidip gelemeyeceğim.Babasina güvenmiyorum.Ama ülkenin durumu da ortada ne yapmalıyım.
Anlaşmalı boşanınca nafaka arttırım davası açabilirsiniz.Neye cevap vermiyorum anlamadim.Antlasmali bosandigimiz için nafaka attirim talebinde bulunamıyor.Malesef.Ama yurt dışında olduğu için durum değişir mi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?