- 2 Ocak 2022
- 2.988
- 4.367
- 83
- Konu Sahibi Nazlican333
-
Bunu avukatlara sordum acamiyormusum malesef.Ama yine tekrar sorarimAnlaşmalı boşanınca nafaka arttırım davası açabilirsiniz.
Anlaşmalı bosanma sürecinde nafakanin memur maaş zammı oranında arttırılması yönünde karar aldık.Her sene bu doğrultuda nafakayi arttırıyor bu nedenle arttırım davasi acamiyorumAnlaşmalı boşanınca nafaka arttırım davası açabilirsiniz.
Anladım.Anlaşmalı bosanma sürecinde nafakanin memur maaş zammı oranında arttırılması yönünde karar aldık.Her sene bu doğrultuda nafakayi arttırıyor bu nedenle arttırım davasi acamiyorum
Şu saydığınız sebeplerden ötürü asla yollamam kızımı. Benim de kızım var ve 5 sene hiç Yanyana gelmemek, telefonla bile konuşamama ihtimali çok korkunç.Kizim tek basina uçakla gelemez yasak çünkü.Onu kim getirip götürecek.Ben de sürekli gidip gelemem.Malum ekonomik durumlar ve çalışıyorum. Babası oraya giderse onun benimle görüşmesini istemez telefon ile bile gorusturmez.Oyle bir adam çünkü.Cocuk bakmaktan da anlamıyor hiç.Ona duygusal olarak destek olabileceğini düşünmüyorum.
Bence göndermeyin daha küçükHerkese merhaba.Ben 4 yıl önce eşimden ayrıldım.Esi esim geçen sene hollanda ya gitti.Bu sene de oturym aldı.13 yaşında bir kızım var ve onu da yanına almak istiyor.Siz olsaydınız ne yapardınız.Kizim liseyi orada okuyabilir ama benimle 18 yaşına kadar gorusemiyecek.İstedigimiz gibi gidip gelemeyeceğim.Babasina güvenmiyorum.Ama ülkenin durumu da ortada ne yapmalıyım.
siz o çocuğunuz için terapi başladınız mı?Ben de üniversite de gitmesinin daha iyi olacağını düşünüyorum daha çok küçük ve bana ihtiyacı var.Ama bilemedim zor bir karar.
Yasak derken? Ne anlamda yasak?Kizim tek basina uçakla gelemez yasak çünkü.Onu kim getirip götürecek.Ben de sürekli gidip gelemem.Malum ekonomik durumlar ve çalışıyorum. Babası oraya giderse onun benimle görüşmesini istemez telefon ile bile gorusturmez.Oyle bir adam çünkü.Cocuk bakmaktan da anlamıyor hiç.Ona duygusal olarak destek olabileceğini düşünmüyorum.
Gondermezdim. Babasina guvenmiyorsaniz gondermeyinHerkese merhaba.Ben 4 yıl önce eşimden ayrıldım.Esi esim geçen sene hollanda ya gitti.Bu sene de oturym aldı.13 yaşında bir kızım var ve onu da yanına almak istiyor.Siz olsaydınız ne yapardınız.Kizim liseyi orada okuyabilir ama benimle 18 yaşına kadar gorusemiyecek.İstedigimiz gibi gidip gelemeyeceğim.Babasina güvenmiyorum.Ama ülkenin durumu da ortada ne yapmalıyım.
Bunları okuduktan sonra göndermeyin diyorum. Sizde bu konuları bilip göndereyim mi diye nasıl düşünüyorsunuz anlamadım.Kizim tek basina uçakla gelemez yasak çünkü.Onu kim getirip götürecek.Ben de sürekli gidip gelemem.Malum ekonomik durumlar ve çalışıyorum. Babası oraya giderse onun benimle görüşmesini istemez telefon ile bile gorusturmez.Oyle bir adam çünkü.Cocuk bakmaktan da anlamıyor hiç.Ona duygusal olarak destek olabileceğini düşünmüyorum.
peki adamın durumunun değişmesi maaşın farklı olması tekrar talep oluşturmanıza sebep olmuyor muymuş?Anlaşmalı bosanma sürecinde nafakanin memur maaş zammı oranında arttırılması yönünde karar aldık.Her sene bu doğrultuda nafakayi arttırıyor bu nedenle arttırım davasi acamiyorum
yasak değil 13 yaşında çocuk anne baba izin verince tek bile uçar rahatlıkla emanet bile edilmeden uçabilir.Yasak derken? Ne anlamda yasak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?