Kizimi yurt dişina göndermeli miyim

Bu şartlarda göndermek çok saçma değil mi? Hayati bir mesele değilki senelerce görüşmemeyi, belki de aranıza kopukluk sokmayı göze alasınız. İsterse liseden sonra orada bir yıl dil kursuna gider, bu ona çok şey katar.

Babasi yeterince ilgilenmeyecekse bu yasta gondermeyin.Bence bocalar,yabanci dil zorlugu,yasam tarzinin farkliligi,arkadas cevresi ,uyusturucu kullanmanin serbest olmasi,hersey Cok farkli ,bu yasta bunlarin ustesinden gelemiyebilir.Universite icin gitmesi daha mantikli.Bu arada ingilizcesini gelistirsin daha kolay adapte olur.

Hayır göndermeyin.
Çocugunuzu etkileyecek adi bir adam eski eşiniz.
O ortamda çocuk bocalarken en çok annesine ihtiyaç duyacağı bir dönemde ellerinizden kayışına şahit olursunuz.
Evet egitim önemli ama babanın karakteri karakter değil.
İlgisiz bir adam ve çocuk oralarda telef olacaksa ne anlamı var göndermenin ?
Aranıza illaki kopukluk girecek.
Çocuk belki dönmek isteyecek ama onu anlayan bir babası olmayacak.
Yanlış arkadaşlıklar ve hayatın alengirliğinin cezbedici özelliğine kapılıp giderse gözü ne sizi görür o vakit ne de babasını.
Madem eşiniz çocugunu düşünen bir baba eğitimi için maddi olarak destek olsun.
Burada güzel bir okula gönderin.

Şu saydığınız sebeplerden ötürü asla yollamam kızımı. Benim de kızım var ve 5 sene hiç Yanyana gelmemek, telefonla bile konuşamama ihtimali çok korkunç.

Bence göndermeyin daha küçük

Çocuğu gönderirseniz bir daha görme ihtimaliniz bile az. Eski eş, ne konuşturur, ne tatil olunca gönderir. Ayrıca mesele fizikten yurt dışında olmak değil ki. Kızının orada da ilgili bir ebeveyn ihtiyacı var. Dil bilmiyor, yasi küçükte degil adaptasyon icin. Başka bir ülke,kültür. Babası da kızınıza ilgilenmeyecek. Ne kazanacak kızınız sizden ayrı o şekilde yaşayınca?

Göndermezdim güvenmediğim bir adamla. Ergenlik sürecinde size ihtiyacı var. Bir bilinmezliğe atmaya gerek yok. Ayrıca çocuklarımızı umutsuzluğa itmeye gerek yok. Kötüyse de biz burada kalıp çalıştıkça düzelecek bakış açısıyla yaklaşabiliriz.

Ben de üniversite de gitmesinin daha iyi olacağını düşünüyorum daha çok küçük ve bana ihtiyacı var.Ama bilemedim zor bir karar.
siz o çocuğunuz için terapi başladınız mı?
önceki konunuz önüme düştü de
önce sağlam psikoloji mutluluk sağlık okul ve gelecek sonra

bu arada babası oradan çok konuşmasın
ve kızınız gitmek istemiyorsa sakın göndermeyin

Yasak derken? Ne anlamda yasak?

Gondermezdim. Babasina guvenmiyorsaniz gondermeyin

Bunları okuduktan sonra göndermeyin diyorum. Sizde bu konuları bilip göndereyim mi diye nasıl düşünüyorsunuz anlamadım.
Baba çocuk bakmaktan aciz, telle bile görüştürmez dediğiniz biri ve siz çocuğu sırf yurt dışı diye yollamaya kalkıyorsunuz. Bana düşünceniz anlamsız geldi.
Hatta acımasız olacak ama acaba çocuk için iyi olanı mı düşünüyorsunuz yoksa kendinizi mi düşünüyorsunuz?

Asla göndermeyin babası da olsa iyi de olsa şuan ergenlik döneminde ve en çok size ihtiyacı var babası ile herşeyi paylaşamaz sizin eksikliginizi hep hisseder üniversite zamanı gelince kendisi karar verir

Anlaşmalı bosanma sürecinde nafakanin memur maaş zammı oranında arttırılması yönünde karar aldık.Her sene bu doğrultuda nafakayi arttırıyor bu nedenle arttırım davasi acamiyorum
peki adamın durumunun değişmesi maaşın farklı olması tekrar talep oluşturmanıza sebep olmuyor muymuş?

diyelim eskiden 20 bin maaş alan birisi türkiyede bile olsa 100 bin kazanmaya başlasa da aynı nafakayı mı veriyor?
ya da mesela çocuk hasta oldu ektra masrafı oldu bir şey oldu nafaka artırımı gerekti, biz anlaştık memur maaş zammı adar diyip ane mi karşılayacak her ektra şeyi

bana biraz saçma geldi de...
bu nafaka olayı hakketen tuhaf ha.

Yasak derken? Ne anlamda yasak?
yasak değil 13 yaşında çocuk anne baba izin verince tek bile uçar rahatlıkla emanet bile edilmeden uçabilir.
sadece tek vekalet annede mi pasaportu annesiyle uçar diye mi çıkmış böyle işler var

ama kadın yollarsam geri göndermez babası görüştürmez diyor, orası başka bir konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…