bu sebeple ogretmenle boyle bır dıyologa gırmek dogru degılTek kisiyle olacak is degilki. Organize olmayada kimse yanasmiyor.simdi gidip kadina desemki ogretmen hanim cocuklara bagirmissiniz sacma ve igrenc demissiniz nicin incittiniz desem.ya demedim derse.ya arkamda biraktigim cocuguma zarar verirse.vurmak degil ruhuna zarar verirse
Tesekkur ederim kiymetli fikirleriniz icin en dogrusunu yapmaya calisiyoruz tabii cocugunuz icinyenı nesıl egıtımcılerle alakalı ortak sıkayetler
sasırdım mı ? hayır
sıkayet edılmesı lazım dıyecegım hemen bı kac kısı ekmek kapısı konusmak yerıne ne sıkayetı bla bla dıyecek sımdı hemen alınacaklar
boyle bırseyı tenezzul edıp ogretmenle gorusup munakasaya bıle gırmem. cunku o gorevını ıyı yapmalı her meslekte oldugu gıbı. bende naparım bu gıbı durumlarda bır ustle gorusurum
ust kısıye merhabaya gıderım zıyarete. para toplanması genel kuralınız mı derım dırek ogretmenınız boyle boyle yapmıs demem once bı ustu dınler anlarım bı yoklarım. sonra tavır ve uslup bu sekılde benım ogretmenle bu konuda gorusmem ne kadar dogru olur bılemem sız daha ıyı bılırsınız dogrusunu derım . cunku dırek sız ogretmene sıkayetınızı dıle getırırsenız ters tepebıır cocuga bilenır. buna meyıllı bır ogretmen bellıkı ama ustu dıkkat etmesı gereken hususu daha dogru ızah eder benım fıkrım bu yonde
Bunlar icin heray 60 tl oduyorum zaten.diger yazdiklariniz cevap verilmeyecek kalitedeAnasınıfında ve ilkokulda kırtasiyeydi, çocuklara ödül olarak alınan şeker , çikolataydı az buz tutan şeyler değil. Bir çok öğretmen mecbur olmadığı halde cebinden karşılyor. Haftada 1 er lira toplanıyorsa bir o kadar da öğretmen harcıyordur. Üç kuruşcuğunuza tenezzül edecek bir öğretmen tanımıyorum ama 'omo onlaron oğrotmonlorö sonofo şono şono almoşşşş' diye durmadan diğer sınıflarla, diğer okullarla kıyaslayan ; üç kurşum gidecek diye de çirkefe bağlayan veliler tanıyorum. İçinde bir şeyleri biriktirip çocuğuna söylenen! olumsuz bir ifadeyi kulp yapıp saldırıya geçerler. Öğretmenin öyle bir cümle kurduğuna ihtimal vermiyorum. Ev ziyaretine gelince , milli eğitim programı çerçevesinde ev ziyaretlerinin yapılması öngörülüyor. Yani sanmayın ki kokan evinize gelmeye meraklı insanlar. Temizlik alışkanlığınızdan emin olmadan hazırladığınız ikramlıklar da yine nezaketsizlik olmasın diye yeniyor. Ha bir de siz ve sizin gibiler öğretmene hatta hiç kimseye hediye almayın mümkünse. Benim çocuğumun öğretmeni onun ikinci rol modeli ,benim de başımın tacı, her zaman elleri öpülesi. Sınıfça alınan hediyeye ek kendim de gider gücümün yettiğince alırım. Bunun da lafını etmem, emeğinin yanında hiç. Veli whatsapp grubuna katıldığımdan beri midem bulanıyor .Cahil, değer bilmez, nankör bir güruhun çocuklarının eseri olacak ülkemin geleceği.
rıca ederım ne demek hepımızın cocukları ha benım cocugumun basına gelmıs ha sızın hıc farkı yok. emınım en dogrusunu yapacagınızdan. ortamı sız daha ıyı bılırsınız cocugunuzu daha ıyı tanırsınız ama kızınızın dogru soyledıgını dusunuyorum. cocugu okula gıden bırcok velı bır araya geldıgımızde bu sıkayetlerı konusuyorlar duyuyorum. okadar cok duydum kı. cogu ogretmenle boyle dıyologa gırdıgı ıcın pısman oldu arada gergınlık oldu oyuzden bu yonde tavsıye verebılırım.Tesekkur ederim kiymetli fikirleriniz icin en dogrusunu yapmaya calisiyoruz tabii cocugunuz icin
Umarimki yavruma yansimadan cozulur cok tesekkur ederimrıca ederım ne demek hepımızın cocukları ha benım cocugumun basına gelmıs ha sızın hıc farkı yok. emınım en dogrusunu yapacagınızdan. ortamı sız daha ıyı bılırsınız cocugunuzu daha ıyı tanırsınız ama kızınızın dogru soyledıgını dusunuyorum. cocugu okula gıden bırcok velı bır araya geldıgımızde bu sıkayetlerı konusuyorlar duyuyorum. okadar cok duydum kı. cogu ogretmenle boyle dıyologa gırdıgı ıcın pısman oldu arada gergınlık oldu oyuzden bu yonde tavsıye verebılırım.
umarım sorun cozulur. cocukların dunyasında kucuk seyler bıle buyuk hasarlar bırakabılıyor
Verirse şikayet edersiniz bimere. Ne demek ya bu? Küçücük çocukları aşağıladığını nasıl ispat edebilirsiniz ki? Kamera koysunlar o zaman sınıflara. Benim çalıştığım anaokulunda vardı. Mum gibiydi bi hocanın sınıfı. Müdür birgün bi izlemiş kadın sağda solda cimcikliyor çocukları. Bi şekilde birilerinin susmaması lazım ki çocuklarda yardım geleceğinden ümidini kesmesin.Tek kisiyle olacak is degilki. Organize olmayada kimse yanasmiyor.simdi gidip kadina desemki ogretmen hanim cocuklara bagirmissiniz sacma ve igrenc demissiniz nicin incittiniz desem.ya demedim derse.ya arkamda biraktigim cocuguma zarar verirse.vurmak degil ruhuna zarar verirse
En dogru sekilde ve kizimi koruyarak cozmek istiyorum sadece .tabii sizde sinirlendiniz anliyorum ama arada cocuk olunca oyle aklima estigi gibi olmuyor.147 yi ara dedi bir arkadas pazartesi onu yapacagimVerirse şikayet edersiniz bimere. Ne demek ya bu? Küçücük çocukları aşağıladığını nasıl ispat edebilirsiniz ki? Kamera koysunlar o zaman sınıflara. Benim çalıştığım anaokulunda vardı. Mum gibiydi bi hocanın sınıfı. Müdür birgün bi izlemiş kadın sağda solda cimcikliyor çocukları. Bi şekilde birilerinin susmaması lazım ki çocuklarda yardım geleceğinden ümidini kesmesin.
Düşünsenize kızınız inciniyor. Size anlatıyor. Ve siz tek başıma ne yapabilirim ki diyorsunuz.
Kokan evlerinize gelmeye meraklı değil öğretmenler nasıl bir ifadedir yahu? Azıcık terbiyeli olun. İnsanların evinin koktuğunu pis olduklarını nasıl biliyorsunuz allah aşkına. Edep yahu!Anasınıfında ve ilkokulda kırtasiyeydi, çocuklara ödül olarak alınan şeker , çikolataydı az buz tutan şeyler değil. Bir çok öğretmen mecbur olmadığı halde cebinden karşılyor. Haftada 1 er lira toplanıyorsa bir o kadar da öğretmen harcıyordur. Üç kuruşcuğunuza tenezzül edecek bir öğretmen tanımıyorum ama 'omo onlaron oğrotmonlorö sonofo şono şono almoşşşş' diye durmadan diğer sınıflarla, diğer okullarla kıyaslayan ; üç kurşum gidecek diye de çirkefe bağlayan veliler tanıyorum. İçinde bir şeyleri biriktirip çocuğuna söylenen! olumsuz bir ifadeyi kulp yapıp saldırıya geçerler. Öğretmenin öyle bir cümle kurduğuna ihtimal vermiyorum. Ev ziyaretine gelince , milli eğitim programı çerçevesinde ev ziyaretlerinin yapılması öngörülüyor. Yani sanmayın ki kokan evinize gelmeye meraklı insanlar. Temizlik alışkanlığınızdan emin olmadan hazırladığınız ikramlıklar da yine nezaketsizlik olmasın diye yeniyor. Ha bir de siz ve sizin gibiler öğretmene hatta hiç kimseye hediye almayın mümkünse. Benim çocuğumun öğretmeni onun ikinci rol modeli ,benim de başımın tacı, her zaman elleri öpülesi. Sınıfça alınan hediyeye ek kendim de gider gücümün yettiğince alırım. Bunun da lafını etmem, emeğinin yanında hiç. Veli whatsapp grubuna katıldığımdan beri midem bulanıyor .Cahil, değer bilmez, nankör bir güruhun çocuklarının eseri olacak ülkemin geleceği.
Ben hem bu mesleği yapmış hemde anne olmuş olarak 2 kere sinirleniyorum. Emanet çocuğa böyle davranmak, hele ki bi eğitimciye yakışmıyor. Bu mesleğin önceliği para değil ki, merhamet. O yoksa ben yargılarım. Sonuçları bizede bildirin.En dogru sekilde ve kizimi koruyarak cozmek istiyorum sadece .tabii sizde sinirlendiniz anliyorum ama arada cocuk olunca oyle aklima estigi gibi olmuyor.147 yi ara dedi bir arkadas pazartesi onu yapacagim
Haklısın sen idrak edemediysen kesin kaliteden kaynaklanmıştır o. Öğretmenden önce de ablana takmamış mıydın sen? Hani çocuğuna hakaret etmişti, sonracığıma seni çekemiyordu falan sen de beddua gibi bir şey etmiştin ablana. Noktalama işaretlerinden bihaber olduğundan konularını da anlamıyor kimse , ben de anladığım kadarıyla yazdım. Nereden nereye geldi konu değil mi? Kalite deyince ne bileyimBunlar icin heray 60 tl oduyorum zaten.diger yazdiklariniz cevap verilmeyecek kalitede
Z Çocuğunuz böyle bir öğretmen ile bir gün bile devam etmemeli okuluna. Saçma sapan bir kişiliğe sahip. Çocuklar ilk öğretmenlerini sevmek zorunda hissediyorlar genelde ( kendi küçüklüğümden hatırlıyorum). Öğretmenimin bize davranış açısından o kadar eksikliği varmış ki büyüdükçe keşke annemin öğretmen değişikliği teklifini kabul etseymişim diyorum. Ve insanın kişiliğini, ilerideki hayatını çok etkiliyor.Kizim yalan soylemez buyuk konusmayayim ama durustugun onemini her daim anlatirim.daha once yasanan bazi rahatsiz edici durumlardan dolayi sinif degistirelim dedik fakat kizim kabul etmedi ogretmenimi seviyorum dedi.arkadaslarimdan ayrilmak istemiyorum dedi.sorsam bile tatmin edici bir yanit vermeyecektir yada ne bileyim kizima kotu davranir diye korkuyorum acikcasi.
Cidden çok acı çok üzülüyorum ben bu duruma.Gucumuzun yettigince hediyede aliriz ama bunu firsatciliga cevirmesi hos degil.sonucta canimizi emanet ediyoruz.fakat edtim sifir.3 gun stajer ogretmen ilgileniyor..kalan iki gun ne yaptiniz diyorum cizgifilm izledik diyor cocuk
Veli ziyaretleri milli eğitim müfredatında var arkadaşım, ha bazı öğretmenler yapar bazıları yapmaz. Ama bence güzel bişey çocuğu ve aileyi daha yakından tanır öğretmen. Öğretmenimiz bize de geldi iyi ki geldi keşke tekrar gelse.Öğretmeni şikayet etmeniz gerekiyor. Birincisi hiçbir bahaneyle para toplayamaz. On kuruş olsa bile. Ikincisi bırak hediye istemeyi, siz habersiz alsanız kabul edemez. Ayrıca evinizde ne işi var. Çocuğa kullandığı cümle pedagoji açıdan çok ama çok yanlış ve bir öğretmenin hele de minik bir çocuğa asla kullanmaması gereken bir cümle. Mutlaka şikayet edin.
Sonuna kadar katılıyorum.Çocuk korkudan öğretmeni mi seviyomuş korkuyu betimleyemez miymiş?pedagogun bu söyledikleri hangi kitapta geçiyor acaba ben hiç duymadım görmedim de kaynak belirtirse nereye dayandırıyo bu sözü
öğretmen çocukların aylık 40 liralarını mı cebe atıyomuş? nerden biliyosunuz sınıfın bir eksiğinin giderilmediğini, ne bileyim çocuklarınıza ekstra malzeme alınmadığını?
insanlar bilmeden etmeden şikayet demişler...
çocukların lafıyla anlamadan hareket ediyorsunuz, sadece kadına bilenmişsiniz bu kadar.
Çocukları bu kadar tepeye çıkarıp öğretmeni bu kadar aşağı iterseniz 10 yıl sonra o çocuklarla başbaşa kaldığınızda bu çocuk neden böyle demeyin..
Biz de öğrenci olduk bizim de öğretmenlerimiz oldu hepsi de aynı sevgi dolu tonda konuşmadı ama saygımızı eksik etmedik biz de annelerimiz de. şimdiki çocukların psikolojileri camdan yapılıyor en küçük sarsıntıda kırılacak sanki. Siz çocuklarınıza bazen tahammül edemezken öğretmenler en az 20 çocuğa tahammül ediyorlar.
Ona robot gözüyle bakmayın, aylık para ödüyorum eşek gibi ilgilenecek,bir kez olsun sesini yükseltmeyecek diye bakmayın.
Gerçekten yazık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?