Kızımın arkadaşı ve annesi ile yaşadığım sorunlar:(

Ilk seferde arakadaşlıgınızi ve kızinizin bagini kesmeliydiniz .Kıziniz sorunlu bir cocuk degil nicin cocugunuzun hayatinı mahvediyorsunuz .Ayrılsaydi siniflari nicin okula mudahale ettiniz ,egitimcilerin isine niçin karıstıniz .Mutlaka bi sorunu halletmek ıcin önlem almıslardı muhtemelen.
Arkadasinizla görüsmeyin sorunlarinız bitmeyecek yoksa .

Bir komsum vardi .Cocuk iyiydi de aile sorunluydu .Birde ogretmen anne .Çocugun kollari bacakları mor izmarit ve ısırik izi
Birgün benim cocugu ısırmiş annesine soyledim o da isırsın dedi .seviyesiz.Göruşmeyelim dedim bitti gitti.
Olayin içindesiniz ama net göremiyorsunuz

Hatayi en basinda yapmissiniz .Kizinizi tutup hemen mesafe koymaliydiniz.Affetmeye zorlamakta yanlis olmus.Kadinda kizida sorunlu niye ugrasiyorsunuz ki kosarak kac kizini da al.Kadinin bnce arkadasi yok size takmis.

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu gece neredeyse sabaha kadar düşündüm sizin dedikleriniz akıl süzgecinden geçirdim. Kızımı sabah aldım karşıma konuştum. Anne ben zaten istemiyordum sen dediğin için görüştüm. Ben de dedim kızım nasıl hareket etmek istiyorsan öyle hareket et. Ben senin hep yanındayım sana güveniyorum aramıza kimse hiçbir şey giremez. Arkadaşınla konuşursan bile konuş ama biz evlere gidip gelme yapmayacağız. Bizim için doğru olan bu. Tamam dedi aşağıya yolladım servis için balkondan baktım kız geldi yanına yine. Tam o esnada annesi aradı bakmadım telefona. Geri dönüş yapmak istemiyorum.
Yaz okulu bir ay sonra bitecek zaten. Diğer okulda aynı sınıftalar malesef değişme gibi durum yapmak istemiyorum öğretmenimiz iyi. Kızıma güveniyorum. Burda benim mesafe koymam gerekiyor ve adımı attım. Ailem her şeyden önemli.
Cuma günü okulun kahvaltısı var bi Cafe de çocuklar veliler gelecek. Benim arabam olduğu için arkadaş hep benimle gelirdi. Şimdi cuma günü ona gel demek içimden gelmiyor. İşim var mı desem ne yapsam

Bana yük olacak sorunlu arkadaşları hayatımdan çıkarıyorum
Kadın deli galiba çocuğu da prenses ona öyle yapmayın şöyle demeyin benim de böyle arkadaşlarım var kene gibi yapışık sorunlu dinlemiyorum
Bankadan ayrılalı bir yıl olmuş
Bankayı anlatır her gece yahu bekarken dinliyordum evliyim gündüz ara işteymiş benimde eşim var hem hatırlamak istemediğim olayları hatırlatıyor
Bir kere denemek için kp im vefat ettiğinde kötüyüm dedim geçiştirdi
Kendini saatlerce anlatır dinlemedi bile
Psikologla konuşsun beynim ağrıyor bazen
Biri var sevgilisi sorunlu anlatır
Yapma derim oda anlatır sadece
Ben anlatsam dönmez canı sıkılınca arar
Eşim mi var işim mi var hiç önemsemez
Beni umursamaz

Biri var yine yazmış bir şey anlatıcam diye
Yaz diyorum benimde hastane işlerim var
Oraya gidelim buraya gidelim sana toplanıp gelelim diyecek kendine çağırmaz yeni tanıdıklarını ben de ağırlar
Geçen sene ameliyat olacağım herkesi topladı yine bana yardımda etmez
Sana geleyim dedim istemedi iş çıkardı
Şimdi işim var dedim sitem etmiş
Bayram da falan aramazlar işleri düşünce konunu biraz sabote ettim de bende ne doluymuşum
Herkesin derdini dinleme cnm seni kullanırlar
Bu arkadaşında öyle hayattan zevk alacağın kimseleri hayatına kat baktın rahatsız ediyor uzak dur

Şu üç günlük dünyada negatif hayatımızı etkileyen insalar dan koşa koşa kaçmalı. Ben hep aman kırılmasın, kul hakkına girmim dedikçe ben yara aldım on beş gündür eve bile doğru bakamadım resmen depresif oldum. Kızım ile ilişkimi çok etkiledi.

Canım burda da edindiğim çok arkadaşım var onlar bana anlatır ben onlara yardımlaşırız halden anlayan insan lazım yaşımızda oturdu artık kendi kullansın canı sıkılınca tüm bozuk psikolojisiyle yüklensin iyi olunca başkalarıyla
Çocuğuna da yazık cnm demek ki bunalmış kızı da kafada kuruyor boşver ya onların senin hakkına giriyor o nolacak
Psikolojin bozuldu mu nolacak benim de o arkadaşımın senin okul mevzusunda olduğu gibi beni sarpa saracak işleri için akıl ala alıcam diyor ne akıl alacak kafada kurmuş beni maşa yapacak kendi sıyrılacak

Isim var bi yere ugricam ordan gecicem dersin eger sorarsa sormazsa hic orali bile olma.Umursamaz davran

Ben çok arkadaş sokmam hayatıma seçici davranırım üç yıldır arkadaşım gerçek yüzünü son bir sene de gösterdi en çok ise 15 gün önce. Geldim 33 yaşına bana sağlam ilişkiler lazım.
Sen de o arkadaşından uzak dur gerek yok böyle gerilimlere.

Isim var bi yere ugricam ordan gecicem dersin eger sorarsa sormazsa hic orali bile olma.Umursamaz davran
Aynen öyle düşünüyorum.

İşte kaçıyorum sürekli hesap soruyor niye öylesin niye böylesin
benden memnun değilsen uzak dur
Seninki de soracak bahane bul sorunlu bunlar bulaşır çünkü yavaş yavaş kopar cnm bağlarını

İşte kaçıyorum sürekli hesap soruyor niye öylesin niye böylesin
benden memnun değilsen uzak dur
Seninki de soracak bahane bul sorunlu bunlar bulaşır çünkü yavaş yavaş kopar cnm bağlarını
işte bir saat önce aradı açmadım dönmeyi de düşünmüyorum. Son bir yılı değerlendirdim bana zararı dokunuyor her türlü.

işte bir saat önce aradı açmadım dönmeyi de düşünmüyorum. Son bir yılı değerlendirdim bana zararı dokunuyor her türlü.
Telefon ekranı kırık dersin çalmıyor dersin yalan günah ama napalım
evet sorunlu çünkü cnm kafadan uyduruyor anne kız
Açsan yine moralini bozacak abuk sabuk

Hiçbir şey demeyi düşünmüyorum yalan konuşmayı sevmem. Seni aradım derse bakmadım diyecem net yani.
Haklısın cnm
Tebrik ederim hayatınızdan çıkardığınız için mutlu günler diliyorum
Şu mis gibi yaz günlerinde püfür püfür pozitif pozitif

Bence cocugunu sorgulayip durma bunlar belliki anali kizli yalanci oynamak istemiyorsada oynamasin konusmasin neden baristirmak icin ugrasiyorsunuz ki cocuk kendi karar versin kiminle olmak istedigini

Kızla arkadaş olsunlar diye neden bu kadar baskı yapıyorsunuz anlamadım. Ben olsam çoktan sınıfını değiştirirdim ve uzaklaşırdım annesi de kızı da ayrı psikologluk.

Bence cocugunu sorgulayip durma bunlar belliki anali kizli yalanci oynamak istemiyorsada oynamasin konusmasin neden baristirmak icin ugrasiyorsunuz ki cocuk kendi karar versin kiminle olmak istedigini

Kızla arkadaş olsunlar diye neden bu kadar baskı yapıyorsunuz anlamadım. Ben olsam çoktan sınıfını değiştirirdim ve uzaklaşırdım annesi de kızı da ayrı psikologluk.
Tamamen iyi niyetimden kaynaklı. Yanlış davrandığımı fark ettim. Bundan sonra kızımın psikolojisi öncelikli onun kararlarına saygı duyacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…