- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.893
- 448
Bana yük olacak sorunlu arkadaşları hayatımdan çıkarıyorumMerhaba 8 yaşında üçüncü sınıfa geçen bir kızım var. Anasınıfından beri bi arkadaşı var birinci sınıfta başka okula gitti. İkinci sınıfta kızım ile aynı sınıfa geldi ve tam yanımızdaki siteye taşıdılar. Annesi arkadaşım iyi anlaşıyorduk samimi de olduk ancak kızı yüzünden ben çok sıkıntı çekmeye başladım günlerce uyuyamaz oldum nasıl bir kişilik ile karşı karşıyayım diye.
Okul başladı bunlar güzel güzel okula gidiyor . arkadaşım her şey için zırt pırt beni arama başladı. Bugün çanta getirsin mi şunu yapsın mı bunu yapsın mı gibi. En son öğretmen vuruyor kızıma dedi. Kızıma soruyorum yok diyor her şey de beni sorumlu tutar gibi nasıl öğretmen nasıl okul bu. Ben zamana bırak biraz takip edelim dedim. En son öğretmen güya bütün sınıfı dövmüş senin kızına da vurmuş bundan sonra bir şey yaparsın herhalde dedi. En son böyle deyince okulun WhatsApp onda paylaştık bu konuyu orası karıştı tabi en son öğretmenin kulağına gitti olay ve suçsuz olduğu ortaya çıktı sonra kızını bana göndermeye başladı o gün akşam gidiyor kız ağlıyor anne bizim evimiz kira biz öbür evimize gidelim arkadaşımın evi güzel bizim değil arkadaş beni aradı bunları dedi. Şimdi kızım mı dedi ona dedim sen bi konuş tamam dedim konuşurum. Kızıma sordum anne kira ne demek o ne oluyor ki o dedi. Ben kızım arkadaşın eve gidip ağlamış bu yüzden. Ben bir şey demedim anne diyor.
Bu olaylar çok defa yaşandı. Kızım asla kabul etmiyor o yalan söylüyor. Bir araya geliyoruz arkadaşım alınma sana bir şey dicem kızın oynarken kızımı iterek oynuyor söyle ona öyle yapmasın. Tamam dedim ama sabrım tükenmeye arkadaşımdan soğumaya başladım.
En son bayram haftası aradı beni başka ortak arkadaşımız var onun çocukları ile beraber yaz okuluna gidiyorlar. Sınıf çok kişi olduğundan sınıf değişimi olacak. kızım ona demiş ki annem seni sevmiyor bu arkadaşlarımı seviyor gelmiş ağlamış annesine. Kızıma sordum hayır anne ben öyle bir şey demedim hep yalan konuşuyor anne niye böyle yapıyor daha onunla arkadaş olmayacağım Allahım arada kalmaktan kafayı yiyeceğimEşim gitti çocuklar ayrılmasın diye müdür ile konuştu çocuklar yine aynı sınıfta kaldı. En son dün yine arkadaşım mesaj yazdı bana seni bıktırdık ama kızın kızıma çok kötü davranıyor oynamıyor yanında istemiyor dedi. Ben de kızım öyle istiyor kendi karar verdi. Aralarına girmek istemiyorum kendileri halletsin ler. Diyor ki her gün ağlıyor benim kızım neden onun kızı ile oynamıyor diye. Okula gitmek istemiyor bu yüzden DEDİ. Mesaja akşama kadar cevap yazmadım kızgınlıkla kırıcı olmayayım diye ablama danıştım o da kızım ile konuştu affet arkadaşını küslük kötü davranma yapma. Hatta bir araya gelsinler yüzleşisnler bunu aynen dedim arkadaşa kabul etmedi zamana bırakalım dedi. Sabah kız geldi sarıldı kızıma özür diledi. Ama ben arkadaşımdan soğudum günlerdir kafam takıldı.
Çok uzun oldu umarım anlaşılır yazdım farklı görüşleri almak istedim. Şimdiden teşekkür ederim...
Şu üç günlük dünyada negatif hayatımızı etkileyen insalar dan koşa koşa kaçmalı. Ben hep aman kırılmasın, kul hakkına girmim dedikçe ben yara aldım on beş gündür eve bile doğru bakamadım resmen depresif oldum. Kızım ile ilişkimi çok etkiledi.Bana yük olacak sorunlu arkadaşları hayatımdan çıkarıyorum
Kadın deli galiba çocuğu da prenses ona öyle yapmayın şöyle demeyin benim de böyle arkadaşlarım var kene gibi yapışık sorunlu dinlemiyorum
Bankadan ayrılalı bir yıl olmuş
Bankayı anlatır her gece yahu bekarken dinliyordum evliyim gündüz ara işteymiş benimde eşim var hem hatırlamak istemediğim olayları hatırlatıyor
Bir kere denemek için kp im vefat ettiğinde kötüyüm dedim geçiştirdi
Kendini saatlerce anlatır dinlemedi bile
Psikologla konuşsun beynim ağrıyor bazen
Biri var sevgilisi sorunlu anlatır
Yapma derim oda anlatır sadece
Ben anlatsam dönmez canı sıkılınca arar
Eşim mi var işim mi var hiç önemsemez
Beni umursamaz
Biri var yine yazmış bir şey anlatıcam diye
Yaz diyorum benimde hastane işlerim var
Oraya gidelim buraya gidelim sana toplanıp gelelim diyecek kendine çağırmaz yeni tanıdıklarını ben de ağırlar
Geçen sene ameliyat olacağım herkesi topladı yine bana yardımda etmez
Sana geleyim dedim istemedi iş çıkardı
Şimdi işim var dedim sitem etmiş
Bayram da falan aramazlar işleri düşünce konunu biraz sabote ettim de bende ne doluymuşum
Herkesin derdini dinleme cnm seni kullanırlar
Bu arkadaşında öyle hayattan zevk alacağın kimseleri hayatına kat baktın rahatsız ediyor uzak dur
Canım burda da edindiğim çok arkadaşım var onlar bana anlatır ben onlara yardımlaşırız halden anlayan insan lazım yaşımızda oturdu artık kendi kullansın canı sıkılınca tüm bozuk psikolojisiyle yüklensin iyi olunca başkalarıylaŞu üç günlük dünyada negatif hayatımızı etkileyen insalar dan koşa koşa kaçmalı. Ben hep aman kırılmasın, kul hakkına girmim dedikçe ben yara aldım on beş gündür eve bile doğru bakamadım resmen depresif oldum. Kızım ile ilişkimi çok etkiledi.
Isim var bi yere ugricam ordan gecicem dersin eger sorarsa sormazsa hic orali bile olma.Umursamaz davranArkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu gece neredeyse sabaha kadar düşündüm sizin dedikleriniz akıl süzgecinden geçirdim. Kızımı sabah aldım karşıma konuştum. Anne ben zaten istemiyordum sen dediğin için görüştüm. Ben de dedim kızım nasıl hareket etmek istiyorsan öyle hareket et. Ben senin hep yanındayım sana güveniyorum aramıza kimse hiçbir şey giremez. Arkadaşınla konuşursan bile konuş ama biz evlere gidip gelme yapmayacağız. Bizim için doğru olan bu. Tamam dedi aşağıya yolladım servis için balkondan baktım kız geldi yanına yine. Tam o esnada annesi aradı bakmadım telefona. Geri dönüş yapmak istemiyorum.
Yaz okulu bir ay sonra bitecek zaten. Diğer okulda aynı sınıftalar malesef değişme gibi durum yapmak istemiyorum öğretmenimiz iyi. Kızıma güveniyorum. Burda benim mesafe koymam gerekiyor ve adımı attım. Ailem her şeyden önemli.
Cuma günü okulun kahvaltısı var bi Cafe de çocuklar veliler gelecek. Benim arabam olduğu için arkadaş hep benimle gelirdi. Şimdi cuma günü ona gel demek içimden gelmiyor. İşim var mı desem ne yapsam
Ben çok arkadaş sokmam hayatıma seçici davranırım üç yıldır arkadaşım gerçek yüzünü son bir sene de gösterdi en çok ise 15 gün önce. Geldim 33 yaşına bana sağlam ilişkiler lazım.Canım burda da edindiğim çok arkadaşım var onlar bana anlatır ben onlara yardımlaşırız halden anlayan insan lazım yaşımızda oturdu artık kendi kullansın canı sıkılınca tüm bozuk psikolojisiyle yüklensin iyi olunca başkalarıyla
Çocuğuna da yazık cnm demek ki bunalmış kızı da kafada kuruyor boşver ya onların senin hakkına giriyor o nolacak
Psikolojin bozuldu mu nolacak benim de o arkadaşımın senin okul mevzusunda olduğu gibi beni sarpa saracak işleri için akıl ala alıcam diyor ne akıl alacak kafada kurmuş beni maşa yapacak kendi sıyrılacak
Aynen öyle düşünüyorum.Isim var bi yere ugricam ordan gecicem dersin eger sorarsa sormazsa hic orali bile olma.Umursamaz davran
İşte kaçıyorum sürekli hesap soruyor niye öylesin niye böylesinBen çok arkadaş sokmam hayatıma seçici davranırım üç yıldır arkadaşım gerçek yüzünü son bir sene de gösterdi en çok ise 15 gün önce. Geldim 33 yaşına bana sağlam ilişkiler lazım.
Sen de o arkadaşından uzak dur gerek yok böyle gerilimlere.
Aynen öyle düşünüyorum.
işte bir saat önce aradı açmadım dönmeyi de düşünmüyorum. Son bir yılı değerlendirdim bana zararı dokunuyor her türlü.İşte kaçıyorum sürekli hesap soruyor niye öylesin niye böylesin
benden memnun değilsen uzak dur
Seninki de soracak bahane bul sorunlu bunlar bulaşır çünkü yavaş yavaş kopar cnm bağlarını
Telefon ekranı kırık dersin çalmıyor dersin yalan günah ama napalımişte bir saat önce aradı açmadım dönmeyi de düşünmüyorum. Son bir yılı değerlendirdim bana zararı dokunuyor her türlü.
Hiçbir şey demeyi düşünmüyorum yalan konuşmayı sevmem. Seni aradım derse bakmadım diyecem net yani.Telefon ekranı kırık dersin çalmıyor dersin yalan günah ama napalım
evet sorunlu çünkü cnm kafadan uyduruyor anne kız
Açsan yine moralini bozacak abuk sabuk
Teşekkür ederim sabrım tükendi artık edemiyorum o yüzden buraya yazdım. Sağolsun güzel fikirler aldımsabrından dolayı tebrik ederim
Haklısın cnmHiçbir şey demeyi düşünmüyorum yalan konuşmayı sevmem. Seni aradım derse bakmadım diyecem net yani.
Teşekkür ederim sen de aynısını yap.Haklısın cnm
Tebrik ederim hayatınızdan çıkardığınız için mutlu günler diliyorum
Şu mis gibi yaz günlerinde püfür püfür pozitif pozitif
Bence cocugunu sorgulayip durma bunlar belliki anali kizli yalanci oynamak istemiyorsada oynamasin konusmasin neden baristirmak icin ugrasiyorsunuz ki cocuk kendi karar versin kiminle olmak istedigini
Tamamen iyi niyetimden kaynaklı. Yanlış davrandığımı fark ettim. Bundan sonra kızımın psikolojisi öncelikli onun kararlarına saygı duyacağım.Kızla arkadaş olsunlar diye neden bu kadar baskı yapıyorsunuz anlamadım. Ben olsam çoktan sınıfını değiştirirdim ve uzaklaşırdım annesi de kızı da ayrı psikologluk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?