- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
İnanın çocuk diyoruz ama farkli yaratılmış yada farklı yönlendirilmiş çocuklar var.Bundan sonra ararsa mesaj atarsa kesin dönmeyeceğim. Keşke olmasaydı aynı sınıfta başa gelecek varmış.
Kızım çok pozitif, iyi niyetli bir çocuk kendi kararlarını verebilen ben keşke o son şansı verdirdim pişmanım
off kımsenın kahrını cekemem madem kızınız bu kadar sert ve kotu davranıyor o zaman kendı kızını uzak tutsun sızınkınden bence kızınınız akıllı bır cocuk yanında o arkadasını ıstemıyor cunku sorunlu bır tıp annesıde kendı cocugu yalnız kalmasın dıye sıze yuklenıyor, bence kızınızı da kendınızı de o aıleden uzak tutun.Merhaba 8 yaşında üçüncü sınıfa geçen bir kızım var. Anasınıfından beri bi arkadaşı var birinci sınıfta başka okula gitti. İkinci sınıfta kızım ile aynı sınıfa geldi ve tam yanımızdaki siteye taşıdılar. Annesi arkadaşım iyi anlaşıyorduk samimi de olduk ancak kızı yüzünden ben çok sıkıntı çekmeye başladım günlerce uyuyamaz oldum nasıl bir kişilik ile karşı karşıyayım diye.
Okul başladı bunlar güzel güzel okula gidiyor . arkadaşım her şey için zırt pırt beni arama başladı. Bugün çanta getirsin mi şunu yapsın mı bunu yapsın mı gibi. En son öğretmen vuruyor kızıma dedi. Kızıma soruyorum yok diyor her şey de beni sorumlu tutar gibi nasıl öğretmen nasıl okul bu. Ben zamana bırak biraz takip edelim dedim. En son öğretmen güya bütün sınıfı dövmüş senin kızına da vurmuş bundan sonra bir şey yaparsın herhalde dedi. En son böyle deyince okulun WhatsApp onda paylaştık bu konuyu orası karıştı tabi en son öğretmenin kulağına gitti olay ve suçsuz olduğu ortaya çıktı sonra kızını bana göndermeye başladı o gün akşam gidiyor kız ağlıyor anne bizim evimiz kira biz öbür evimize gidelim arkadaşımın evi güzel bizim değil arkadaş beni aradı bunları dedi. Şimdi kızım mı dedi ona dedim sen bi konuş tamam dedim konuşurum. Kızıma sordum anne kira ne demek o ne oluyor ki o dedi. Ben kızım arkadaşın eve gidip ağlamış bu yüzden. Ben bir şey demedim anne diyor.
Bu olaylar çok defa yaşandı. Kızım asla kabul etmiyor o yalan söylüyor. Bir araya geliyoruz arkadaşım alınma sana bir şey dicem kızın oynarken kızımı iterek oynuyor söyle ona öyle yapmasın. Tamam dedim ama sabrım tükenmeye arkadaşımdan soğumaya başladım.
En son bayram haftası aradı beni başka ortak arkadaşımız var onun çocukları ile beraber yaz okuluna gidiyorlar. Sınıf çok kişi olduğundan sınıf değişimi olacak. kızım ona demiş ki annem seni sevmiyor bu arkadaşlarımı seviyor gelmiş ağlamış annesine. Kızıma sordum hayır anne ben öyle bir şey demedim hep yalan konuşuyor anne niye böyle yapıyor daha onunla arkadaş olmayacağım Allahım arada kalmaktan kafayı yiyeceğimEşim gitti çocuklar ayrılmasın diye müdür ile konuştu çocuklar yine aynı sınıfta kaldı. En son dün yine arkadaşım mesaj yazdı bana seni bıktırdık ama kızın kızıma çok kötü davranıyor oynamıyor yanında istemiyor dedi. Ben de kızım öyle istiyor kendi karar verdi. Aralarına girmek istemiyorum kendileri halletsin ler. Diyor ki her gün ağlıyor benim kızım neden onun kızı ile oynamıyor diye. Okula gitmek istemiyor bu yüzden DEDİ. Mesaja akşama kadar cevap yazmadım kızgınlıkla kırıcı olmayayım diye ablama danıştım o da kızım ile konuştu affet arkadaşını küslük kötü davranma yapma. Hatta bir araya gelsinler yüzleşisnler bunu aynen dedim arkadaşa kabul etmedi zamana bırakalım dedi. Sabah kız geldi sarıldı kızıma özür diledi. Ama ben arkadaşımdan soğudum günlerdir kafam takıldı.
Çok uzun oldu umarım anlaşılır yazdım farklı görüşleri almak istedim. Şimdiden teşekkür ederim...
kızın senden daha mantıklı.çocuğumu göndermiyorum genelde onun kızı gelir. Kızımın arkadaşı var. Bana dedi ki benim arkadaşım çok ben onu daha istemiyorum bu son kararım sanki büyük insan gibi cevap verdi kızım
Cocugunuzu bunaltmayin siz yetiskin olarak daralmissiniz oda daralir dogal olarak oyun sirasinda baska arkadaslar olmasin sadece benimle oyna benim dedigimi oynayalim gibi huylari varsa bunalmistir cocukdışarı dan biz göze fikire ihtiyacım vardı teşekkür ederim. Çok güzel analiz ettiniz. Ben diyecektim artık görüşmesinler diye ablam deme öyle son şans ver dedi ama ben bittim hep bu iyi niyetim kırılma olmasın diye kendime aileme yapıyorum
sabrımdan çekiyorum işte
bence böyle insanlara açık olmak gerekir.Cocugunuzu bunaltmayin siz yetiskin olarak daralmissiniz oda daralir dogal olarak oyun sirasinda baska arkadaslar olmasin sadece benimle oyna benim dedigimi oynayalim gibi huylari varsa bunalmistir cocuk
Illa kirmiyacam diyorsaniz cocugu baska yaz okuluna yollayin arkadasinada esim boyle istiyor yaz okulunuda farkli gitsin istedi dersiniz veya okulda rehber hoca varsa destek alin.Ogretmen gidip onlara cocugunuzdan sikayet var demez gozlemleyip aileyi cagirip uyum sorununa iliskin konusur.
Kisinin sizi bunaltma sikintisinada bahane bulun evde degiliz bgn anneme gidicez bgn avm deyiz bgn temizlik var vs vs bir muddet sonra anlayip oda mesafeli olur
Ve son olarak o w.upp gruplarinda cok takilmayin cok sikayetci olanlar aglananlar surekli elestirenler hep okulda kalir hatta ogretmenede yalakalik yapar ama siz suclu olursunuz kabak size patlar koca okul muduru var rehberi var yonetimi var sorunu olan okulla cozsun
Evet kesinlikle haklisin grill ama burada kilit nokta bu hanimin cocugu karsisinda sagliksiz bir annenin sagliksiz cocugu var (ki ben cocugun degil annenin yalan soyledigini yonlendirdigini dusunuyorum)ayni sinifa almislar yarin cocugu doldurup sinifta diger arkadaslariyla sikinti yasamasina ssbep olabilir potansiyel var cunku o nedenle cokta yuzgoz olmadan mesafeyi yaz tatilinde koyarsa ogretim doneminde sikinti daha az olur diye dusundumbence böyle insanlara açık olmak gerekir.
seninle görüşmek istemiyorum. farklı insanlarız. iyi günler.
bu kadar.
bence kızının da fikrini alarak sınıf değiştirmeli. böylece hem anne hem kız bağı kopmuş olabilir.Evet kesinlikle haklisin grill ama burada kilit nokta bu hanimin cocugu karsisinda sagliksiz bir annenin sagliksiz cocugu var (ki ben cocugun degil annenin yalan soyledigini yonlendirdigini dusunuyorum)ayni sinifa almislar yarin cocugu doldurup sinifta diger arkadaslariyla sikinti yasamasina ssbep olabilir potansiyel var cunku o nedenle cokta yuzgoz olmadan mesafeyi yaz tatilinde koyarsa ogretim doneminde sikinti daha az olur diye dusundum
Simdi zit gitse kadinin basini agritacak diger velileri fistekleme cocugunu cocuga karsi yonlendirme ne gerek var sinirleri bozulsun. Ay caniiiim hic gorusemiyoruz bende cok yogunum vallahi deyip yoluna bakmasi sanki daha saglikli gibi geldi bana
Iste o var mecbur bir noktada iletisim kurmak zorunda kalacak bayramlar etkinlikler hediye alimlari vs simdiden yaz okulunda ayirmaya cozum bulup ogretim donemindede ayri sinifa alirsa rahat eder yok siniflar ayni kadinada net tavir koyarsa hirslanir yalandan iftiradan cekinmeyen insan bana gore kiskirtilmamasi gerekn insandirbence kızının da fikrini alarak sınıf değiştirmeli. böylece hem anne hem kız bağı kopmuş olabilir.
aynı sınıf velisi olmak da bir bağ sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?