• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızımın balıkları:(((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sırf kızım icin almıyoruz o hayvani bizde. Daha öncede kedi baktım. Küçüklüğümden beri bakıyordum. Herşeyiyle ben ilgileniyorum zaten kıza teslim eden yok uzaktan izliyor yazdım mesajları okuduysanız.
eskiden kedi beslediğiniz kısmı kaçırmışım kusura bakmayın. İnsanlar çocuklarına canlı oyuncak alır gibi düşüncesizce alıyorlar o yüzden hassasım bu konuda. Siz zaten deneyimliymişsiniz ne güzel

eskiden kedi beslediğiniz kısmı kaçırmışım kusura bakmayın. İnsanlar çocuklarına canlı oyuncak alır gibi düşüncesizce alıyorlar o yüzden hassasım bu konuda. Siz zaten deneyimliymişsiniz ne güzel
Kedim vardı daha önceden aonra kızım 1 yaşındayken almistim. Evin bireyiydi oda :) oğlum diyodum. Paşa gibiydi evde. Evimiz 2. Kattı geçen sene dolmuş balkonun o hizaya park edince şoförü benim kedi atlayıp gitti maalesef yükseklik kısalınca. 1 ay aradım heryerde sonra kendimize gelemedik özellikle kızım bidaha cesarette edwmwsim :) balık aldım en son onlarda böyle olunca maalesef kötü oldu

Çok teşekkür ederim haklisiniz. Sineklik taktiririrm zaten de doğumdan sonra kedinin kumuyla vs yeterince ilgilenebilirmiyim onu düşünüyorum

Kum mama açısından kedilerin bakımı kolay aslında ama gerçekten ilgi isteyen hayvanlar. Günün çoğunda uyurlar, kendilerini temizlerler vs ama olumsuz her şeyini düşünmeniz lazım.
İlgi ister, hastalanır, kısırlaştırmazsanız size de ona da eziyet olur. Bir kere sahiplendikten sonra 10-15 sene sizinle yaşayacak.
Tatile gidince ne yapacaksınız, koltuklarınızı tırmalarsa canın sağ olsun diyebilecek misiniz vs bir sürü şeyi düşünmeniz lazım.
Yani çocuğunuz istiyor diye bir hevesle sahiplenmeyen, önünü ardını düşünün. Yoksa hem hayvancağıza yazık olur hem siz üzülürsünüz.

Kum mama açısından kedilerin bakımı kolay aslında ama gerçekten ilgi isteyen hayvanlar. Günün çoğunda uyurlar, kendilerini temizlerler vs ama olumsuz her şeyini düşünmeniz lazım.
İlgi ister, hastalanır, kısırlaştırmazsanız size de ona da eziyet olur. Bir kere sahiplendikten sonra 10-15 sene sizinle yaşayacak.
Tatile gidince ne yapacaksınız, koltuklarınızı tırmalarsa canın sağ olsun diyebilecek misiniz vs bir sürü şeyi düşünmeniz lazım.
Yani çocuğunuz istiyor diye bir hevesle sahiplenmeyen, önünü ardını düşünün. Yoksa hem hayvancağıza yazık olur hem siz üzülürsünüz.
Kedimiz vardı bizim 4 yıl baktık en son kaçtı airf cocuk icin değil bendede kedi hastalığı var çocuğum gibi seviyorduk:) ama kaçınca hayatım alt üst oldu baya toplanamadik 1 ay aradım. Korkuma bir daha yanaşamadım. Tatile falanda götürdüm hep ev kiraliyoduk rahat oluyodu :) perde merde bırakmadı evde :) ama diyorum ya çocuğumuz gibiydi

Minik su kaplumbağalarından alın. Onlar benim için ölümsüz kadar uzun ömürlü.
Benim ilk evcil hayvanım kırmızı yanaklı su kaplumbagsiydi, ikinci haftasını göremedi 🥺🥺🥺 gözü falan şişti, çok kötüydü:(
Bence en iyisi kara kaplumbağası. Ne akvaryuma ihtiyaç var ne bir şeye. Değil siz, torunlariniz bile sever

Benim ilk evcil hayvanım kırmızı yanaklı su kaplumbagsiydi, ikinci haftasını göremedi 🥺🥺🥺 gözü falan şişti, çok kötüydü:(
Bence en iyisi kara kaplumbağası. Ne akvaryuma ihtiyaç var ne bir şeye. Değil siz, torunlariniz bile sever
Nerden bulabilirim. Benimde vardı kırmızı yanaklı bekarken 2 taneydiler. 3 yıl baktım. Annem odanın kapısını acik.birakinca kedim öldürmüştü:( 3 yılın sonunda. Kara kaplumbagasinu nerde bulabilirim . Daha önce hiç bakmadım bakımı nasıl oluyorki

Bebekli eve kuş onermiyorum.
Benim kuş uysal, evcil, ayrica gelip beni öpüyor ama hem cok tüy döküyor hemde disari bıraktığımda her yere pisliyor. Ne yardan ne serden vazgecilmedigi icin surekli ev supuruyorum

Bebekli eve kuş onermiyorum.
Benim kuş uysal, evcil, ayrica gelip beni öpüyor ama hem cok tüy döküyor hemde disari bıraktığımda her yere pisliyor. Ne yardan ne serden vazgecilmedigi icin surekli ev supuruyorum

Teşekkür ederim . Kuştan vazgeçtim ztaen baya bakım istiyormuş sanırım. Bide dediginiz gibi temizligiyle yeteri kadar ilgilenemem. Şuan en mantıklı kara kaplumbağası gibi geliyor:)

Iyi geceler herkeze :) ben 2. Evliliğimi yaptım hamileyim şuan 8 aylık:) ilk evliliğimden bir kızım var 5 yaşında:) geçen hafta balık almistim bu gün maalesef öldü. Eşimle elimizden geldiği kadar destek olduk acısına ortak olduk . Hatta öyle çok üzüldü ki hamilelik hormonları heralde bende bunalıma girdim 1 saat kadar baligin arkasından. Ondan önceki balığı da 1 hafta yaşadı maalesef bu kadar üzülmemiş ti. Eşim kızım çok kuş istiyor diye balığı boş ver kuş alalım hem çok istiyor dedi. Ama aklıma takılan şey ya kuşta hemen ölürse. Kızım çok dikkatlidir hayvanlara karşı ama sırf bu korku yüzünden yanaşamıyorum. Çünkü oda ölürse bu günün 10 katı üzüntü olacak sizce ne yapmalıyım? Hamile olmasam kedi istiyordum ev giriş kat kaçarsa falan diye yanaşamıyorum. Kizim çok bunaltıyor:) ben sevebilcegim bir şey istiyorum diyor. Eşim köpek bile oldu beni sev diye günde 1 saat köpek rolü yapıyordu ona :)) sizce ne yapmalıyım?
Hayvana bakamayacaksaniz yazık edersiniz.Akvaryum hayvanat bahçesi vs.gibi yerlere gezmeye götürün devamlı.Dogumunuz da yaklaşmış bebekle zor olur.

Hayvana bakamayacaksaniz yazık edersiniz.Akvaryum hayvanat bahçesi vs.gibi yerlere gezmeye götürün devamlı.Dogumunuz da yaklaşmış bebekle zor olur.

Aslında kedim vardı 4 yıl baktık. Kızım 1 yaşındaydı hiç bie zorluğu yoktu evladım gibiydi ama geçen sene kaçtı maalesef çok üzüldük ailecek. Cesaret edemedim bidaha balık aldım gecem hafta işte oda ölünce daha kötü oldu

Kızımın hayvanlarla büyümesini çok istiyorum ama. Bakımını elimden geldiği kadar yaparım tabiki bende hayvanlarla büyüdüm. Balık kedi kaplumbağa hamster baktım aynanda zamanında:) ama işte ölünce çok üzülüyor kızım ne yapsam bilemedim

Teşekkür ederim . Kuştan vazgeçtim ztaen baya bakım istiyormuş sanırım. Bide dediginiz gibi temizligiyle yeteri kadar ilgilenemem. Şuan en mantıklı kara kaplumbağası gibi geliyor:)

Bakim istemiyor aslinda. Kafeste kalmasina gonlum razi olmadığı için aksama kadar disarida birakiyorum. Bu sekilde kendi kendine evcillesti. Avizenin tepesinden inmezdi. Kendiliginden omzuma kondu. Gelip boynumu, ensemi öper. Cok tatlılar ama ev berbat halde. Bebegin emekleme doneminde cikaramadim 1 ay falan cok vicdan yaptim. Benim kuş yerde yuruyodu. Bebek gormez, ustunden gecer diye korkuyodum. Zaten gebeymissiniz bence evcil hayvan almayin. Kardesiyle ilgilenir. Saglikla kucaginiza alin

Bakim istemiyor aslinda. Kafeste kalmasina gonlum razi olmadığı için aksama kadar disarida birakiyorum. Bu sekilde kendi kendine evcillesti. Avizenin tepesinden inmezdi. Kendiliginden omzuma kondu. Gelip boynumu, ensemi öper. Cok tatlılar ama ev berbat halde. Bebegin emekleme doneminde cikaramadim 1 ay falan cok vicdan yaptim. Benim kuş yerde yuruyodu. Bebek gormez, ustunden gecer diye korkuyodum. Zaten gebeymissiniz bence evcil hayvan almayin. Kardesiyle ilgilenir. Saglikla kucaginiza alin
Çok teşekkür ederim:) âmin inşallah

Nerden bulabilirim. Benimde vardı kırmızı yanaklı bekarken 2 taneydiler. 3 yıl baktım. Annem odanın kapısını acik.birakinca kedim öldürmüştü:KK43: 3 yılın sonunda. Kara kaplumbagasinu nerde bulabilirim . Daha önce hiç bakmadım bakımı nasıl oluyorki
Şehrinizi yazıp kara kaplumbağası sahiplenme diye aratın, elbet elinde olup bıkan, sahiplendirip kurtulmak isteyen biri vardır:)) yoksa da Googleda gezdikçe bir fikir edinirsini, bulma ve besleme konusudna

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X