Kızımın derdi ne?

Atak haftasında mı onu hesaplayacaktım.
6 aylık bebekler büyük bir atak geçirir.
Büyük ihtimalle o dönemdesiniz.
Yatmaz ağlar hatta çığlık atar. Huysuz huzursuz olur.
6 ayindan da degil.bu zmana kadar hep aglardi bende gazdan derdim.son 1 aydirda iyi gibiydi son gunlerde basladi yine.dogdugundan beri 10 yil yaslandim diyorum gercekten asiri huysuz

Normal.dogmasi gereken tarihte dogdu.yani erken dogum degil.ki oglum erken dogmustu ama hic aglamazdi.
Geceleri cok guzel uyuyor maasallah elhamdulillah.tek tesellim o zaten.devlet hastanesi doktoru birseyi yok dedi.yani profesor filan degildi.
herhagi bir sorunu olsa geceleri de çok bağırır diye düşündüm şimdi
devlet hastanesi uzman çocuk doktoruysa tamam diyeceğim de
dediğimiz gibi eşinizi de ayarlayıp bir uzmana daha götürün

Yok vermiyorum hic vermedim hatta icindeki parabenden dolayi
Paraben olmayanlar da var. Kullanın lütfen. Bebekken depolar dolmaz ise ileride o depoları doldurmak çok çokk zor oluyor. Bbeklşkte edinilen depolar çok kıymetli

6 ayindan da degil.bu zmana kadar hep aglardi bende gazdan derdim.son 1 aydirda iyi gibiydi son gunlerde basladi yine.dogdugundan beri 10 yil yaslandim diyorum gercekten asiri huysuz

Olabilir ama bir anda başladı ise tekrar muhakkak kak bir şey huzursuz ediyor.
İdrar yollarına bakıldı mı?

Kizim 6 aylik bu zamana kadarda cok huysuzdu.hep gaza bagladim ama artik 6 aylik oldu azaldi artik biter derken aglamalari iki uc gundur dahada siddetlendi.doktor hicbiseyi yok dedi.ozellikle yatirmak istedigim zaman yastiga koyunca bas bas bagiriyor hic bisekilde sakinlesmiyor.katiliyo resmen.uyutmuyum diyorum bu seferde durmuyor hic.katilana kadar agliyor.sadece kucakta gezdirince susuyo.yemek bile yapamiyorum bu yuzden.buyuk oglum 3 yasinda onunla bile ilgilenemiyorum.bu durum basina gelen varmi nasil gecer?simdi bile kucagimda yaziyorum kolum koptu tasimaktan :KK43:
Disleri cikiyodur belki ?

offf okurken içim daraldı
kızların bebeklikleri geldi aklıma
benimkiler kolikti
size dr bişey yok demiş ama bilemedim
neyi var bilmiyorum ama çaresizliğinizi anliyorum ve size Allahtan çokca sabır ve dayanma gücü diliyorum
bugünlerde geçiyor benim büyük kızım 10 yaşında oldu bile ama o günleri unutamiyorum

Benim kızımı tarif ediyorsun. Bizim sikintimiz iki yaşında sütten kesince gecti. Birşeyler yemeye anca sütten kesilince başladı. Kronik kabızlık ve iştahsızlık vardı.
Üç yaşında şuanda da mızmız bir çocuk. Fakat tabi sebebi var artık, "bana doktor ol dediler ben ambulans olacam" gibi 😑

Olabilir ama bir anda başladı ise tekrar muhakkak kak bir şey huzursuz ediyor.
İdrar yollarına bakıldı mı?
Disleri cikiyodur belki ?
Idrar yollarida temiz hep goturuyordum zaten genelde kendim istiyorum hatta tahlili.
Disleride bilmiyorum iste aslinda yeni sayilmaz aglamalari.dogdugundan beri ama artik anlam veremiyorum sadece

Ultrasonla bakıyorlar mı gazı var mı diye? Varsa orada çıkıyor zaten. Benim oğlum 9 aylık olunca rahatladı ama başka sebepleri de olabilir kontrol ettirmeden gaz sancısı diyip geçmeyin lütfen

Kizim 6 aylik bu zamana kadarda cok huysuzdu.hep gaza bagladim ama artik 6 aylik oldu azaldi artik biter derken aglamalari iki uc gundur dahada siddetlendi.doktor hicbiseyi yok dedi.ozellikle yatirmak istedigim zaman yastiga koyunca bas bas bagiriyor hic bisekilde sakinlesmiyor.katiliyo resmen.uyutmuyum diyorum bu seferde durmuyor hic.katilana kadar agliyor.sadece kucakta gezdirince susuyo.yemek bile yapamiyorum bu yuzden.buyuk oglum 3 yasinda onunla bile ilgilenemiyorum.bu durum basina gelen varmi nasil gecer?simdi bile kucagimda yaziyorum kolum koptu tasimaktan :KK43:
kabus görüyor olabilir mi?

Idrar yollarida temiz hep goturuyordum zaten genelde kendim istiyorum hatta tahlili.
Disleride bilmiyorum iste aslinda yeni sayilmaz aglamalari.dogdugundan beri ama artik anlam veremiyorum sadece
Parmaginizla (temiz) alt dislerini yoklayin kabarmismi zaten disse dokundugunuz an aglamaya baslar sıkıntısını ogrenir ona gore hareket edersiniz (dis cikarma icin 6 ay erken degil)

İnanın vebşm oğlum da sizin bebeğiniz gibi sayılır.
Son bir kaç zamandır iyi.
Şu sıra uyku düzeni oluşturmaya çalışıyorum

Reflü geldi benim aklıma,bebek sahibi değilim ama yeğenim tarif ettiğiniz gibi ağlıyordu yatırınca reflüsü varmış meğer.Doktora götürmeyi ihmal etmeyin yine de,kolaylıklar diliyorum size çok zor ağlayan bebek 🙏

Dis olabilir, gaz olabilir... biz buyuk oglumda bunlari hep yasadik. Dogduktan 21 gun sonra bir basladi, aylarca susmadi. Kolikti. Nedenini bilsem bile susmasi icin elimden birsey gelmiyordu cunku gazini yapsa bile rahatlamiyordu. Sut alerjisi olabilir dediler, diyet yaptim ama yine duzelme olmadi. Simdi de kucugum 3 ayini doldurdu, basladi aglamaya. Bu nasil bir kabustur? Ilk uc ay nispeten daha huzurlu olunca derin bir oh cekmistim cunku 3 aydan sonra daha bir rahatliyor bebekler. Bizim tam tersi oldu. Kakada kan gorunce yine alerji olabilir diye diyete basladim. 5 gun bitti ama huzursuzluk devam ediyor. Cok yorucu cok. Allah sabir versin. Buyuk 2 yasini gecti ama o da cok yoruyor. Yani buyudukce rahatlamiyorsun. Kim diyorsa yalan söylüyor valla.

Hep diyorlar ya iki çocuk bir büyür diye. Öyle değil 🤷‍♂️ işte iki çocuk bir değil iki çocuk ilgisiz büyüyor. Anne zaten okadar yorgun 😴 oluyor ki Eşiniz yardımcı olmalı daha fazla

Back
X