Kızımın hayvan sevgisi...

Evi satışa çıkardık en mantıklısı bu az once emlakçı çekim yaptı
Ay siz ne kadar tatlisiniz yaa :) sırf kızınızın hayvan sevgisi icin neler yapiyorsunuz gözlerimden kalpcikler çıkıyor ben de 24 yaşındayım annem/babam hala kedilere dokununca elleme pis derler kiziniz çok sanslı

Hayvan beslemenin hastalıkla ne alakası var hanımefendi. Daha çok oğlunuzun da sizinde bağışıklığınız olur. zaten iyi bakmayacak biri hiç hayvan beslemeye kalkmasın çünkü hayvana güzel bakamayacaksanız hele ki sonra bırakacaksanız yazık günah yani vebali sizin üzerinize olur.

Eklentiler

• IMG_20200116_135548.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20200103_155905.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 22
Dayanamıyoruz o üzüldükçe birde babası da bu konudan çok çektiği için hiç düşünmedi bile. Biz sevgiliyken babası eve köpeği almadığı için günlerce köpeğiyle arabada kaldığını biliyorum onu ne geçemeyeceğinin farkında hayaller kurmaya başladı bile tavuk f3landa alariz diyor bu arada bende 24 yasindayim

K
Kızıma sordum tabiki solucan ve küçük böceklerle diyor

Bence dışarda bir kedi seçin hep onu besleyin. Benim var bir tane, Bim marketin bahçesinde karton yuvası var orda ikamet ediyor Ben de her gün ziyaretine gidiyorum, besliyorum ve seviyorum.
Sitedeyiz yasak burada ve sokak baya uzak dusuyor. Annemlerin orada var beslediği hatta 6-7tane felan

Onlar solucan larva falan yerler. Onu da nereden bulacak? Evde habitat oluşturması lazım. Bir de nemli alan olması lazım yaşamaları için. Üzüldüm ya Keşke farklı bir şey besleseymiş.
fırsat bulup yazamadım sabahtan beri.petshopta görmüş daha çocuktu o zaman.almışlar küçük akvaryuma koymuşlar öyle.ne yedirdiğini hiç hatırlamıyorum.kısa zaman içinde öldü hayvancağızlar.bence burada en büyük suçlu anne baba.çocuk istedi diye bakamayacağı hayvanı neden alıyorsun ki?ikinci suçluda petshoplar.gidiyorsun daha cazip görünsün hayvanlar diye allayıp pulluyorlar.işte şöyle güzeldir böyle kolaydır.kedi almadan önce pakistan papağanına takmıştım kafayı araştırma yaptım baya ne yer ne içer nasıl bir ortam lazım falan diye.gittim eminönüne bakmak için.adam bana cazip göstermek için muhabbet kuşu kafesi diye tabir edilen en küçük boyda kafesi gösteriyor al bunda yaşar herşey dahil 300e vereyim diyor.şimdi cahil bir insan olsam cazip gelir alırım belki ama ben muhabbet kuşumu bile o kafeste bakmıyorum.insanlar alacağı hayvanı iyice araştırıp en iyi şartları sağlayabilecekse alsınlar.kuzenimede inanılmaz güzel bir yavru golden aldılar.3 ay sonra başa çıkamıyoruz diye hayvanı sahiplendirdiler.

Balık yada kaplumbaga alabilirsiniz. Kaplumbaga öneririm benim küçükken vardı su kaplumbağası minicik oluyorlar zaten evde bakardim fanusu vardı. Sürekli ilgilenir severdim bana da baya alişmişti saklanmiyordu artik... Özledim şimdi yine onu

Hastaliginiz ve bebeğiniz için zararlı mi bilmiyorum ama kedi de alabilirsiniz. Oyun arkadaşı olur o yedikce kendisi de yer falan.. Benim de kedim var evdeki herkes bayılıyor çok seviyoruz onu beraber uyuyorum, aglayinca gelir mirmir yapar, ben hastayken sabaha kadar basımda beklemişti, o hastalanınca bende ağlamiştim uyumamiştim hic. Nasıl güzel. Canım kızım çok seviyorum onuuu (maşallah)

Oyy masallahh. Kızım gördü keşke ses kaydini atabilseydim burayaa . Annecimm bakarmisin nasıl tatlı ya yerim ben bunu diyor

ben giriş katta otururken arka balkona kedi köpek gelsin diye yemek koyardım hep evde zaten bakıyoruz soğuk günde oraya da elince onu da alırdık eve çok ağlardım çocukken sokakta kedi köpek görünce beslemezsek ya da okşamazsak. çocuğunuzu gayet şeker buldum bence hayvan sahiplenin ama ciddi bi sorumluluk olduğunu öğretin en baştan. kardeşingibi çocuğumuz gibi olacak o da bize diye. güzel bir şey gerçekten hayvan sevgisi bağışıklık geliştirmesine de yardımcı oluyor çocukların.

Japon balığı almaya ne dersiniz her anlamda zararsız bakımı kolay :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…