- 7 Haziran 2012
- 5.057
- 1.644
- 398
- 41
- Konu Sahibi lion mother
-
Kurbağa yaAy vallahi kızım diyene kadar ne olduğunu bilmiyordum o neymiş ki dedim birde baktım ne göreyimbirde solucanla besleriz anne onu çok tatlı degilmi diyor
Allah bagislasinAy konu sahibi kedi ,kus,köpek çok güzel dedimde semenderi görünce bir güldüm vallahi...kıyamam ben ona ya merhametli yavrum...benim oğlumda 4.5 yaşında yemez uyumaz yerinde durmaz ama hiç eve hayvan alalım denedi ...erkek çocuk olduğu için mi acaba
Esim aradi az once arkadasida oyle demis . Evide satışa çıkaracağızE ufak bi fabus biraz süs bir balık alın...
Sorumluluk verin.
Baksın balığa
Korktuğun şeyde o. Saglik problemi olmasa sorun olmayacak aslında birde alırsam 2 tane alırım yanlız olmasına gönlüm el vermezBizim evimizde uzun süre kedi vardı. Şu anda çok yoğun bir dönemden geçtiğimiz icin alıp bakamam. Ama ilerde insallah kedi almayı düşünüyorum. Bence hayvan sevgisi cok güzel. Sizde seviyorsaniz alıp bakın. Ama yok tek çocuk için alıp, onun hevesi gecince birakacaksaniz hic girmeyin derim. Gerci kediler süper ya heves geçmez bana göre
Ben bu yaşımda bile çok üzülüyorum kafeste yaşayan hayvanları görünce. Bence götürmeyin, hayvanlara bu kadar düşkünse çok etkilenir ve üzülür.Hayvanat bahçesindeki hayvanlara bile üzülüyorum ben . küçükken gitmiştim cok üzülmüştüm sonra keşke kapılarını açsaydım felan diye düşünmüştümbabası götürelim dedi de istemedim acaba orda görse üzülür mü ki
Aslında öyle değil yani gercekten araba altında ezilen hayvan sayisi yok denecek kadar az. İnsanlar bulundikları mahalle de istemiyorlar,pis diyorlar iteliyorlar. Aslında sokaklar onların. Maalesef insanlar bunu anlayamıyor. Hayvanın rahatı sokakta iyiyse sahiplendirilmemeli çünkü yavruyken sahiplenip büyüyünce bırakan çok oluyor. Hayvan sokağa alışmış belli bir yaşa gelmiş mutlu yapılabilecek en güzel sey kapı önünde beslemek ,onun yerine ihtiyacı olan terkedilmiş hayvanlar yavry/yetiskin demeden sahiplenilmeli.Umarim ufakligin bu sevgisi daim olur. Saglik sorunu oluyor dedginiz icin bir diyemem ama bir konuda sizin ve diger arkadasin gorusunuze karsiyim. Onlarin dogal ortami dusuncesi. Neresi dogal kaldiki Allah askina cogu araba altinda bircogu psikopatlarin elinde bir coguda bakimsizliktan acliktan hastaliktan sokaklarda telef oluyor. Hangi dogal ortamdan bahsediyorsunuz. Ozaman insanin dogal ortamida doga gecmisimize ilk yarayilisa geri donelim kombili sicak evler degil takip birer incir yapragi cikalim bakalim bir gece bu sogukta dayanabiliyormuyuz. Lutfen cocugun kafasini boyle seylerle doldurmayin daha yapici cozumler uretmeye calisin lutfen.
Sadece balığı kabul etmedi zaten en başta alalım balık dedik hayır kedide olsun diyorBen de kör topal ne kadar hayvan bulsam eve getiriyorum :) kendimi gordum kızınızda.
Balik diyenler olmus ama bence balik kesmez kizinizi. Sonuçta fanusta bir hayvan,dokunamiyor... bence su kaplumbağsi alin. Ama ona guzel - isikli bir teraryum yapin. Kuru alani falan olan. Hem cok tatli bir hayvan. Hem suda yasadigi gibi evde de gezer. Hem de sevildiğini anlar falan:) masrafsiz olmasi baska bir arti^^
Evi satışa çıkardık en mantıklısı buAslında öyle değil yani gercekten araba altında ezilen hayvan sayisi yok denecek kadar az. İnsanlar bulundikları mahalle de istemiyorlar,pis diyorlar iteliyorlar. Aslında sokaklar onların. Maalesef insanlar bunu anlayamıyor. Hayvanın rahatı sokakta iyiyse sahiplendirilmemeli çünkü yavruyken sahiplenip büyüyünce bırakan çok oluyor. Hayvan sokağa alışmış belli bir yaşa gelmiş mutlu yapılabilecek en güzel sey kapı önünde beslemek ,onun yerine ihtiyacı olan terkedilmiş hayvanlar yavry/yetiskin demeden sahiplenilmeli.
Semender besleniyor arkadaşımda vardıSemender mi istiyoro olmaz tabii ama bence evde hayvan beslenmeli. Benim de kızım var bir de patili kızım var. Kardeş kardeş geçiniyorlar. Tavşanın bakımı zor kuşu sevmek zor balık sadece bakmalık ama sevimli bir hayvan. Bence kedi yada köpek alın
Neyle besliyordu ki onu?Semender besleniyor arkadaşımda vardıçok sevimli birşey ama ben acıyordum ona küçücük alanda yaşıyordu.
Neyle besliyordu bilmiyorum ama eline alabiliyorsun.aynı iguana gibi ama küçükNeyle besliyordu ki onu?Bir de kendini sevdiriyor mu çok merak ettim.
Onlar solucan larva falan yerler. Onu da nereden bulacak? Evde habitat oluşturması lazım. Bir de nemli alan olması lazım yaşamaları için. Üzüldüm yaNeyle besliyordu bilmiyorum ama eline alabiliyorsun.aynı iguana gibi ama küçükeminönü hayvan pazarında sakallı ejder,iguana falan satıyorlar kedi-köpek bölümünde ama semender görmedim.bu arkadaş ankaradan getirmişti petshoptan.sonra ne yazıkki öldüler çünkü nasıl bakılacağını bilmiyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?