- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
- Konu Sahibi basim dertte
-
O kadar kıyamet koparıp iyi nasıl isterseniz öyle olsun derseniz size daha çok diş geçirirler sizde ağlarsınız.Merhaba,biraz fikirlerinize ihtiyacım.var.
Oğluma hamile kaldigimda kv tutturdu oğluma aliş aliş diye seslenmeye.o zaman aramız iyiydi eşime istersen Ali koyabiliriz dedim.esim istemedi.oglumun doğumuna geldi iki ay kaldı ondan sonra aramız bozuldu.
Sonra eltimin oğlu oldu.bir kere bile isim önerisinde bulunulmadi.
Ardından ben kızıma hamile kaldığımi duyar duymaz,daha cinsiyeti bile belli değilken kizimizon adı Ece olacak dedi.ben bu sefer istemedim.baska bir isim istiyordum ve başından beri onu söyledim.ama bizimki ısrarla kizimizon adı Ece olacak o kadar diye diretti.kp de istemeye başladı ,görünce de Ece olsun dedi.kaynim niye sadece eşin koyuyi dedi eşime.
Eşimle baya tartıştım yeter dedim 3 çocuğuna koymuş isim buna da biz karar vericez,Ece koyarsak çeker giderim dedim.
Sonra kp severim dedim ,bı isim.icin eşimi uzmeyim dedim.esime bıraktım.o da iki ismi birden koydu.simdi biz ilk ismi ile hitap ediyoruz.onlar Ece,Ece sultan,Ece naz gibi milyon kombinasyonla sesleniyor.
Ve ben bu durumdan inanılmaz rahatsızım.hep tek ismi savunan,iki isim ne saçma şey diyen biriydi.onlar Ece dedikçe kalbim sikisiyor.
Ve bomba haber eltim 7 aylık hamile.kizi olacak.bu cumartesi bana dedi ki abla hiç isim önerisinde bulunmadılar biliyor musun dedi.ve ben hoykure hoykure ağladım neden neden neden ben?
Zengin olmanida engellemiyordur canim sendeValla canim benim 2 ismim var. 2 ismi asla sevmiyorum ve insanın hayatini cok zorlayıcı oldugunu düşünüyorum kader manasında. O gece oturdum düşündüm. 2 ismi olan insanları... cevremdeki.. Hepsi sorunlu psikilojik olarakta normal degiller. Tek ismi olanlara baktim. Gayet rahat,mutlu,pozitif,yerinde düşünen konuşan akıllı insanlar. Esime söyledim 2.ismimi sildircem. Artik cok basitmiş nufus memurluguna gideriz tamam dedi
2.isim demode falan degil bu arada güzel bir isim. Kimse kullanmiyor ama bu ismi ne okul hayatimda ne aile hayatimda ne orda burda kimse bu isimle bana seslenmiyor..seslenseler bakmam bile.
Benim zengin olmami is hayatımı falan bence bu isim engelliyor diye düşünmeye başladım. Sildircem
Hic sevmiyorsan ismi git degistir sende. Zor degilmis degistirmek
Bilen arkadaşlar yardimci. Olursa bende sevinirim.
Zengin olmanida engellemiyordur canim sendezengin olmak icin bir emegin caban var mi ? Kendin degilsen de kocan iyi kazaniyo iste ipin ucunu bieyerden yakaladin hadi iyisin
Merhaba,biraz fikirlerinize ihtiyacım.var.
Oğluma hamile kaldigimda kv tutturdu oğluma aliş aliş diye seslenmeye.o zaman aramız iyiydi eşime istersen Ali koyabiliriz dedim.esim istemedi.oglumun doğumuna geldi iki ay kaldı ondan sonra aramız bozuldu.
Ardından ben kızıma hamile kaldığımi duyar duymaz,daha cinsiyeti bile belli değilken kizimizon adı Ece olacak dedi.ben bu sefer istemedim.baska bir isim istiyordum ve başından beri onu söyledim.ama bizimki ısrarla kizimizon adı Ece olacak o kadar diye diretti.kp de istemeye başladı ,görünce de Ece olsun dedi.kaynim niye sadece eşin koyuyi dedi eşime.
Eşimle baya tartıştım yeter dedim 3 çocuğuna koymuş isim buna da biz karar vericez,Ece koyarsak çeker giderim dedim.
Sonra kp severim dedim ,bı isim.icin eşimi uzmeyim dedim.esime bıraktım.o da iki ismi birden koydu.simdi biz ilk ismi ile hitap ediyoruz.onlar Ece,Ece sultan,Ece naz gibi milyon kombinasyonla sesleniyor.
Ve ben bu durumdan inanılmaz rahatsızım.hep tek ismi savunan,iki isim ne saçma şey diyen biriydi.onlar Ece dedikçe kalbim sikisiyor.
Ve bomba haber eltim 7 aylık hamile.kizi olacak.bu cumartesi bana dedi ki abla hiç isim önerisinde bulunmadılar biliyor musun dedi.ve ben hoykure hoykure ağladım neden neden neden ben?
Eşin sağlam durmadığı için karışıyolar sanaMerhaba,biraz fikirlerinize ihtiyacım.var.
Orasi öylede kuzum onunda bu ara biraz kotu işleri. Bence engelliyo, calisiyorum ,daha vuramadim piyangoyu,demekki kafayi calistirmak lazim bence bu isim kafami calistirmami engelliyoZengin olmanida engellemiyordur canim sendezengin olmak icin bir emegin caban var mi ? Kendin degilsen de kocan iyi kazaniyo iste ipin ucunu bieyerden yakaladin hadi iyisin
valla ben tek isimliyim çalışıyorum hala zengin olamadım adımı kısmet ya da nasibe olarak değiştirsem mi napsam:)))Orasi öylede kuzum onunda bu ara biraz kotu işleri. Bence engelliyo, calisiyorum ,daha vuramadim piyangoyu,demekki kafayi calistirmak lazim bence bu isim kafami calistirmami engelliyo
Aynen bencede özellikle anneye çünkü herşeyi anne cekiyor ilkine kaynana erkek olursa tunahan dedi bende direk sen düşünme anne erkek de olsa kiz da olsa ismi hazir çocuğun dedim simdi ikincide kimse agzini acamiyor sadece esimle biz düşünüyoruzbaştan izin vermeyecektiniz izin verme yolunu siz açmışsınız onlar da o yoldan koşmuş bu kadar üzüleceğiniz,ağlayacağınız bir duruma nasıl tamam dersiniz?
acaba eltinizden o yüzü bulamadılar mı bilemiyorum
bana göre isim hakkı anne ve babaya aittir
Hahahahahahahah . Ya bide ruhsal olarakta cok daralan birisiyim zenginligi gectim. 2 isim cok zor bence. Hic dikkat ettin mi bilmiyorum 2 isimde sanki kisilik bölünmesi oluyor :/valla ben tek isimliyim çalışıyorum hala zengin olamadım adımı kısmet ya da nasibe olarak değiştirsem mi napsam:)))
Sakin koymayin sakin.Merhaba,biraz fikirlerinize ihtiyacım.var.
yook dikkat etmedim ama isimler insanın kişiliğini yansıtıyor benceHahahahahahahah . Ya bide ruhsal olarakta cok daralan birisiyim zenginligi gectim. 2 isim cok zor bence. Hic dikkat ettin mi bilmiyorum 2 isimde sanki kisilik bölünmesi oluyor :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?