Kızımın ismini kayinvalidenin yoğun ısrarı ile koymamiz

O kadar kıyamet koparıp iyi nasıl isterseniz öyle olsun derseniz size daha çok diş geçirirler sizde ağlarsınız.
Büyük adım attıktan sonra geri adım atmayın.

bence olay kocada bitiyor. kocanız o dengeyi sağlamalı sizi ailesine ailesini de size ezdirmemesi gerekir. yaw siz ne karışıyorsunuz çocuk bizim değil mi biz koyacaz ismini demeliydi bak bakayım daha bi iki diyebilir miydi anası

Bastan izin vermeyecektiniz benim kayinvalidede kendi ismini koymamaizi cok istedi eşime baskilar duygu sömuruleri cok net davrandim asla istemedigimi eşime soyledim hatta koyarsan eger benden habersiz mahkemeye veririm ilerde bile olsa kizimi yonlerndirir o ismi degistirim demistim eşime tabi ki kararli oldugumu gorunce asla lafini bile etmedi sizde basta kararli olacaktiniz

Aslında şu durum her zaman bizleri içinden çıkılması zor durumlara sokuyor.
Verilmesi gereken tepkiyi zamanında verememek!
Keşke zamanında tepki verseydiniz.

Zengin olmanida engellemiyordur canim sende zengin olmak icin bir emegin caban var mi ? Kendin degilsen de kocan iyi kazaniyo iste ipin ucunu bieyerden yakaladin hadi iyisin

benim karnımda 9 ay taşıdığım çocuğa millet isim koyuyorsa itinayla ve seve seve kalp kırılır ve sonunda kendi istediğim isim konulur. taviz yok !

Bir şey olmaz güzel kızınızın bahtı güzel olsun...kv ece desin siz ilk ismini diyin...bir şey olmaz kızınız zaten sizin dediğinize alışır...ilerde okulda da hangisini seviyorsa onu kullanır

Rabbim size saglikli bir cocuk vermis ona sukredin.bi defa izin vermissiniz simdi huzursuzluk cikarsaniz ne olacak elinize ne gececek seytana uymayin

Eşin sağlam durmadığı için karışıyolar sana

Zengin olmanida engellemiyordur canim sende zengin olmak icin bir emegin caban var mi ? Kendin degilsen de kocan iyi kazaniyo iste ipin ucunu bieyerden yakaladin hadi iyisin
Orasi öylede kuzum onunda bu ara biraz kotu işleri. Bence engelliyo, calisiyorum ,daha vuramadim piyangoyu,demekki kafayi calistirmak lazim bence bu isim kafami calistirmami engelliyo

Orasi öylede kuzum onunda bu ara biraz kotu işleri. Bence engelliyo, calisiyorum ,daha vuramadim piyangoyu,demekki kafayi calistirmak lazim bence bu isim kafami calistirmami engelliyo
valla ben tek isimliyim çalışıyorum hala zengin olamadım adımı kısmet ya da nasibe olarak değiştirsem mi napsam:)))

e ece koymak istemişler, sen de kabul etmişsin. şimdi ece diye seslenmelerine kızıyorsun. saçma değil mi?

Benim eltime de isim konusunda herkes baskı yaptı, o da kendi istediği bir isimle onların dediği ismi birlikte koymak zorunda kaldı

Ben de şimdi hamileyim ama cinsiyet henüz belli değil. Şimdiye kadar sadece kaynanam bir kez yorum yaptı -kiz olursa kendi adının koyulmasını istiyor-
Ben de biz isimleri uzun zaman önce belirledik eşimle dedim, o da bozuldu
Cinsiyetten sonra bakalım neler olacak merakla bekliyorum

Tedaviyle bir sürü sıkıntıyla gebe kaldım. Daha ilk haftalarda KV aradı kız olursa şu erkek olursa şu isim olsun dedi eşime. Cildirdim resmen . Ben onca eziyet çekeyim bir zahmet ismini de ben koyayım yani. Söylediği isimlerde fena değildi ama o söyledi diye soğudum resmen. O günden beri eşime ben koyacağım ismini diyorum . Hemen araştırıp isme karar verdim bile. Siz başta kabul etmişsiniz şimdi kendinize dert etmeyin artık olan olmus

Aynen bencede özellikle anneye çünkü herşeyi anne cekiyor ilkine kaynana erkek olursa tunahan dedi bende direk sen düşünme anne erkek de olsa kiz da olsa ismi hazir çocuğun dedim simdi ikincide kimse agzini acamiyor sadece esimle biz düşünüyoruz

valla ben tek isimliyim çalışıyorum hala zengin olamadım adımı kısmet ya da nasibe olarak değiştirsem mi napsam:)))
Hahahahahahahah . Ya bide ruhsal olarakta cok daralan birisiyim zenginligi gectim. 2 isim cok zor bence. Hic dikkat ettin mi bilmiyorum 2 isimde sanki kisilik bölünmesi oluyor :/

Sakin koymayin sakin.
Sen dogurcan onun kararini da sen ve esin vermelisiniz.

Ayrica kaynina ne b..k dusuyor da afedersin sadece senin koyman ona koyuyor ya sinir oldum. Acaba sadece sen hamile kalip dogurup buyutecegin icin olmasin yaninkensi evladino senin kayninin degil

Ben ilk cocuguma koymadim 2. sine de cesaret edip teklif etmediler koymadim
2 eltim var koydular kv istedigi isimleri. Problemler yasadik evet ama astik bitti gitti.
Yalakaliktan baska bisi degil göze girme çabası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…