- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
- Konu Sahibi basim dertte
-
Kesinlikle buna katılıyorum :)yook dikkat etmedim ama isimler insanın kişiliğini yansıtıyor bence
Benim ismimide yanlis yazmis memur gidip degistirecem tayinim ondan olmuyo kesinOrasi öylede kuzum onunda bu ara biraz kotu işleri. Bence engelliyo, calisiyorum ,daha vuramadim piyangoyu,demekki kafayi calistirmak lazim bence bu isim kafami calistirmami engelliyo
Kiz gercekten söylüyorum gül sen gül . Isim cok önemli insanin kaderini degistiriyor resmenBenim ismimide yanlis yazmis memur gidip degistirecem tayinim ondan olmuyo kesinhaberleselim yine
Zaten sadece 3 r4 kişi Ece diyor.diger diyen olursa uyarıyorum.biz x i kullanıyoruz diyeOkulda ozellikle rica edin ogretmeninden sizin dediginiz ismi soylesinler. Cocuk okuldaki isme alisip onu benimsiyo. Kendimden biliyorum. Kendi ailem dahil herkesin bana seslendigi isimle okulda kullandigim isim farkliydi. Su an her zaman okulda kullandigim ismi soyluyorum.
Nasıl sildireceksiniz, mahkemeye vermeniz lazım, mahkemede de önce istemedim sonra ikna oldum ama şimdi yine istemiyorum derseniz hakim silinmesine onay vermez.Bu sefer kararli durup ismini sildirsem peki neler olur?zaten aramız iyi değil.
Sizde değiştirin isminizi ailede aynı isimde biri varsa mirasta problem olur diyerek değiştirebilirsiniz
Anneniz hayattaysa birazda mutlu olur
Eşimde diyor bu kadar etkileneceğini bilseydim koymadım diyo.
Dedim bütün bunların sebebi sensin zaten.ailesini mutlu etmek için hep kendimizden fedakarlık yapıyoruz .
Zaten isim koyma sürecinde de inanılmaz bı ısrar vardı.esim de anlam veremiyordu neden bu kadar ısrar ediyorlar diye .Ece ismini nüfustan eğer mümkünse sildirin. Madem eşinizde bilseydim koymazdık demiş...
:)Sildirin ece’yi bence. yani ece tek başına güzel bi isim ama yanında bi isim daha olunca biraz demode duruyo. Küsen de gitsin otağını ötede kursun :)
Kim kendini ezdirmezse istediğini yaptırıyorMerhaba,biraz fikirlerinize ihtiyacım.var.
Oğluma hamile kaldigimda kv tutturdu oğluma aliş aliş diye seslenmeye.o zaman aramız iyiydi eşime istersen Ali koyabiliriz dedim.esim istemedi.oglumun doğumuna geldi iki ay kaldı ondan sonra aramız bozuldu.
Sonra eltimin oğlu oldu.bir kere bile isim önerisinde bulunulmadi.
Ardından ben kızıma hamile kaldığımi duyar duymaz,daha cinsiyeti bile belli değilken kizimizon adı Ece olacak dedi.ben bu sefer istemedim.baska bir isim istiyordum ve başından beri onu söyledim.ama bizimki ısrarla kizimizon adı Ece olacak o kadar diye diretti.kp de istemeye başladı ,görünce de Ece olsun dedi.kaynim niye sadece eşin koyuyi dedi eşime.
Eşimle baya tartıştım yeter dedim 3 çocuğuna koymuş isim buna da biz karar vericez,Ece koyarsak çeker giderim dedim.
Sonra kp severim dedim ,bı isim.icin eşimi uzmeyim dedim.esime bıraktım.o da iki ismi birden koydu.simdi biz ilk ismi ile hitap ediyoruz.onlar Ece,Ece sultan,Ece naz gibi milyon kombinasyonla sesleniyor.
Ve ben bu durumdan inanılmaz rahatsızım.hep tek ismi savunan,iki isim ne saçma şey diyen biriydi.onlar Ece dedikçe kalbim sikisiyor.
Ve bomba haber eltim 7 aylık hamile.kizi olacak.bu cumartesi bana dedi ki abla hiç isim önerisinde bulunmadılar biliyor musun dedi.ve ben hoykure hoykure ağladım neden neden neden ben?
İşte bı ara bı isim icin uzmeyim eşimi dedim üzülen ben oldum amaKim kendini ezdirmezse istediğini yaptırıyor
Madem kesinlikle istemiyordunuz kararinizin arkasinda duracaktiniz
Öyle derler ya üzmezsen üzülürsun diyeİşte bı ara bı isim icin uzmeyim eşimi dedim üzülen ben oldum ama
İlk oglumun adını esım koydu ıkı ısım hem babasının adını hem yanına ek bu isim iki aylık bı oglum daha var onada yine esım koydu annesıde nail olsun diyordu ama ben yok dedim basta aslında buna ben koyacaktım esım her bulduğumu begenmedı ve yine kendi dedıgı oldu ama couklarımın adları guzel nasip olursa 3. Ben koyarım Insallah tabi bizimkisi yine cift ısım arayışına girmezse.Merhaba,biraz fikirlerinize ihtiyacım.var.
Oğluma hamile kaldigimda kv tutturdu oğluma aliş aliş diye seslenmeye.o zaman aramız iyiydi eşime istersen Ali koyabiliriz dedim.esim istemedi.oglumun doğumuna geldi iki ay kaldı ondan sonra aramız bozuldu.
Sonra eltimin oğlu oldu.bir kere bile isim önerisinde bulunulmadi.
Ardından ben kızıma hamile kaldığımi duyar duymaz,daha cinsiyeti bile belli değilken kizimizon adı Ece olacak dedi.ben bu sefer istemedim.baska bir isim istiyordum ve başından beri onu söyledim.ama bizimki ısrarla kizimizon adı Ece olacak o kadar diye diretti.kp de istemeye başladı ,görünce de Ece olsun dedi.kaynim niye sadece eşin koyuyi dedi eşime.
Eşimle baya tartıştım yeter dedim 3 çocuğuna koymuş isim buna da biz karar vericez,Ece koyarsak çeker giderim dedim.
Sonra kp severim dedim ,bı isim.icin eşimi uzmeyim dedim.esime bıraktım.o da iki ismi birden koydu.simdi biz ilk ismi ile hitap ediyoruz.onlar Ece,Ece sultan,Ece naz gibi milyon kombinasyonla sesleniyor.
Ve ben bu durumdan inanılmaz rahatsızım.hep tek ismi savunan,iki isim ne saçma şey diyen biriydi.onlar Ece dedikçe kalbim sikisiyor.
Ve bomba haber eltim 7 aylık hamile.kizi olacak.bu cumartesi bana dedi ki abla hiç isim önerisinde bulunmadılar biliyor musun dedi.ve ben hoykure hoykure ağladım neden neden neden ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?