- 30 Mayıs 2015
- 14.300
- 13.967
- 298
Biz boşandıktan sonra ameliyat oldu, ameliyattan birkaç gün sonra düşmüş oğlu bakmaya gittiğinde de kucağında ölmüşKv ile problemler yaşamıştıniz değil mi? Burada anlatmıştıniz. Neden öldü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz boşandıktan sonra ameliyat oldu, ameliyattan birkaç gün sonra düşmüş oğlu bakmaya gittiğinde de kucağında ölmüşKv ile problemler yaşamıştıniz değil mi? Burada anlatmıştıniz. Neden öldü
Evet biz boşandıktan sonra öldü valla çok çektirdi bana ya :) ama hakkımı helal ettim geçen gün rüyamda gördümAaa kv öldü mü? Ne çektirmisti sana kuzum ya
Aynen tam olarak kızımın o şuursuz babasını anlattınız :) bizde ki durumda aynen böyle gerçekten tek derdi ben zor duruma gireyim. Allahından bulsun artık diyevek birşey yokErkekler, fazladan vereyim de sen orda benim paramla ye ic gez toz tabi 'nin kafasindalar.
Ben fazla para vericem, kadin da cebine kalan parayla kendine bakim yapacak.. Ben enayi miyim, eski esimin de parasi bitsin/bosandi benden madem oh olsun sürünsün diyorlar.
Onlar, ceplerinden cikan paraya bakiyorlar
Cocuguna degil de eski karısına para odüyormuş gibi dusunuyorlar !
Amac kadinlari zora sokmak, dunyayi dar etmek. Bensiz bitiksiniz, başının çaresine bak madem.. sen de calisiyorsun,sen de annesisin herseyi benden bekleme diyorlar..
Oysaki dusunmuyorlar öz çocuguna yapiyorlar bu kotulugu !
Anneler hem cocuklarinin kahrini cekiyor, hem de cocugun tum bakimini sırtlaniyorlar. Yemegini yapiyor,egitimiyle ilgileniyor, alinacaklarini takip edip aliyor,evini açıyor canının yarısına, tum hayat planlari cocugu ustune kurulu oluyor.
Kadin bunca fedakarlik yaparken eski kocalar 3 kuruşun derdine dusuyor.
Anne elinden geleni yapiyor,bende maddi destek saglayayim demiyorlardurumulari olsa da.
Hep en az limitten nafaka yatiriyorlar,zaten zam da yapmiyorlar, yilda 300 TL ekleye ekleye cocuga baktiriyorlar ve baba diye geciniyorlar iste..
Vebaldir bu.
*** her anne cocuguna canini verir,severek bakar, gozu hic birseyi gormez konu cocugu olunca.
Hic bir anne rahatini dusunmez, gozu gibi bakar cocuguna orasi ayri tabiki...
Ama erkekler boyle.. kadin baksin,kadin odesin, baba ayda 1 gorup arasin cocugunu
Lafa gelince ben aslan gibi babalik yaptim desin
Laf... !!
Yani hala cevap vermedi. Aklınca beni süründürüyor. Umarım benim durumum güzelleşir de onun parasına çocuğumun ihtiyacı kalmazDava açıp nafakanın arttırılmasını talep edebilirsiniz.
Bazı babalara da Allah vicdan merhamet versin
Ne güzel ilgili bir baba en azından. Benim kızımla ilgilenmiyor sözde kendince ilgili haftada 1 arar 2 dk bile sürmez konuşması trip atmaya başlar 4,5 yaşında ki kızına. Geliri çok iyi nafakanın normalden yüksek olmasının sebebi ben mal varlığı paylaşımı istemedim nafakayı 2000 istedim başta. O sebeple bu tutarBenim oğlumun babası protokolde belirlenen cüzi bir miktar nafaka ile birlikte kreş masrafının yarısını yolluyor ki bu rakam sizin aldığınız nafakadan düşük kalıyor
Ama bizde ilgili bir baba var, okul seçimi, toplantısı vs hepsine katılır, dolayısıyla sen seçtin sen öde olmaz. Olsaydı da bi kere konuşur, olmadıysa ağzımı yormaZ davayı açardım.
Eski eşin geliri ne kadar peki? Nafaka miktarı genele göre yüksek çünkü, mahkemeler bu konuda çok cimri nedenini anlayamadığı bir şekilde.
kendine ait şirketi var ve geliri gayet iyi.Benim oğlumun babası protokolde belirlenen cüzi bir miktar nafaka ile birlikte kreş masrafının yarısını yolluyor ki bu rakam sizin aldığınız nafakadan düşük kalıyor
Ama bizde ilgili bir baba var, okul seçimi, toplantısı vs hepsine katılır, dolayısıyla sen seçtin sen öde olmaz. Olsaydı da bi kere konuşur, olmadıysa ağzımı yormaZ davayı açardım.
Eski eşin geliri ne kadar peki? Nafaka miktarı genele göre yüksek çünkü, mahkemeler bu konuda çok cimri nedenini anlayamadığı bir şekilde.
kendine ait şirketi var ve geliri gayet iyi.
Bu ülkede çocuklar sadece annenin sankiYani hala cevap vermedi. Aklınca beni süründürüyor. Umarım benim durumum güzelleşir de onun parasına çocuğumun ihtiyacı kalmaz
Tekrar yazdım dün cevap vermiyor. Bugün de benimle bu konuda muhattap olmayacaksan nafaka arttırma davası açıcam dedimO zaman hiç durmayın açın davayı, zaten protokolde 1000 tl sizin için olanmış, kalan 1000 tl iştirak nafakası para mı şu devirde
Onun geliri aylık en az şu an 30 35 binKursla beraber 3350 TL okul masrafı var demişsiniz. Bunu yarı yarıya paylaşmak+ 2900 TL nafaka devam etsin diyorsunuz.
2900+1675= 4575 TL talebiniz var eski eşinizden. Eski eşinizin aylık geliri ne kadar ? Kendi evinde mi oturuyor vs bunlar önemli diye düşünüyorum.
Gelir durumunu bilmeden yorum yapmak sağlıklı olmaz. Mesela 10 bin kazancı olan bir adam 4575 TL aylık verir, kendisi de kirada oturuyor ise (mâlum kiralar 3 bin minimum) kendisi geçinemez. Bu durumda özel okul düşünmemek gerek.
Öyle yapıcam işler iyi değil zaten nfaka gönderiyorum yazmışHiç bu konularda muhatap olmayın nafaka artırım davası açın çocuğunuzla ilgili olan harcamaların makbuzunu mutlaka dosyaya ekletin ve dava açıldığı tarihten itibaren diye yazılırsa dava sonuçlanınca geriye dönükte birikmiş nafaka alabilirsiniz. Bende yakın zamanda nafaka artırım davası açtım ama benim avukatım çok uzun sürmeyeceğini yaza kadar karara bağlanacağını söyledi.
Geziyor işte kadınlarla yiyor :) o daha tatlı canım çocuğa sonuçta ben ne yapıp edip bakıyorum bir eksiği yok çok şükür bana güveniyor. Açıcam hiç acımicam bir ay tüm masraflsrının fişlerni topliycam sonra açıcam.Cocuktan kisip napicakmis 30 35 binle acin nafaka arttirim davasini. Hersey zamlandi enflasyon firladi yeni rakamlar cok yuksek. Muhatap olmayin bile istemek zorunda degilsiniz
Al işte iki çocuğa nasıl yetsin o para acaba? Ben bikere kırtasiye parasının yarısını ödemesini istedim demediğini bırakmadı bana asla ödemedi. Nafaka arttırımı seneden seneye var tabi ki.2 yavrum var toplam 2500 nafaka ödüyor. Birinin kreşi 3500. Diğeri devlet okulunda. Ocakta karara göre ÜFE oranında zam var ona güveniyorum bende. Neyse kreş kırtasiye parası istedi 4000 lira. İstedim ben daha doğrusu muhatap olmuyorum oğluma dedim söyle diye göndermiş hayret ettim. Ama sonra carlamış tabi sen iste çocukları kullanma! Diye. Sanki kendime istedim. Neyse nafaka artırım yok mu kararda?