• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızımın masrafları

Durumu iyiymiş ona lafım yok ama 2900 nafaka iyi bence 2900 da siz ekleseniz örneğin 5800tl aylik çocuk için normal değil mi

Okul ücretletinde yüzde 110 üzeri bir zam söz konusu.
Şuan arttırmasa kendiniz idare etseniz bile yeni eğitim yılında karşılamanız çok güç olacak.
Nafaka düzenleme davası açmalısınız bana kalırsa.
Asgari ücretin 7 bin dolaylarında beklendiği bu yıl, kendi orta düzey çalışanken 2bin küsür nafaka nedir, ekonomik durumu olmasa napsın adam diyeyim de, bir haftasonu da gezmeyiversin.
Bir maaşın 4te biri bana kalırsa nafaka için uygun.
Asgari ücretliye ona göre, e fazla kazanana da ona göre kimse kusura bakmasın.

Jameya nedense üzüldüm boşanmanıza.
Eski konularınızı tam bilmiyorum ama aklımda kalan üyelerden birisiniz topikte.
Allah size kolaylık, yavrunuza baht açıklığı versin inşallah.

30-35bin bandında geliri olan adamın böyle üç kuruşun hesabını yapması,üstüne de velayetle tehdit etmesi ne basitlik. 7-8bin lira vermeli size. İster özel okula harcarsınız,ister çocuğun başka bir şeyine harcarsınız. Santim santim hesap yapması çok çirkin. Amaç çocuğu iyi yaşatmak neticede,siz de aklı başında bir kadınsınız, çocuğunuz için çok daha fazlası sizden çıkıyordur eminim.

Okul taksitini ödemiyor ki sadece nafaka veriyor :) nafaka vermek dışında birşeye karışmıyor senede 1 kez benim istememle bikaç parça kıyafet alıyo o kadar
Nafaka 2900 veriyor, o da okul taksidini karşılıyor diye yazmıştınız yanlış hatırlamıyorsam. Gelirini tam bilmediğim için net birşey söyleyemedim ama evet kıyafet vs derken bu paranın da yetersiz geleceği aşikar özel okula giden çocuk için. Onu da Yüksek ihtimal siz çalıştığınız için sizin göreviniz diye bakıyor olaya 😕

Nafaka 2900 veriyor, o da okul taksidini karşılıyor diye yazmıştınız yanlış hatırlamıyorsam. Gelirini tam bilmediğim için net birşey söyleyemedim ama evet kıyafet vs derken bu paranın da yetersiz geleceği aşikar özel okula giden çocuk için. Onu da Yüksek ihtimal siz çalıştığınız için sizin göreviniz diye bakıyor olaya 😕
Aynen evet ben çalışıyorum. Kendi işimi kurmayı düşünüyorum umarım düşündüğüm gibi olursa çok iyi olur 😞

Back
X