- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
- 598
Bence öyle...benim ilkokulda bildiğimi bugün lise öğrencisi bilmiyor.eğitim sistemi berbat..aradan sıyrılan birşeyler yapiyorHala yeni sistemle karşılaşmadıgım için bir haberim liselerden sahiden öyle mi
Gecenlerde öğretmen erkekler tuvaletinde yakalamks bir grup kızıBaşta abarttiginizi dusundum ama sanirim hic bir sartta tuvalette cember olup sigara icilen bir ortama cocugumu sokmam, kendisi de rahatsizsa...
Gelirken, cikinca, ögle arasinda arka bahcede icilenden bize ne ama bu wc olayi fiyasko.
Yoneticiler buna da mi bir sey yapmiyor?
hıc bırsey olmuyor ınanın o ogrencılerın velılerı duyarsızGecenlerde öğretmen erkekler tuvaletinde yakalamks bir grup kızı
Disiplinden uyarı cezası almışlar.tekrar olursa ailelere haber veririm demiş.
Birşey yaptılarsa ayrıca haberim yok.
Beterin beteri de varmış demekki.hıc bırsey olmuyor ınanın o ogrencılerın velılerı duyarsız
ben lıseydeyken bazı arkadaslarımın arabası vardı aracla gelırlerdı okula dusunebılıyormusunuz
bır kısı bıle senın ehlıyetın yok hayırdır demedı
korkmakta cok haklısınız benımde cocugum var 6 yasına gırmek uzere 36 yasında da olsa yıne cocugum ıcın endıselenırım kızı erkegı yok ama bılhassa kadınlar ıcın hayat cok zor her acıdan dusunup endıselenmek cok normal bırde ergenlık cagında en hassas donem sızı cok cok ıyı anlıyorum. sız elınızden gelenı yapıp tum sevgınızı verdıkten sonra ne olursa olsun yanındayım guvenını verdıkten sonra destegınızı hep gordugu surece yanlıs yola sapmazBeterin beteri de varmış demekki.
Ben fazla evham yapıyorum farkındayım ama malum herşey duyuyoruz o yüzden korkuyorum.
Ama biraz içim rahatladı yorumlar sayesinde teşekkür ederim
Gecenlerde öğretmen erkekler tuvaletinde yakalamks bir grup kızı
Disiplinden uyarı cezası almışlar.tekrar olursa ailelere haber veririm demiş.
Birşey yaptılarsa ayrıca haberim yok.
Tabii her okulda,her çevrede olabilecek şeyler.bende lisede sigaraya başladım.Cocuk sadece okulda icici degilse ailelerin haberi oluyor zaten genelde. Biz de lisede sigara iciyorduk ve hepimizin ailesinin haberi vardi.Aferin cocugum icin tabi demiyorlardi ama biliyorlardi. Sigara baya kokan birsey cunku aile bunu anlayamiyorsa sikinti zaten. Cok birsey olacagini sanmam.
Cocugunuz içsin, takilsin demiyorum ama dusundugu kadar korkunc bir ortam ve genclik nereye gidiyor denecek birsey yok aslinda.
28 yasimdayim ben lisedeyken de vardi saydiginiz cogu şey, biz de yaptik. Şuan ne sigara ne alkol hicbir kotu aliskanligim yok. Butun arkadaslarim da okulunu okudu işinde gucunde, kimisi evli cocuklu normal insanlar hepsi.
Sigara icmek istemiyorsa icmez, herkesin kafasina uygun arkadas cevresi illa ki bulunuyor oluyor, uymak zorunda degil. Uymazsa kimse kolundan tutup zorla yaptirmiyor zaten
Ne yazikki öyleHala yeni sistemle karşılaşmadıgım için bir haberim liselerden sahiden öyle mi
Tabii her okulda,her çevrede olabilecek şeyler.bende lisede sigaraya başladım.
Ama içmeyen icmiyordu.
İnsanın içinden gelmesi gerekiyor galiba.iradesi olan ben içmem der görmez.
Aileleri bilmiyorum mutlaka haberi oluyordur çocuklardan.
Dediğim gibi o arkadaşın annesi kızını sigara bırakmak için seminere götürecek mis,destek alacakmış.ama hiç ilgilenmeyen velilerde oluyordur.
sızler sıgara ıcıyorsanız kızınıza ıcme dıyemezsınız zaten evde anne baba ıcıyorsa cocuk nıye ıcmesın dımı ama :) o yuzden cocugumuzun yapmasını ıstemedıgımız seylerde once kendı yazılımımızı bır guncellememız gerekıyor :)Tabii her okulda,her çevrede olabilecek şeyler.bende lisede sigaraya başladım.
Ama içmeyen icmiyordu.
İnsanın içinden gelmesi gerekiyor galiba.iradesi olan ben içmem der görmez.
Aileleri bilmiyorum mutlaka haberi oluyordur çocuklardan.
Dediğim gibi o arkadaşın annesi kızını sigara bırakmak için seminere götürecek mis,destek alacakmış.ama hiç ilgilenmeyen velilerde oluyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?