Kizimin okulundaki sorun

Ozel bir okul mu? Devlet okulunda buna pek musamaa gosterilmez cunku. Ayrica baska sinifa gecmek sorunu cozmeyecek. Sadece artik sizin cocuklarinizin degil baska çocukların dersi bolunmus olacak.
Bana dokunmayan yilan bin yasasin diyorsaniz imza verebilirsiniz.

Ben imza verirdim.
Bu kadının çocuğu için duzelmesine sebep olabilir
Her yerde bu sorunu yaşamak yerine kendi çözümünü bulabilir bu sayede

Mevzu kendi çocuğum için ya da başkasının çocuğu içinde değil. O çocuk da bu yanlış durumdan kurtulmali kimse kabul etmezse mecbur düzelecek

Benim çocuğum engelli mecburum
Keyfi ya da şımarıklıktan değil

İlk yorumum yanlış anlaşılmasın

Çocuğunda rahatsızlık yoksa velilerin beklemelerine karşıyım bende
Evet şımarıklık

Keşke yavrum sorunsuz olsaydı da veli toplantıları dışında okula ayak basmasaydım

Konu sahibi hak veriyorum size ancak idarenin çözeceği bi durum bu

aynen.
öyle kaç tane özel çocuğu kovdular okuldan, velilerin imzasıyla.
haberlerde okuduk.

uğraşmak istemiyor memurlar.
Benim oğlumun sınıfında 3 tane tamamen problem öğrenci vardı benim oğlumda okulun açıldığı dönem 4.süydü
Öğretmen ve rehberlik Uzmanı ile biz çözdük sorunu diğerleri de çözdü ama 1 tanesi çözemedi ve çocuğunu aldı 2. Sınıfa geçerken
Öğretmen 4 çocuğu okula kazandırdı sağolsun giden çocuk üstün zekalı olduğu için hiç uyum sağlayamamıştı yeni okulunda mutlu şimdi
Bu imza olayı çok tehlikeli bugün ona yarın sana her problem imza ile çözülmemeli

anladım şimdi, Allah yardımcınız olsun

gelecekte bizim cocuklar bu kadinin gelinini okur bdv de artik
esim kaynanama cok bagli, kaynanam beni sevmiyo vs vs vs
ne manyak kadinlar var su bdvyi okufukca toplumun yarisinin psikolojik destek gormesi gerektigine olan inancim iyice pekisti

Gayet mutlu kadin guluyor bugun yine soyledim yagmurlar baslayinca giderim dedi

işte cahil bir anne daha anasınıfından çocuğun eğitim hayatını nasıl mahveder canlı örneği,
nasıl sinirlendim kadına, onun yüzünden çocuğu travma yaşayacak. diğer çocukları ağlatması cabası,
bencil kadın.

Özel kreş mi? Eğer ciddi bir rakam ödüyorsanız veliler toplanın ya bu çocuk gidecek ya da biz çocuklarımızı alıp başka anaokuluna gidiyoruz deyin. Benim çocuğum beni beklerken elin çocuğu annesine sarılıp benim kızımı ağlatacak, yok öyle bir dünya. Vicdan falan yapmam, özel kreşse tehdit, devletse mebe şikayet ederim!

atardım.

Anasınıfına kadar babasında bile durmayan kızım ilk gün "anne ben burayı çok sevdim"demişti.öğretmeni "Annem eve gitsin mi beslenme de gelir"demişti
Olur dedi kızım.öğretmenimiz de kaç kaç dedi bana
Beslenme saatinde gidip wc götürdüm sonra çıkışa gittim almaya ki benim kızımın zihinsel gelişimi sıkıntılıydı

Kim anne kim çocuk rolleri değişmişler sanırım ve etrafta çok var öyle anne baba

Ben atardim imzayi diger siniflarin velilerinede imzayla gittigini soylerdim ayni durumda onlarda imza toplasin gerekirse seneye baslasin anaokuluna.

Kendi cocugunun keyfi icin baska cocuklarin egitim hakkini engelliyor bencillik bu.

Bu veli cocugunu psikoloğa felan götürüyor mu yoksa sizin çocuklarınızın düzenini bozarak mı duzelecekmiş yavrusu?Eğer çocuğunu sizin çocuklarınızın düzenini bozarak ve öğretmene atarlanarak hallediyorsa atın imzanizı derim ben..

Eğer çocuk gerçekten farklıysa, kontrol altındaysa ve durumu için çaba gösterliyorsa atmazdım.
Ama herkes bu şekilde rahatsa, eve imzalardım.

Ben bir sure ozel anaokulunda calistim ikinci gunde ogretmenlerimiz anneyi sadece yakinda gelebilecek mesafede olmasini istiyor ve bir sorun cikarsa asiri inatlasma vs anne cagiriliyordu anne cagirilmadan asla gelme yoktu ya da cocuk gormeyecegi sekilde bekliyordu anne benim anlamadigim ogretmenin bu durumla bas edemeyip veli kiskirtmasi yani eger bir sorun varsa veliden yardim istemek yerine bu isin rehberligi muduru vs yok mu? onlar ilgilenmeli siz neden muhattap olasiniz ki ben imza vermezdim sinif ici kontrol annelere degil okul yonetimine ait olmali .

Aynen katılıyorum
Sınıf öğretmenin, problem öğretmenin , peki neden veliler çözmek zorunda pardon???

Imza toplanmasi acimasizlik olmaz mi yaa? Cocuga cok uzuldum alismasinin tek yolu annesinin orda olmasi degil. Kaldi ki 2 aydir da alisamamis,demekki okula hazir degil. Illa yollayacaksa anneyle konussalar babasi goturse? Yaďa babanne anneanne? Cunku belliki cocuk anneye bagimli,baskasiyla alismasi daha iyi olur, kizimin kresindeki bir anneye bunu onermislerdi. Siz de bence imza toplamayin yapici degil hic. Yanlis okumadiysam anne bahcede bekliyormus.Baska cozumu vardir illaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…