- 27 Ağustos 2016
- 1.666
- 3.210
- 83
Benim oğlumun sınıfında 3 tane tamamen problem öğrenci vardı benim oğlumda okulun açıldığı dönem 4.süydüaynen.
öyle kaç tane özel çocuğu kovdular okuldan, velilerin imzasıyla.
haberlerde okuduk.
uğraşmak istemiyor memurlar.
anladım şimdi, Allah yardımcınız olsunBenim çocuğum engelli mecburum
Keyfi ya da şımarıklıktan değil
İlk yorumum yanlış anlaşılmasın
Çocuğunda rahatsızlık yoksa velilerin beklemelerine karşıyım bende
Evet şımarıklık
Keşke yavrum sorunsuz olsaydı da veli toplantıları dışında okula ayak basmasaydım
Konu sahibi hak veriyorum size ancak idarenin çözeceği bi durum bu
gelecekte bizim cocuklar bu kadinin gelinini okur bdv de artikCocuklarin anneden ayirlmasi icin psikolojisini hazir hale getirmek kolay da inanin anneyi gondermek zor olani.
1. Sinifta eylulden hazirana okulda bekleyen veli gordum. Her gun yagmur kar soguk sicak bahcede koridorda bekledi.
Ogretmen idare kimse gönderemedi. Gitmiyorum tek cocugum kiyamiyorum dedi durdu. Kimsede birvsey yapamadi malesef.
Gayet mutlu kadin guluyor bugun yine soyledim yagmurlar baslayinca giderim dedi
atardım.Merhaba hanimlar kizim anasinifina basladi...uyum sorunu yasamadi.fakat bir arkadasi yasiyor.
Annesi cikis saatine kadar kapida bekliyor ve cocuk anneyi ne zaman isterse goruyor.
Ogretmen hanim bu durumdan cok rahatsiz.dersim bolunuyor ve diger cocuklarda annesini soruyor dedi.
Imza toplayin baska sinifa gitsin artik enerjim kalmadi dedi.
Olaya vicdani yonden bakarsak zor bir karar.ama 1 cocuk icin diger cocuklarin etkilenmesi de uzucu.siz olsaniz imza atarmiydiniz gitmesi icin.
Annesi asla geri adim atmiyor ve bekliyor .
Okul İdaresi,rehberlik,milli eğitim müdürlükleri varken niye veliler biz istemiyoruz demek zorunda
Böyle bir konuda ben asla girmem
Öğretmen bu mesele ile başa çıkmak zorunda veliler sınıftaki başka bir çocuğun annesi ile niye uğraşmak zorunda niye karşı karşıya getirilmek zorunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?