Kızımın saçları

saçları gayet normal ince telli ve gür değil ve böyle gider ama 3yaş sonrası daha hızlı uzayacak saçları emin olabilirsiniz.
Evet bi çok yorumda öyle yazmış arkadaslar
Bu kızımın herşeyi gec oldu:)
Konuşma ,yürüme ,emekleme ,saç

bizede aynı seyı soyluyorlar. Ancak ben kazıtmaya cok karsıyım o hissi sevmiyorum kendi sacımı kazıtsalar o uzama halı bana ıskence olur. Benım kı 21 aylık

Çok konuşmuş onlar...ipek saçlı maşallah boşuna kendine dert etme..benimde küçüklükte öyleymiş annem kaç kez kazıtmış ama yine aynı..sorun yapılck bişey değil ince telli sadce..
Ya valla iyiki kk var
İçim rahatladı

Eki Görüntüle 2300707 bizede aynı seyı soyluyorlar. Ancak ben kazıtmaya cok karsıyım o hissi sevmiyorum kendi sacımı kazıtsalar o uzama halı bana ıskence olur
Maşallah kuzuya
Benim kızın allahtan ön tarafı uzadı da baglıyorum
Yoksa pembe dısında bir renk giydiginde erkege benzeten cok olurdu
Bide asık suratlı falan:)
Bana da kazıt dediklerinde şöyle bi gözümde canlanıyor ,sanırım evlatlıktan reddederim

Benımkının zaten dogdugunda dogru duzgun sacları yoktu , sonra cok duzensız buyudu onler uzamıstı ama sızın kadar degıl ben gıttım berbere altan fılan kestırdım sapka gıbı kaldı bu defa kafa , ıskoc bebesı gıbı olduydu sımdı gene uzuyor ama baya seyrek evet ama degısecegını dusunmuyorum.
Bırde benım kı oglan ha

Çok sevdim bu cevabı

Bi doktor bana kafadaki kılların vücuttaki diğer kıllar gibi olmadığını kestirmekle cogalmayacagi söylemişti. Benim kızımında saçları seyrektir. Babasının da benimde . Yani bence dert edilecek bise yok canım ağzı olan konuşmayı seviyor herkesin her konuda bi fikri var boşver sağlıklı olduktan sonra gerisi önemli değil. Allah bağışlasın evladını

1-2 kez sıfıra vurun düzelir ,yaşıt yeğenim car at kuyruğu yapıyoruz gerçekten ,daha büyüyünce zor olur sıfıra vurmak ,yalnız jilet ya da ustura ile yapılmalı banada yapmışlardı yepenime de yaptık

benim kızımda on tarafı seyrekti büyüdükçe geçti merak etmeyin

Kiziniz saçlari gayet normal
MaşaAllah
Söyleyenler halt etmiş
Bende kendi kizimin (25 aylik ) resmini yükleyecektim ama vazgectim

benim kızım 4,5 yaşında ve yeni yeni at kuyruğu yapmaya başladık ama cılız bir at kuyruğu.

Ama asla sıfıra vurmayacağım.

Annem benim saçımı 2 kez vurmuş, şimdi saçımla kesinlikle ilgilenemiyorum. aşırı gür, başa çıkılmıyor. düzleştiremiyorum, maşa desen kollarım kopuyor 3 saat uğraşmaktan.

o sebeple bırak vücut toparladığında saçlar gereken vitamini alır.

hem sen sıfıra da vursan bünyeden bünyeye de değişebilir. çünkü "annem 3 defa sıfıra vurdu saçım hala iki tel" diyen de var, hiç sıfıra vurmadan saçı avcuna sığmayan da...

Sadece tararken ince telli olduğu için ve daha fazla yıpranmasın diye saç açıcı spray sıkıyorum, ve 1 defa uçlarından kestirdim. senede 1 kez uçlarından kestirmeyi planlıyorum sadece.

Vitamin eksikliginden supheleniyorsaniz hemen bi kan verin baktirin. Kizinizin saci gayet normal ama supheleriniz varsa da giderebilirsiniz kan vererek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…