Kızımın saçları

Masallah tatli bebeginize.
Ben baska bir sey soracagim. Nicin insallah ban yemem dediniz? Gercekten cahilligimden soruyorum.
Sevgiler kuşunuza.
Tesekkürler
Mune ye belli olmuyor:) bazen bazı konuları dert olarak görmüyor ,o yuzden ban yiyebiliyoruz
Aslında sitenin kurallarında yazıyordu sanki hangi tarz dertlerimizi yazabiliriz diye amaaaann kim okuyacak onu

Genetik meselesi bu tür şeyler. Bnm büyük kızım doğduğunda hiç saç yoktu nerdeyse. 5 aylıkken olmayan sacları sıfıra vurdum ama pek kâr etmedi. 3 yaşına kadar sizin kizdan bile daha seyrekti. Şuan 4 yaşında ve çok sık ve gür sacları var toplamakta güçlük çekiyorum. Kafaya takmayin genetiği neyse öyle olur yaşı daha küçük

S.a. benimde oglum suan 15 aylik. Dogdugunda cok azdi saci once 7 gunlukken sonra bu ramazam bayrami sonrasi sifira vurduk. Suan biraz daha iyi cikti saclari. Ama MasaAllah gene sizinki kadar bile sık degileger denemek istiyosaniz hava iyice sogumadan yaptirin isterseniz

Aslında annelige sekiz sene evvel hoş geldim:))
İnsanlardan saçla ilgili yorumlar duyunca ilk kızımın fotolarına baktım iki yasındayken küt kestirmişim,beş parmagın beşi bir olmuyormuş bir kez daha anladım.benim ve eşimin saçları sık ve gür.bu cimcime artık kime cektiyse:)

Kardeşimin saçlarını sıfıra vurmuşlardı, benimkini yapmamışlar.
Deney gibi
Aramızda bir fark yok saç olarak
Sanmıyorum herhangi bir değişiklik yaratacağını, genetik çünkü
Ayrıca yanaklara bak tontik çok tatlı

Oy kurban olurum onun güzelliğine maşallah :) asla ellemeyin beslenmesine dikkat edin, Allah acısını göstermesin :) bir de öpün kokulu kokulu oh mis :)

Gayet guzel saclari. O daha bebek bu kadar ince telli ve yumusak olmasi normal. Sifira vur diyenlere inanma. Illaki ileride sac yapisi degisecektir cunku bu bebeklik saci ama kestirmeyle de gurlesmez. Sonucta genlerden gelen birsey neyse odur yani kesmeyle gur cikacak yada yapisi degisecek diye bi durum olamaz

Küçük hanımı çok meşgul gördüm.
Bence normal. Saçlı başlı nesi var ki?

Bir kuaför tavsiyesi kazıtmanın hiçbir faydası yokmuş , ne olur şu konu komşu lafına aldanmayın hiçbir tuhaflık yok çoçuğunuzun saçında daha çok küçük ..

Kazitmanin bir ise yaradigini gormedim. Uc yasinda yegenim var onun saclari daha az ve daha kisa. Herkes cok bilir zaten siz kimseye aldirmayin. Bir sorun yok. Bu arada kiziniz cok tatli tam minciklayarak sevmelik...

Maşallah evladınızı rabbim size bağışlasın çok tatlı . Ben ilk okul 3. sınıfa giderken bi arkadaşımın saçları abartmıyorum kızınızın ki kadardı birde sarı kahve karışıktı. Şimdi 30 yaşındayız gayette uzun saçları var .

Benim kızımın saçlarını görsen kendi kızını rapunzel sanarsın :)
21 aylık hala pembe giydirmediğim gün ‘paşa’ diye seviliyor kısacık kıvırcık ve çok cılız yenidoğanlarda daha çok saç oluyor o kadar diyim anlayın.
Sıfıra da vurduk bir işe yaramadı

Saçı var mı yok mu bilmem ama ısırmalık yanakları olduğu kesin. Yakalarsam dişlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…