Benim kızım 33 aylık biz hala böyleyizİyi günler kk nın güzellikleri
Konu komsunun söylemleriyle kendime dert ettigim bir konuyu paylaşacagım sizinle
@Mune inşallah ban yemem
2017 mayıs dogumlu kızımın sacları oldukca kısa,şuan 28 aylık,her gören sıfıra vur,doktora götürdün mü,vitamin eksikligi mi var,benim kuzım iki yasındayken at kuyrugu baglanırdı saçları vs.gibi söylemler yüzünden dert edinmedigim saçı bi baktım düşünmeye başlamısım
Yani illa rapunzel gibi saçları mı olması gerekiyor
Fotograf ekleyecegim,fotolarda biraz koyu renk cıktıgı için daha sık görünüyor
Normalde seyrek ve kısa kedi tüylüm benim
Okuyan,yazan,yazmayan,bu da dert mi diyen demeyen herkese tesekkürler:)
Eki Görüntüle 2300651 Eki Görüntüle 2300650
Allah başka dert vermesin inşallah daha ne kadar saçı olsun bebişin seneye at kuyruğu olur zatenİyi günler kk nın güzellikleri
Konu komsunun söylemleriyle kendime dert ettigim bir konuyu paylaşacagım sizinle
@Mune inşallah ban yemem
2017 mayıs dogumlu kızımın sacları oldukca kısa,şuan 28 aylık,her gören sıfıra vur,doktora götürdün mü,vitamin eksikligi mi var,benim kuzım iki yasındayken at kuyrugu baglanırdı saçları vs.gibi söylemler yüzünden dert edinmedigim saçı bi baktım düşünmeye başlamısım
Yani illa rapunzel gibi saçları mı olması gerekiyor
Fotograf ekleyecegim,fotolarda biraz koyu renk cıktıgı için daha sık görünüyor
Normalde seyrek ve kısa kedi tüylüm benim
Okuyan,yazan,yazmayan,bu da dert mi diyen demeyen herkese tesekkürler:)
Eki Görüntüle 2300651 Eki Görüntüle 2300650
Kızçe ne işe yarıyı o çayın demi?? Ben küçükken gözlerim kapandıydı çapaktan, annem cayla sildi geçtiydiAyyy çok tatlı maşallah maşallahbence hiç birşey yok şu anlık çok iyi eltimjn kızının da saclari aynı böyleydi kayınvalideem kendi saçlarını sürdü maşallah bir gurlesti beline kadar saçları oldu artık evde kalan çayın demini pamuk yardımı ile kiznin saclarına da süre bilirsin
kayınvalideem kendi saçlarını sürdü maşallah bir gurlesti beline kadar saçları oldu
Bacım eskiden evet çapak için kullanırdık ama çayın demini sür pamukla saç diplerineKızçe ne işe yarıyı o çayın demi?? Ben küçükken gözlerim kapandıydı çapaktan, annem cayla sildi geçtiydi
Sac uzatmaya yarıyosa sürerim bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?