- 15 Mart 2018
- 1.645
- 3.217
- 53
- 37
Annem bir tanedirbenim saçlarım da çok güzeldir kızım olursa hem annem sursun hem ben sureyim Bob Marley gibi olsun
![]()

Benle kayınvalidem sürse kızımın saçları erkenden bembeyaz olur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annem bir tanedirbenim saçlarım da çok güzeldir kızım olursa hem annem sursun hem ben sureyim Bob Marley gibi olsun
![]()
Yohh sürmesin ozman benim valide in saçlar röfleee sarı
Benle kayınvalidem sürse kızımın saçları erkenden bembeyaz olur![]()
Evet bi çok yorumda öyle yazmış arkadaslarsaçları gayet normal ince telli ve gür değil ve böyle gider ama 3yaş sonrası daha hızlı uzayacak saçları emin olabilirsiniz.
Ya valla iyiki kk varÇok konuşmuş onlar...ipek saçlı maşallah boşuna kendine dert etme..benimde küçüklükte öyleymiş annem kaç kez kazıtmış ama yine aynı..sorun yapılck bişey değil ince telli sadce..
Maşallah kuzuyaEki Görüntüle 2300707 bizede aynı seyı soyluyorlar. Ancak ben kazıtmaya cok karsıyım o hissi sevmiyorum kendi sacımı kazıtsalar o uzama halı bana ıskence olur
Benımkının zaten dogdugunda dogru duzgun sacları yoktu , sonra cok duzensız buyudu onler uzamıstı ama sızın kadar degıl ben gıttım berbere altan fılan kestırdım sapka gıbı kaldı bu defa kafa , ıskoc bebesı gıbı olduydu sımdı gene uzuyor ama baya seyrek evet ama degısecegını dusunmuyorum.Maşallah kuzuya
Benim kızın allahtan ön tarafı uzadı da baglıyorum
Yoksa pembe dısında bir renk giydiginde erkege benzeten cok olurdu
Bide asık suratlı falan:)
Bana da kazıt dediklerinde şöyle bi gözümde canlanıyor ,sanırım evlatlıktan reddederim![]()
Çok sevdim bu cevabıKızımın saçını at kuyruğu bağlardım diyenler var ya onlar mükemmel insanlar. Takmayın onları. Kocişkoları onları çok sever. Kayınvalideleri melektir. En iyi yemeği onlar yaparlar. Her şeyin en iyisini onlar bilirler.
Bebeleri şak diye çişini söylemeye başlar mesela. Küt diye memeden keserler çocuk hiiiiiiiiç mızmızlanmaz. Öyle mükemmeldir o tipler. Evleri filan hiç tozlanmaz. Papatya mıçtıklarından şüphe ediyorum. Öyle yüce insanlar. Kısacası takılma sen onlara.
Teşekkür ederimAnammmm saclarini bosverde ne kadar tatli guzel kiz bu yaaa
İyi günler kk nın güzellikleri
Konu komsunun söylemleriyle kendime dert ettigim bir konuyu paylaşacagım sizinle
@Mune inşallah ban yemem
2017 mayıs dogumlu kızımın sacları oldukca kısa,şuan 28 aylık,her gören sıfıra vur,doktora götürdün mü,vitamin eksikligi mi var,benim kuzım iki yasındayken at kuyrugu baglanırdı saçları vs.gibi söylemler yüzünden dert edinmedigim saçı bi baktım düşünmeye başlamısım
Yani illa rapunzel gibi saçları mı olması gerekiyor
Fotograf ekleyecegim,fotolarda biraz koyu renk cıktıgı için daha sık görünüyor
Normalde seyrek ve kısa kedi tüylüm benim☺
Okuyan,yazan,yazmayan,bu da dert mi diyen demeyen herkese tesekkürler:)
Eki Görüntüle 2300651 Eki Görüntüle 2300650
İyi günler kk nın güzellikleri
Konu komsunun söylemleriyle kendime dert ettigim bir konuyu paylaşacagım sizinle
@Mune inşallah ban yemem
2017 mayıs dogumlu kızımın sacları oldukca kısa,şuan 28 aylık,her gören sıfıra vur,doktora götürdün mü,vitamin eksikligi mi var,benim kuzım iki yasındayken at kuyrugu baglanırdı saçları vs.gibi söylemler yüzünden dert edinmedigim saçı bi baktım düşünmeye başlamısım
Hiç üzülmeyinbenim kızım da 22 aylık olmak üzere sacı sarı cok seyrek ve uzamiyor. ben de üzülüyorum![]()
benim kızım 4,5 yaşında ve yeni yeni at kuyruğu yapmaya başladık ama cılız bir at kuyruğu.İyi günler kk nın güzellikleri
@Mune inşallah ban yemem
Masallah cimcimeywBenim saclarim cok cansizdir. Kızıminda öyle. Kılçık gibi saclarikara kaslı iri dudakli koca gozlu bi yavru ama cok saci olmasa da olur napalim Eki Görüntüle 2300693
Neden vazgectinizKiziniz saçlari gayet normal
MaşaAllah
Söyleyenler halt etmiş
Bende kendi kizimin (25 aylik ) resmini yükleyecektim ama vazgectim![]()