- 25 Temmuz 2017
- 2.508
- 6.468
- 108

Özelden atacaktim size resim ama olmadi kapali galiba profilinizNeden vazgectiniz
Aklıma rapunzel saç geldi siz öyle diyince![]()

Biraz rapunzel der teyzesi zaten

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özelden atacaktim size resim ama olmadi kapali galiba profilinizNeden vazgectiniz
Aklıma rapunzel saç geldi siz öyle diyince![]()
Ablası sekiz yasında,onun saçlarını ördügümde gidip çekmeye calısıyor:) şimdiden basladı kıskanmalar
Ne tür bakımlar yapılabilir
Bakım deyince hep ergenlik ve sonrası aklıma geliyor
Bu yaslarda neler yapılabilir hiç bir bilgim yok malesef
Kızım ilk iki yıl keldi baya sıfır saç. Üç yaşına at kuyruğu ile girdik şimdi 8 yaşında nefret ettim saç toplamaktan sıfıra filan da vurmadıkİyi günler kk nın güzellikleri
Konu komsunun söylemleriyle kendime dert ettigim bir konuyu paylaşacagım sizinle
@Mune inşallah ban yemem
2017 mayıs dogumlu kızımın sacları oldukca kısa,şuan 28 aylık,her gören sıfıra vur,doktora götürdün mü,vitamin eksikligi mi var,benim kuzım iki yasındayken at kuyrugu baglanırdı saçları vs.gibi söylemler yüzünden dert edinmedigim saçı bi baktım düşünmeye başlamısım
Yani illa rapunzel gibi saçları mı olması gerekiyor
Fotograf ekleyecegim,fotolarda biraz koyu renk cıktıgı için daha sık görünüyor
Normalde seyrek ve kısa kedi tüylüm benim☺
Okuyan,yazan,yazmayan,bu da dert mi diyen demeyen herkese tesekkürler:)
Eki Görüntüle 2300651 Eki Görüntüle 2300650
Her zaman konusacak bir mevzu bulurlar. Kiymayin o guzel saclara. Masallah cok tatli.❤Masallah oglunuza☺
Benim bir komsum vardı zamanında kızının saclarını üç kes sıfıra vurdu.kız şuan dokuz yasında hala seyrek.o yuzden bende inanmıyorum sıfıra vurunca gürleşecegine.ama işte bazılarına anlatmak çok zor
Asla kestirme benim kızımda bu şekildeydi uzuyor birden şuan 3 yaşında at kuyruğu yapabiliyoruz yeni yeni de bir sürü saç çıkıyor alttan. Kıyamam kuzuma eğer 0 a vurdurursan bu onu kötü etkiler herkezden farklı görür kendiniİyi günler kk nın güzellikleri
Konu komsunun söylemleriyle kendime dert ettigim bir konuyu paylaşacagım sizinle
@Mune inşallah ban yemem
2017 mayıs dogumlu kızımın sacları oldukca kısa,şuan 28 aylık,her gören sıfıra vur,doktora götürdün mü,vitamin eksikligi mi var,benim kuzım iki yasındayken at kuyrugu baglanırdı saçları vs.gibi söylemler yüzünden dert edinmedigim saçı bi baktım düşünmeye başlamısım
Normalde seyrek ve kısa kedi tüylüm benim☺
İyi günler kk nın güzellikleri
@Mune inşallah ban yemem
Normalde seyrek ve kısa kedi tüylüm benim