- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi yildiztozuu
-
Işten ayrıldığın zaman çok zor duruma düşmeyeceksen işi bırakmanı tavsiye ederim. Çocugun kimseye yük olmuyor ama onun bakımıyla ilgilenmesi gereken sensin, annen veya başkası değil. Başkasına sitem etmek hiç doğru değil. Konu sahibi cevabim senin için de geçerli.Off
Yarın is yerime ben cmrtsi calısamam,bebegimi bırakacak yerim yok konusması yapacagım.
Belki isten ayrılacagım
Hikayemiz cok benzer.
Kızım 14 aylık.
Yarım gğn calıısıyorm
Annem asla bakmak istemiyor bastn ben cmrtsi bakamam dedi peki dedik
Kvdem görümcemin cocuklara da bakıyor
Dönüsümlü bakıyorlar
Kvdemin sırasında kocam da oluyor
Bu hafta sok yasadım
Kvdem cmrtsileri ben bakamam dedi
Kaldık ortada
Cidden aklı olan bana da versin
Konunuzu sabote etmek istemem ama el kadr bebem yük oldu herkese
Sadece çocuk değilki. Mesela benim kayinvalidem 3.5 aydir yasli babanneye bakti. Cuma gunu vefat etti. Bu surecte hic bir destek goremedim, aksine yardim etmek istedim ama iki cocukla mumkun olamadi. Hemde çalışıyordu. Nasil bize de destek ol diyebilirsin ki. Anca sevmek ister, bakmak değilBen anneanne babannelere de üzülüyorum. Hayatları boyunca çocuk mu bakacak bu insanlar?
Ben anaokulunda çalıştım, kreş vs gördüm bir bilseniz kimleri çalıştırdıklarını. Siz sadece dışarıdan görüyorsunuz. Onlar aldıkları paraya bakıyor. Önemli olan çalışan insanlar bana göre.Bakici yeterli gelmiyor 2 yasindan sonra. Cocuk oyun istiyor.
Ben pandemi falan dinlemedim kreşe yazdirdim. Olmuyor cocuk evde cok bunaliyor, bakici desen ev hanimi ne katacak cocuga. Kreşte cok mutlu. Para bakiciya gidecegine kreşe gitsin
Yani ben konu sahibinin konusunu sabote etmek cidden istemiyorm o yüzden uzuun uzun yazmayacagım.Işten ayrıldığın zaman çok zor duruma düşmeyeceksen işi bırakmanı tavsiye ederim. Çocugun kimseye yük olmuyor ama onun bakımıyla ilgilenmesi gereken sensin, annen veya başkası değil. Başkasına sitem etmek hiç doğru değil. Konu sahibi cevabim senin için de geçerli.yildiztozuu
Önce cocugunuzu hastaneye goturun.Yaralar bereler ne için araştırın.Sonrada yatılı kres varmı arastırın.7 aylık memurum başka bir şehire taşındım. Bir önceki yerimde aile apartmanındaydım teyzemler amcamlar kuzenler...kızım 2 yaşına kadar çok güzel kalabalık ortamda büyüdü. Ben ise başladım taşındık.Bulundugumuz yer insan olarak çok soğuk bir yer. Kızım o kalabalıktan çıkıp böyle bir yere gelince bocaladı.En son bebekken gördüğü babaannesi geldi alışamadı onlar da çok ilgilenmediler. Pandemi dönemine denk geldiğim için ne kreşe verebildim ne birşey.Bakici deseniz daha hicbir kimseyi bilmiyorum hiç yoktan iyidir dedik.Biraz o baktı gitti.Cok gönüllü degillerdi.
Annem geldi o da farksız. Isı gücü gezmekten ibaret. 2 ay da annem baktı. Şimdi diyor birdahaki yaza kadar kayinvaliden baksin.Yok o yazın keyfini geçirsin kışın kaloriferli yere rahatı için gelsin.Banane o gelsin yazın dedi bende sinirlendim zaten kreşe vereceğim ikinizde gidin birdaha gelmeyin dedim.Asabim bozuldu zaten kızım hala ortama alışamadı benim işe gitmeme alışamadı.Geceleri uyanıp ağlıyor.Tirnaklarini yemeye dudaklarını yolmaya başladı. Ağzı yüzü yara.Ayak parmaklarına kadar yiyor düşünün. Daha işten gelmeden ertesi günü hesaplıyor. Anne yarın işe gidecek misin vs.Babasi da aynı durumda.
Moralim çok bozuk.Kizimin bu hâlleri ailemin kırk yılda bir yardımını bekledim en azından şu virüs geçene ortalık düzenlene kadar. Burnumdan geldi.
Her haftasonu türlü yerlere gezmeye götürüyorum kimseye karışmıyor elimden geldiğince rahat ettirmeye çalışıyorum benim kızım yuk geliyor.Kacacak yer arıyorlar.
Kızım 2.5 yaşında inanilmaz uslu bir çocuktur hanı çok yaramaz olur yorar diycem.
Kafam çorba gibi oldu
Dirayetsiz derken ?? o daha 2,5 yaşında bir çocukKadın iki ay bakmış yaranamamis. Napsin tüm hayatını size mi adasin anneniz? Gezmesin tozmasin yani işi gücü siz olun, oyle mi? Ay ne kadar garip. Kızınız bu kadar dirayetsiz ise pedagoga götürün.
yatılı mıı??Önce cocugunuzu hastaneye goturun.Yaralar bereler ne için araştırın.Sonrada yatılı kres varmı arastırın.
Herşeyi bir kenara bırakıp annelere gönül koymadan önce kızınızın sorununa hemen çözüm bulmalısınız. Tırnak yemek dudak yolmak ciddi bir sorunun geri dönüşü. Çok hareketli olmak gibi 2.5 yaşındaki bir bebeğin Uslu olması da bir sıkıntının sonucu olabilir. Yolun başından farkedin. İleride daha sıkıntılı zamanlar olabilir.Sizin gibi o da yabancısı olduğu ortama girdi. Uzmandan yardım alabilirsiniz.7 aylık memurum başka bir şehire taşındım. Bir önceki yerimde aile apartmanındaydım teyzemler amcamlar kuzenler...kızım 2 yaşına kadar çok güzel kalabalık ortamda büyüdü. Ben ise başladım taşındık.Bulundugumuz yer insan olarak çok soğuk bir yer. Kızım o kalabalıktan çıkıp böyle bir yere gelince bocaladı.En son bebekken gördüğü babaannesi geldi alışamadı onlar da çok ilgilenmediler. Pandemi dönemine denk geldiğim için ne kreşe verebildim ne birşey.Bakici deseniz daha hicbir kimseyi bilmiyorum hiç yoktan iyidir dedik.Biraz o baktı gitti.Cok gönüllü degillerdi.
Annem geldi o da farksız. Isı gücü gezmekten ibaret. 2 ay da annem baktı. Şimdi diyor birdahaki yaza kadar kayinvaliden baksin.Yok o yazın keyfini geçirsin kışın kaloriferli yere rahatı için gelsin.Banane o gelsin yazın dedi bende sinirlendim zaten kreşe vereceğim ikinizde gidin birdaha gelmeyin dedim.Asabim bozuldu zaten kızım hala ortama alışamadı benim işe gitmeme alışamadı.Geceleri uyanıp ağlıyor.Tirnaklarini yemeye dudaklarını yolmaya başladı. Ağzı yüzü yara.Ayak parmaklarına kadar yiyor düşünün. Daha işten gelmeden ertesi günü hesaplıyor. Anne yarın işe gidecek misin vs.Babasi da aynı durumda.
Moralim çok bozuk.Kizimin bu hâlleri ailemin kırk yılda bir yardımını bekledim en azından şu virüs geçene ortalık düzenlene kadar. Burnumdan geldi.
Her haftasonu türlü yerlere gezmeye götürüyorum kimseye karışmıyor elimden geldiğince rahat ettirmeye çalışıyorum benim kızım yuk geliyor.Kacacak yer arıyorlar.
Kızım 2.5 yaşında inanilmaz uslu bir çocuktur hanı çok yaramaz olur yorar diycem.
Kafam çorba gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?