- 23 Ağustos 2012
- 51.786
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.095
- 898
- Konu Sahibi yildiztozuu
-
Inanilmaz uzuldum tarif edemembenim de 2 buçuk yasini biraz geçkin bir oglum var. Ailemle ayni sitedeyiz hep kuzenleriyle falan beraber büyüyor, komsu cocuklari, sitede arkadaslari var cok sosyal büyüyor.
Dediginiz gibi, pandemide korkunc bir yalniz kalma yaşadık. Ben çalışmıyorum her an yaninda olsam da, cocuk o sosyallikten kopunca oyle zorlandi ki anlatamam.
Lütfen profesyonel bir yardim alin kiziniz için. Cok yerlesmezse daha kisa surede cozebilirsiniz. Yoksa yetiskinliginde bile gecmeyecek yaralar acilabilir içinde.
Siz de bir ömür bunun pismanligini yaşarsınız.
Mutlaka cocuk psikologuna gidin, o bakıcı anlaminda da ne yapacaginizi soyler kizinizin durumuna gore
Ne olur el kadar bebe demeyin. 14 aylik en zor zamanlari. Hem yurur cok hareketli olur, hem de neyin kendisine zarar vereceğini bilemez.Off
Yarın is yerime ben cmrtsi calısamam,bebegimi bırakacak yerim yok konusması yapacagım.
Belki isten ayrılacagım
Hikayemiz cok benzer.
Kızım 14 aylık.
Yarım gğn calıısıyorm
Annem asla bakmak istemiyor bastn ben cmrtsi bakamam dedi peki dedik
Kvdem görümcemin cocuklara da bakıyor
Dönüsümlü bakıyorlar
Kvdemin sırasında kocam da oluyor
Bu hafta sok yasadım
Kvdem cmrtsileri ben bakamam dedi
Kaldık ortada
Cidden aklı olan bana da versin
Konunuzu sabote etmek istemem ama el kadr bebem yük oldu herkese
Evet ben çalışmıyor olmama ragmen oglum cok bocaladi gerçekten.Eeee yani bu sosyal izolasyon büyükleri de etkiledi, bebeleri daha ağır etkilemesi normal. Büyükler yine bir noktaya kadar dayanabilir de, çocuklar tabi ki diğer çocuklarla oynayıp azıtmak istiyor. Konu sahibesi evde otursa bile çocuk yine sosyal izolasyon hisseder diye düşünüyorum.
Annemin sırasında annem 9-14.00 arası benim isimHafta içi kim bakıyor yani cumartesi hariç?
Bir de bu cumartesi çalışma olayı yeni mi ortaya çıktı ? Hallolur inşallah .
Eşinizde mi cumartesi günü çalışıyor
DogrudurNe olur el kadar bebe demeyin. 14 aylik en zor zamanlari. Hem yurur cok hareketli olur, hem de neyin kendisine zarar vereceğini bilemez.
Anneanne babaanne bakmayinca ben hic kizamiyorum. Zira ben de tam colugu cocugu büyütüp rahat edecegim donemde, o yasimda, bebek pesindr kosmak istemem.
Yeri geliyor bizler bile cocuklarimiza karsi tahammulsuz oluyoruz.
Sadece ctesi gelecek bir oyun ablasi bulamaz misiniz. Bence anneanne babaanneden daha mutlu olur. Haftaici cocuk bakan bir tanidiginiz guvendiginiz bir ailenin bakicisi size sadece ctesi gelebilir belki
Ne yapsınlar yani sizleri büyütmüşler onlara yardım eden olmuş mu acaba.Şimdi bir de torun büyütsünler zorunda mılar?Hayatları boyunca çocuk baksınlar bari.Bakıcı bulun arayan bulur iş arkadaşlarınız araştırsın.Ayrıca kızınız madem o kadar sıkıntıda bir pedagoğa götürün7 aylık memurum başka bir şehire taşındım. Bir önceki yerimde aile apartmanındaydım teyzemler amcamlar kuzenler...kızım 2 yaşına kadar çok güzel kalabalık ortamda büyüdü. Ben ise başladım taşındık.Bulundugumuz yer insan olarak çok soğuk bir yer. Kızım o kalabalıktan çıkıp böyle bir yere gelince bocaladı.En son bebekken gördüğü babaannesi geldi alışamadı onlar da çok ilgilenmediler. Pandemi dönemine denk geldiğim için ne kreşe verebildim ne birşey.Bakici deseniz daha hicbir kimseyi bilmiyorum hiç yoktan iyidir dedik.Biraz o baktı gitti.Cok gönüllü degillerdi.
Annem geldi o da farksız. Isı gücü gezmekten ibaret. 2 ay da annem baktı. Şimdi diyor birdahaki yaza kadar kayinvaliden baksin.Yok o yazın keyfini geçirsin kışın kaloriferli yere rahatı için gelsin.Banane o gelsin yazın dedi bende sinirlendim zaten kreşe vereceğim ikinizde gidin birdaha gelmeyin dedim.Asabim bozuldu zaten kızım hala ortama alışamadı benim işe gitmeme alışamadı.Geceleri uyanıp ağlıyor.Tirnaklarini yemeye dudaklarını yolmaya başladı. Ağzı yüzü yara.Ayak parmaklarına kadar yiyor düşünün. Daha işten gelmeden ertesi günü hesaplıyor. Anne yarın işe gidecek misin vs.Babasi da aynı durumda.
Moralim çok bozuk.Kizimin bu hâlleri ailemin kırk yılda bir yardımını bekledim en azından şu virüs geçene ortalık düzenlene kadar. Burnumdan geldi.
Her haftasonu türlü yerlere gezmeye götürüyorum kimseye karışmıyor elimden geldiğince rahat ettirmeye çalışıyorum benim kızım yuk geliyor.Kacacak yer arıyorlar.
Kızım 2.5 yaşında inanilmaz uslu bir çocuktur hanı çok yaramaz olur yorar diycem.
Kafam çorba gibi oldu
kv ile birlikte eşiniz de haftaiçi evde oluyor gibi anladım,Off
Yarın is yerime ben cmrtsi calısamam,bebegimi bırakacak yerim yok konusması yapacagım.
Belki isten ayrılacagım
Hikayemiz cok benzer.
Kızım 14 aylık.
Yarım gğn calıısıyorm
Annem asla bakmak istemiyor bastn ben cmrtsi bakamam dedi peki dedik
Kvdem görümcemin cocuklara da bakıyor
Dönüsümlü bakıyorlar
Kvdemin sırasında kocam da oluyor
Bu hafta sok yasadım
Kvdem cmrtsileri ben bakamam dedi
Kaldık ortada
Cidden aklı olan bana da versin
Konunuzu sabote etmek istemem ama el kadr bebem yük oldu herkese
Orası biraz karısıkkv ile birlikte eşiniz de haftaiçi evde oluyor gibi anladım,
zaten yarım gün çalışıyormuşsunuz,
kvnin geleceği haftaiçlerinde eşiniz idare etsin, kv sadece haftasonları gelsin madem..
zavallı kadına da üzüldüm..Orası biraz karısık
Görümcem de cocıkları yolluyor
Normlde cmrtsi calısmıyordu görümce
Cmrtsileri online dersi varmıs artk
Kvdem oraya gidecekmis
Tercihini o taraftan yaptı maalesf
Biz o yüzden esimin vardıyasında oraya bırakıyordukzavallı kadına da üzüldüm..
önce çocuklar, sonra torunlar...hayatı çocuk bakmakla mı geçecek
öyleyse sizin kızı cumartesileri sabah oraya bırakıp çıkışta alıp evinize geçebilirsiniz..
çözüm üretmeye çalışıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?