- 20 Kasım 2018
- 13.940
- 52.643
- 598
- 35
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Cocuk bu ister tabii. Cocugun istemesi yetişkin olan sizin yapmanızı gerektirmez ki.Biliyormusunuz uc bes cocuk birden etrafima geldi hepsine verdik kizimla,o iten kizda uzaktan bakiyordu caninjnçektigini dusunup cagirdim onlada paylastik.
bizi oylece izlerlerken vermemezlik yapamazdim.
hicbirinin annesi yoktu.
annelerin pek umrunda degil cocuklari.
ama herkes iyi niyetli olmayabilir.
Allah aşkına uğraş. :))))))))Biraz daha uzatirsaniz eger cidden ugrasacagim sizinle.
zorlamayin lütfen.
nasil kotu zihniyetlisiniz yahu.yetmedimi uğraştığiniz
Yaşiniz kaç?
Vurdu gol oldu :))O zaman neden batıdan ev aldıniz? Ömrünüzü o güzel insanlarin arasında doğuda gecirseymissiniz keşke.
Yok. Şu an işim sensin :))Yaşiniz kaç?
İnsanlar mesleklerine göre yaşamiyor?
Ben mükemmel annede degilim mükemmel ögretmende.
günlük stresinizi attip rahatladiysaniz gidin birazda spor yapin hadi.
şişmedinizmi tel başinda.
başka işiniz gücünüz yokmu sizin bayan boş insan
Ben de bunu hiç anlamam. İnsan sevmediği yerde neden durur ki?O zaman neden batıdan ev aldıniz? Ömrünüzü o güzel insanlarin arasında doğuda gecirseymissiniz keşke.
peki.Allah aşkına uğraş. :))))))))
eVurdu gol oldu :))
Niye tayin istediğini de sormalıyız.
Yani o benim canimdan can.
Birde çok geç kavuştum kizima.
zorlu bir hamilelik sonrasi doğdu.
4 yil bekledim gelmesini.
Ama bu duygusalligimi ona aktarmiyorum asla içimde yaşıyorum.
Ben de öğretmenim ve bu doğu romantizmi sıktı artık. İki bölgede de güzel yaşanılası yerler var iki bölgede de iyi ve kötü insanlar var. Ama görüyorum doğuda çalışan bu romantizmi yapan arkadaşlarımın hepsi il dışı tayin hakkını bekliyor. Komik bir çelişki.Ben de bunu hiç anlamam. İnsan sevmediği yerde neden durur ki?
Bakın samimiyetle söylüyorum amacım sizi yermek değil öncelikle onu belirteyim. Lütfen burada yazılanları biraz dikkate almaya çalışın, konularınız ve tavrınız genellikle aynı minvalde. Sadece kızınız değil başınıza gelen diğer olaylarda da kendinize göre iyi niyetli olduğunuzu öyle hareket ettiğinizi belirtiyorsunuz ama aslında bencil ve başa kakan bir tavrınız var. Bazı insanlar olur üstüne vazife olmayacak şekilde fazla iyilik yapar verici olur sonra aynısını karşıdan bekler, kendine göre iyi niyetlidir ama aslında buna hakkı yoktur. Belki de öyle bir durum vardır sizde, elbette çocuğunuzu düşünüyorsunuz her anne düşünür. Sizi tanımayız etmeyiz, savunma halinde olmadan burada yazılanlara bir kulak verin bence. Kendimde de oluyor bu, haklı olduğumu sanıyorum karşı tarafın tavrına kızıyorum ama sonradan düşündüğümde onlar sadece ayna olmuşlar bana, ben ne yapıyorsam onu yansıtmışlar.Annesi yoktu ortamda epey bakindim sordum ama yoktu.
benden çekindi çekindigi için kendimi kötü hissettim.sonrasinda yanima çagirdim beraber oturduk falan.
öyle bi çarpıttılarki konuyu bencil kötü başkasinin çocuğunu paylayan anne oldum.
değil,kendi kizimda birini itseydi ayni tepkiyi verirdim,eger itmeseydi kizimi kalkmazdim yerimden.
İşte gel de anlat.Ben de öğretmenim ve bu doğu romantizmi sıktı artık. İki bölgede de güzel yaşanılası yerler var iki bölgede de iyi ve kötü insanlar var. Ama görüyorum doğuda çalışan bu romantizmi yapan arkadaşlarımın hepsi il dışı tayin hakkını bekliyor. Komik bir çelişki.
Yok. Şu an işim sensin :))
Ne alakasi var yahu.Bunu gördüm size bakış açım tamamen değişti. Zorlanmadan hamile kalan annenin çocuğu sizinkinden daha mı değersiz? Ne kadar avam ve çirkin bir düşünce yapısı.
Her insan farklıdır size sıcak ve samimî davranan da olur soğuk mesafeli duran da bu sizle o insan arasında şekillenen bi şey bunun doğuyla batıyla hiç alakası yok yani. O zaman kuzeyle güney nasıl birbirine nazaran ona da bi hükmünüz var mıdoğu insani daha sicak samimi,bati insani malesef öyle degil.yasadim bizzat.dogu insani bambaşka.
Bu bile çocuğun kişisel gelişimi için bir değer değil mi ? Yani oyun arkadaşını kaybetmemek için oğlununuzun parksız yerlere gidelim demesi bile kafayı çalıştırdığını karşılaştığı kendince soruna olaylara çözüm bulmaya çalıştığını gösterir. Belki oynasınlar diye kendini frenlediği , büyüklere uyum sağlamaya çalışarak kendine bir şeyler kattığını keza büyükler ufakları idare etmeye çalışarak kendini geliştirmeye yönelir istemsiz.Belki bir dışlanır iki ötelenir üçüncü de bende buradayım benim de söyleyeceklerim var , ben de bir bireyim der kendi sistemleri içinde. Böyle böyle büyüyorlar. 3,5 yaşında çocuk çözüyorda koca kadın nasıl dram queen bağlıyor. Aslında bu kadar pozitif bir konu sırf anne egosu ile nasıl bu kadar karmaşık bir hale getirilir.Benim de samimi bir arkadaşımın yedi yaşında oğlu var benim ki de 3,5yaşında. Bazen buluşuyoruz, arkadaşın oğlu akran bulamazsa bizim gariple oynuyor. O gün benimki sevinçten yere göğe sığamıyor. Oldu da parkta akran buldu, bizim oğlanı direkt dışlıyorlar taniiBen bir gün bile kardeşi de alın bakayım yazık o daha küçük demedim. Hayatta bunlar var ve olacak. Gelişimi için bu durumlar da gerekli.
Bizim gariban da çözmüş tabii olayı artık onlarla buluşcaksak parksız yerlerde olsun diyorarkadaşı kendine kalsın diye
Batiyi sevmiyorum mu dedim? her yorenin iyisi var kotusu var..yollar uzak,kişi zor.Ben de bunu hiç anlamam. İnsan sevmediği yerde neden durur ki?
Kizi benden bir yas kucuk bir komsumuz vardi. Gunluk bizim eve kavgaya gelirdi cocugun elinden tutup tutup. Parkta sallanirken sira vermemisim, baskasiyla oynarken onu dislamisim, oynamaya cikmisim onu cagirmamisim.. o zamanlar tum yazi sokakta geciriyoruz. Aciksam annem beni iceri alirdi. Tek bana elime yiyecek asla vermezdi oyle hassas. Bu kadin sikayete geldikce beni paylardi. Sanki hususi cocugunu dövsem neyse. Gecen gun konustuk, gulduk. Ne cahilmisim simdiki aklim olsa kadini paylar yollardim, cocuguma bunu hissettirmezdim. Aklimca iyi gecinen komsu olacagim dedi. Kadin oldum olasi oyle gitti millet yaka silkti bu tutumundan.. aslinda bu konudaki o karsidaki kizin ne hissettigini de anliyorum bu acidan. Sen de cocuksun bugun git dersin yarin arkadas bulamayinca gel oynayalim dersin. Kardes kardese bile yapiyor bunu. O zaman konu sahibi hangi tarafi tutacak ikisi de evladi olursa?3 yaşındaki kızınız 5 yaşındaki kızdan çok çok küçük ama siz 5 yaşındaki kızdan çok çok büyük değilsiniz sanırım gidip kızma hakkı bulabildiğinize göre?
Davranışınız hiç doğru değil. Sizinki çocuksa o da çocuk. Kaldı ki akranın kızmasıyla koskoca yetişkinin kızması arasında dağlar kadar fark var. Bu kadar hassas olup bu kadar yanlış nasıl davranabilirsiniz pes gerçekten.
Bunun altına yazacağım bir sürü madde olurdu. Ama site kuralları gereği susmayı tercih ediyorum. O zaman neden batıya tayin istediniz? Benmerkezci olduğunuz kadar önyargılısınızda.doğu insani daha sicak samimi,bati insani malesef öyle degil.yasadim bizzat.dogu insani bambaşka.
benim ki ikinci ayda oldu bende diyorum niye bu kadar rahatım , çocuğun kıymeti yokmuşBunu gördüm size bakış açım tamamen değişti. Zorlanmadan hamile kalan annenin çocuğu sizinkinden daha mı değersiz? Ne kadar avam ve çirkin bir düşünce yapısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?