- 25 Eylül 2011
- 7.561
- 11.464
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
yoo açin lutfen.daha fazla yazmayacagim.bi iki saate donus bekleyinYani.
Ben dava açıp uğraşsam mesleki olarak da riske girebilir şuradaki anlattığı olaylar ve yorumları bile benim lehime.
Anket açıp KK kadınlarına sorayım dava açıp açmama konusunu.
lutfen ugrasin.cunku benin sakam yoksizinde olmasinSüper. :))
Biraz düşüneyim. Hamile kadınla uğraşayım mı uğraşmayayım mı diye?
Ben de birine dava açtım burada. Yalnız kendisi korkusundan uğramıyor buralaraYani.
Ben dava açıp uğraşsam mesleki olarak da riske girebilir şuradaki anlattığı olaylar ve yorumları bile benim lehime.
Anket açıp KK kadınlarına sorayım dava açıp açmama konusunu.
sanal zorbalik? onun yaptigi sanal zorbaligin yaninda benim ozel mesajla hakaret etmem o raddeye gelmem peki??Bu mesaj icin hakaret davasi acmak isterseniz cok iyi avukat tanidiklarim var bilginize. Benim icin otturdukleri sanal zorbalarin haddi hesabi yok.
Öğrenecek tabi ama annesi olarak beninde onun için endişelenmem normal.
akranı onu itti bagırdı başkasının yanında.oda herşeyi anlıyor.muhtemelen incindigi için ortamdan kaçti.
bu onun gelişimine ilerde etki edecek belkide
Ama meraktan çatlarımBen de birine dava açtım burada. Yalnız kendisi korkusundan uğramıyor buralara
Konu sahibinin iyiliği için ben de mi dava açsam? :))Ben de birine dava açtım burada. Yalnız kendisi korkusundan uğramıyor buralara
Hukukçu tanıdığı olunca haklı haksız her şeye dava açıp kazanacaklar sanıyorlarHukukcu beyi olan hanim özgüveni bu nerde görsem tanirimya da bir yakını..
Tamam canısı. Karşılıklı açarız. :))lutfen ugrasin.cunku benin sakam yoksizinde olmasin
Hiç merak etme boşver.Ama meraktan çatlarım
Mahkemede hesaplasirsiniz.sanal zorbalik? onun yaptigi sanal zorbaligin yaninda benim ozel mesajla hakaret etmem o raddeye gelmem peki??
beni kişkirtmalari peki?? meslegimle ezmeye calismasi toplu yerde itibarimi zedelemeye calismasi belki?? esas kendisi tam bir sanal zorba
Ben de henüz anne olamıyorum. İnşallah konu sahibi gibi, ilk sayfadaki mesajımda bahsettiğim arkadaşım gibi bir anne olmam ya. Rabbim aratıyor evet ama herkes kadar çok seveceğim ben de yavrumu. Geç gelmesi onu daha özel bir çocuk yapmayacak. Fanusa kapatmayacağım onu.Bunu gördüm size bakış açım tamamen değişti. Zorlanmadan hamile kalan annenin çocuğu sizinkinden daha mı değersiz? Ne kadar avam ve çirkin bir düşünce yapısı.
Onun kararını sen verirsin. Ha benimki çok çok ileri boyuttaydı ve haketmişti.Konu sahibinin iyiliği için ben de mi dava açsam? :))
Nesiniz siz ingiltere prensesi miTüm gün gözümün önünde o hali gitmedi.
yazıp ferahlamak istedim.
Parka gitti bugün.
1 ay sonra 3 yaşına girecek kızım.
inanılmaz arkadaş canlısı..Biz normalde zorunlu görev nedeniyle doğuda yaşıyoruz.
Şu ara tayin işlemlerimiz için batıdan ev aldık o işleri halletmek için tayin olduğumuz şehirdeyiz.
Neyse.
Doğuda küçük bir yerde yaşadığımız için hiç böyle bir durum yaşamadı kızım.Parkta herkes oynar eder sıcak kanlılar..
Parkta bir kız vardı 5 yaşlarında.onun yanına gitti gülümseyerek.
Bir iki takip etti o ne yaptıysa neye bindiyse onu yaptı..
Onla oynamaya çalışıyor yavrum.
sonra kızın kendi arkadaşı geldi.
Gelince kızımı itti ve bağirdi "git beni rahatsız etme peşimdende gelme" dedi.
kızımın o anki hali arkasına dönüp koşarak gidişi gözümün önünden gitmiyor.
Kalktım niye böyle yaptım,ben o ittigin kizin annesiyim.
o senden çok küçük seninle sadece oynamak istedi.Neden korkutuyosun diyince kaçtı kızda uzaklaştı.
Kızıma dedimki o abla sana neden kızdı,beni istemedi dedi.
Yaşıtların sana kızarsa sende cevap ver susma annecim dedim.
Bu hayata bir çocuk hazırlamak çok zor.
Bilmiyorum..benmi çok hassasım ama cidden çok üzüldüm o haline çok masumdu
Ban yemeye bile gerek yok hanımlar ne davası Allah aşkına sakin olun.Tamam canısı. Karşılıklı açarız. :))
ay vallahı mahkelemerı boyle seyler ıcın mesgul etmemek lazımKonu sahibinin iyiliği için ben de mi dava açsam? :))
Dm den at ama hakareti unutma :))yoo açin lutfen.daha fazla yazmayacagim.bi iki saate donus bekleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?