- 14 Eylül 2014
- 20.881
- 99.861
- 798
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Kesinlikle. Büyük olan çocuk ilk senelerde çok hoyrattı. Şimdi idare ediyor.Bu bile çocuğun kişisel gelişimi için bir değer değil mi ? Yani oyun arkadaşını kaybetmemek için oğlununuzun parksız yerlere gidelim demesi bile kafayı çalıştırdığını karşılaştığı kendince soruna olaylara çözüm bulmaya çalıştığını gösterir. Belki oynasınlar diye kendini frenlediği , büyüklere uyum sağlamaya çalışarak kendine bir şeyler kattığını keza büyükler ufakları idare etmeye çalışarak kendini geliştirmeye yönelir istemsiz.Belki bir dışlanır iki ötelenir üçüncü de bende buradayım benim de söyleyeceklerim var , ben de bir bireyim der kendi sistemleri içinde. Böyle böyle büyüyorlar. 3,5 yaşında çocuk çözüyorda koca kadın nasıl dram queen bağlıyor. Aslında bu kadar pozitif bir konu sırf anne egosu ile nasıl bu kadar karmaşık bir hale getirilir.
yemin ediyorum size dava açacagim hiç yapmadım am goruşecegiz sizinle.Benimle uğraşma yöntemi buymuş. Özel mesaj atmış.
Ne kadar da kibar. Bir anne ve eğitimciye yakışır düzeyde :))Eki Görüntüle 2675205
yemin ediyorum size dava açacagim hiç yapmadım am goruşecegiz sizinle.
birde yuzume soyleyin bunlari.
sizin attiginiz mesajlar cokmu normal! cidden saglikli değilsiniz.
davami acil paylasacahim burdan.buda kendime sözum olsun
bakalim sizin mesleginiz neymiş cok merak ettim.en kisa zamanda ogrenecegim
Tam olarak ne sebeple dava açacaksın?yemin ediyorum size dava açacagim hiç yapmadım am goruşecegiz sizinle.
davami acil paylasacahim burdan.buda kebdime sözum olsun
ıyıde hakaret ettıgınız uye sıze dava acarsa sız zararda cıkarsınızyemin ediyorum size dava açacagim hiç yapmadım am goruşecegiz sizinle.
davami acil paylasacahim burdan.buda kebdime sözum olsun
Daha çok üzülücek çocuk tabi bu kadar hassas olmayın bence anne yüreğidir ben anne değilim anlayamam mütemadiyen yorum yapıyorumTüm gün gözümün önünde o hali gitmedi.
yazıp ferahlamak istedim.
Parka gitti bugün.
1 ay sonra 3 yaşına girecek kızım.
inanılmaz arkadaş canlısı..Biz normalde zorunlu görev nedeniyle doğuda yaşıyoruz.
Şu ara tayin işlemlerimiz için batıdan ev aldık o işleri halletmek için tayin olduğumuz şehirdeyiz.
Neyse.
Doğuda küçük bir yerde yaşadığımız için hiç böyle bir durum yaşamadı kızım.Parkta herkes oynar eder sıcak kanlılar..
Parkta bir kız vardı 5 yaşlarında.onun yanına gitti gülümseyerek.
Bir iki takip etti o ne yaptıysa neye bindiyse onu yaptı..
Onla oynamaya çalışıyor yavrum.
sonra kızın kendi arkadaşı geldi.
Gelince kızımı itti ve bağirdi "git beni rahatsız etme peşimdende gelme" dedi.
kızımın o anki hali arkasına dönüp koşarak gidişi gözümün önünden gitmiyor.
Kalktım niye böyle yaptım,ben o ittigin kizin annesiyim.
o senden çok küçük seninle sadece oynamak istedi.Neden korkutuyosun diyince kaçtı kızda uzaklaştı.
Kızıma dedimki o abla sana neden kızdı,beni istemedi dedi.
Yaşıtların sana kızarsa sende cevap ver susma annecim dedim.
Bu hayata bir çocuk hazırlamak çok zor.
Bilmiyorum..benmi çok hassasım ama cidden çok üzüldüm o haline çok masumdu
bekleyin ve gorun.Tam olarak ne sebeple dava açacaksın?
Hakaret eden sensin :)))))
Bu mesaj icin hakaret davasi acmak isterseniz cok iyi avukat tanidiklarim var bilginize. Benim icin otturdukleri sanal zorbalarin haddi hesabi yok.Benimle uğraşma yöntemi buymuş. Özel mesaj atmış.
Ne kadar da kibar. Bir anne ve eğitimciye yakışır düzeyde :))Eki Görüntüle 2675205
O yastaki cocuk zaten neden belirtemez. Kosar kacar. O an cani oyle istemis oyle yapmis. Belirtecek olgunlukta olsa zaten hep beraber oynarlar.Siz hatalısınız, çocuklar yaşları gereği gayet normal davranmış. Çocuğa neden diye sormak yerine, dikkatlerini dağıtıp oyun kursaydınız iyi niyetinizden şüphe etmezdim. Ama 5 yaşında ki bir çocuğu azarlar gibi hesap sormanız hoş olmamış.
Biraz kendinizi rahatlatın bu konuda, okula başlayınca asıl akran zorbalığı ile tanışıyorsunuz. Ama siz ne kadar az müdahele ederseniz, çocuğunuz sizin olmadığınız ortamlarda o kadar kendini koruyacak.
siz beni gerdiniz yeterince rezil etmeye calistiniz.bekleyin ve gorun.
hakaret etmenizden,toplu yerde meslegimle vurup aşşagalaminizdan.
bir saate mesaj atacagim size detaylari konusucagiz
Hukukcu beyi olan hanim özgüveni bu nerde görsem tanirimTam olarak ne sebeple dava açacaksın?
Hakaret eden sensin :)))))
Yani.ıyıde hakaret ettıgınız uye sıze dava acarsa sız zararda cıkarsınız
zira dava acsanız da düşer sız hatalısınız suan
Hiç öyle bir amacım yok ama siz Doğunun insanı daha sıcak derseniz insanlarda madem o kadar iyi bir yer neden diye sorar. Yazdığınız sebepler makul ama Doğunun Batı'nın Kuzeyin Güney'in konu ile alakası yok. Siz böyle olayı farklı yere çekerseniz cevaplar da ona göre olur.Batiyi sevmiyorum mu dedim? her yorenin iyisi var kotusu var..yollar uzak,kişi zor.
ailemden uzak olmam.hastanede cocuk doktorunun dahi olmayisi..daha sayayimmi.
simdi burdanmi vuracaksiniz beni
yahu biri sormuş cevap verdim hepsi bu.Hiç öyle bir amacım yok ama siz Doğunun insanı daha sıcak derseniz insanlarda madem o kadar iyi bir yer neden diye sorar. Yazdığınız sebepler makul ama Doğunun Batı'nın Kuzeyin Güney'in konu ile alakası yok. Siz böyle olayı farklı yere çekerseniz cevaplar da ona göre olur.
soyleyecegim merak etme:)Hadi ya demek kardeşin avukat.
Selamımı söyle :)
Süper. :))Bu mesaj icin hakaret davasi acmak isterseniz cok iyi avukat tanidiklarim var bilginize. Benim icin otturdukleri sanal zorbalarin haddi hesabi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?