Kızımın yaşadığı hayal kırıklığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz kızınızın parkta tanımadığınız insanlardan icinde ne olduğunu bilmediğiniz şeyleri alip yemesine izin veriyor musunuz?
Biliyormusunuz uc bes cocuk birden etrafima geldi hepsine verdik kizimla,o iten kizda uzaktan bakiyordu caninjnçektigini dusunup cagirdim onlada paylastik.
bizi oylece izlerlerken vermemezlik yapamazdim.
hicbirinin annesi yoktu.
annelerin pek umrunda degil cocuklari.
ama herkes iyi niyetli olmayabilir.

hala annelik yarıştırma peşindesin.
Ya alerjisi olsaydı çocukların? Ne yapacaktın?
Ya okulda böyle şeyleri öğretmen öğretmez mi? Çocuklar yabancıdan bişey alınmaz yenmez falan diye.
Nasıl iş yahu bu?

Onlar henüz çocuklar ki cocukken hepimiz bu durumlari yasamisizdir ki genel olarak bu durum çok normal. Çocuk hayati öğreniyor ve bence abartmamalısınız. Cocuklar kendi aralarinda kavga ederler küserler barisirlar nefret etmeden unutur giderler...

Siz hatalısınız, çocuklar yaşları gereği gayet normal davranmış. Çocuğa neden diye sormak yerine, dikkatlerini dağıtıp oyun kursaydınız iyi niyetinizden şüphe etmezdim. Ama 5 yaşında ki bir çocuğu azarlar gibi hesap sormanız hoş olmamış.
Biraz kendinizi rahatlatın bu konuda, okula başlayınca asıl akran zorbalığı ile tanışıyorsunuz. Ama siz ne kadar az müdahele ederseniz, çocuğunuz sizin olmadığınız ortamlarda o kadar kendini koruyacak.

tabi öyle.
dün olay tazeydi ama şuan normale döndüm

Tanımadığınız çocukların tanımadığınız anneleri hakkında verdiğiniz hükme bakın.
Eğitimcilerin yüz akı. Yılın en iyi anne adayı.
Tüm kupalar sizin

Size her yorum yazanı kötü annelik ile itham ediyorsunuz. Ben nasıl bir anneyim açar mısınız öğreneyim ? Çok merak ettim...

Tanımadığınız çocukların tanımadığınız anneleri hakkında verdiğiniz hükme bakın.
Eğitimcilerin yüz akı. Yılın en iyi anne adayı.
Tüm kupalar sizin
Biraz daha uzatirsaniz eger cidden ugrasacagim sizinle.
zorlamayin lütfen.
nasil kotu zihniyetlisiniz yahu.yetmedimi uğraştığiniz

Benim de kızımın başına gelmişti ve ben de o zaman sizin gibi çok üzülmüştüm. Hatta o kıza (5 6 yaslarında) yaşıma başıma bakmadan hala gıcık oluyorum :) Ama emin olun zamanla kızınızın da arkadaşları olacak ve bir kaç yıl sonra sizin kızınız küçük başka bir kızı görmezden gelecek. Şimdi kızımın eskiden peşinden koştukları da şimdi arkadaşı oldu. Hayatın gerçekleri olarak görün. Çok müdahale etmeyin. Duygusal yönden de güçlenmeliler.

Umursamaz anneler demeniz hoş mu?
Sizin anneliğinizi burda eleştirdiklerinde sinirleniyorsanız siz de yapmayın.
Üç beş çocuk tost yediğinde geliyorsa vermeyin. Yada parka yiyecek götürmeyin. Ben parka yiyecek getirilmesinden hiç hoşlanmıyorum. Gitmese bile canı çekiyor çocuklarım. Mesela orada getirdiğiniz gıdayı yiyemeyen ama canı çekecek çocuklar olabilir.
Kızınızın red edilmesine bu kadar hassas bir anne nasıl bu basit şeyi düşünemez hayret

doğu insani daha sicak samimi,bati insani malesef öyle degil.yasadim bizzat.dogu insani bambaşka.
O zaman neden batıdan ev aldıniz? Ömrünüzü o güzel insanlarin arasında doğuda gecirseymissiniz keşke.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…