- 25 Eylül 2011
- 7.561
- 11.464
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Biliyormusunuz uc bes cocuk birden etrafima geldi hepsine verdik kizimla,o iten kizda uzaktan bakiyordu caninjnçektigini dusunup cagirdim onlada paylastik.Siz kızınızın parkta tanımadığınız insanlardan icinde ne olduğunu bilmediğiniz şeyleri alip yemesine izin veriyor musunuz?
Siz bi gidin işinize hadi konumu sabote etmeyin.Aklın yolu bir :)
Biliyormusunuz uc bes cocuk birden etrafima geldi hepsine verdik kizimla,o iten kizda uzaktan bakiyordu caninjnçektigini dusunup cagirdim onlada paylastik.
bizi oylece izlerlerken vermemezlik yapamazdim.
hicbirinin annesi yoktu.
annelerin pek umrunda degil cocuklari.
ama herkes iyi niyetli olmayabilir.
Onlar henüz çocuklar ki cocukken hepimiz bu durumlari yasamisizdir ki genel olarak bu durum çok normal. Çocuk hayati öğreniyor ve bence abartmamalısınız. Cocuklar kendi aralarinda kavga ederler küserler barisirlar nefret etmeden unutur giderler...Tüm gün gözümün önünde o hali gitmedi.
yazıp ferahlamak istedim.
Parka gitti bugün.
1 ay sonra 3 yaşına girecek kızım.
inanılmaz arkadaş canlısı..Biz normalde zorunlu görev nedeniyle doğuda yaşıyoruz.
Şu ara tayin işlemlerimiz için batıdan ev aldık o işleri halletmek için tayin olduğumuz şehirdeyiz.
Neyse.
Doğuda küçük bir yerde yaşadığımız için hiç böyle bir durum yaşamadı kızım.Parkta herkes oynar eder sıcak kanlılar..
Parkta bir kız vardı 5 yaşlarında.onun yanına gitti gülümseyerek.
Bir iki takip etti o ne yaptıysa neye bindiyse onu yaptı..
Onla oynamaya çalışıyor yavrum.
sonra kızın kendi arkadaşı geldi.
Gelince kızımı itti ve bağirdi "git beni rahatsız etme peşimdende gelme" dedi.
kızımın o anki hali arkasına dönüp koşarak gidişi gözümün önünden gitmiyor.
Kalktım niye böyle yaptım,ben o ittigin kizin annesiyim.
o senden çok küçük seninle sadece oynamak istedi.Neden korkutuyosun diyince kaçtı kızda uzaklaştı.
Kızıma dedimki o abla sana neden kızdı,beni istemedi dedi.
Yaşıtların sana kızarsa sende cevap ver susma annecim dedim.
Bu hayata bir çocuk hazırlamak çok zor.
Bilmiyorum..benmi çok hassasım ama cidden çok üzüldüm o haline çok masumdu
Öğretmenliğinden vurmayın lütfen !
Tamam öğretmen(!) hanım.
tabi öyle.Onlar henüz çocuklar ki cocukken hepimiz bu durumlari yasamisizdir ki genel olarak bu durum çok normal. Çocuk hayati öğreniyor ve bence abartmamalısınız. Cocuklar kendi aralarinda kavga ederler küserler barisirlar nefret etmeden unutur giderler...
Sizde yakişikli kocanizi sevin hadi.DensizlerÖğretmenliğinden vurmayın lütfen !
offf tamam bi gidin ya mükemmel insan.hala annelik yarıştırma peşindesin.
Ya alerjisi olsaydı çocukların? Ne yapacaktın?
Ya okulda böyle şeyleri öğretmen öğretmez mi? Çocuklar yabancıdan bişey alınmaz yenmez falan diye.
Nasıl iş yahu bu?
Tanımadığınız çocukların tanımadığınız anneleri hakkında verdiğiniz hükme bakın.Biliyormusunuz uc bes cocuk birden etrafima geldi hepsine verdik kizimla,o iten kizda uzaktan bakiyordu caninjnçektigini dusunup cagirdim onlada paylastik.
hicbirinin annesi yoktu.
Size her yorum yazanı kötü annelik ile itham ediyorsunuz. Ben nasıl bir anneyim açar mısınız öğreneyim ? Çok merak ettim...Size yazmadim? siz neden savunma safina geçtiniz?
Ben kizimi prenses olarak yetiştirmiyorum.
Duygusallıgimj içimde yaşiyorum.
Cevremde herkes sen bu çocugu ne güzel yetistirmişsin der.
özur dilemesini bilir,biri dustumu kalkip yardim eder,herseyini paylasir..daha kimseyi ittirdigini görmedim.
Anne baba cocuga ne katiyorsa çocukta gelip onu uyguluyor akranlarina.
demekki sizde öyle bi annesiniz?
doğu insani daha sicak samimi,bati insani malesef öyle degil.yasadim bizzat.dogu insani bambaşka.Konunun doğu-batı ile ilgisini çözebilen beni de aydınlatabilir mı?
Konunun doğu-batı ile ilgisini çözebilen beni de aydınlatabilir mı?
[/QUOTE ]
O da mı işin içine girdi?
Biraz daha uzatirsaniz eger cidden ugrasacagim sizinle.Tanımadığınız çocukların tanımadığınız anneleri hakkında verdiğiniz hükme bakın.
Eğitimcilerin yüz akı. Yılın en iyi anne adayı.
Tüm kupalar sizin
Her yorum yazanimi? yapmayin lütfen.Size her yorum yazanı kötü annelik ile itham ediyorsunuz. Ben nasıl bir anneyim açar mısınız öğreneyim ? Çok merak ettim...
DurSiz bi gidin işinize hadi konumu sabote etmeyin.
Umursamaz anneler demeniz hoş mu?Biliyormusunuz uc bes cocuk birden etrafima geldi hepsine verdik kizimla,o iten kizda uzaktan bakiyordu caninjnçektigini dusunup cagirdim onlada paylastik.
hicbirinin annesi yoktu.
O zaman neden batıdan ev aldıniz? Ömrünüzü o güzel insanlarin arasında doğuda gecirseymissiniz keşke.doğu insani daha sicak samimi,bati insani malesef öyle degil.yasadim bizzat.dogu insani bambaşka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?