- 9 Aralık 2009
- 17.197
- 54.882
- 1.123
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Kızınız ortamdan hemen uzaklaşmış zaten öyle dediniz. Peşinden bağırıp itmeye niye çalışsın yanına arkadaşı da gelmiş. Olmamış hatta bence olmayacak şeyler üzerinden yaptığınızı normallestirmeyin.Eger kalkmasaydım peşinden gidip bağirmaya belkide itmeye devam edecekti.böyle birşeye kusura bakmayın izin veremezdım.bağırmadım merak etmeyin.
olaydan 10 dakika sonra kızıma tost yedirdim uzaktan bizi izliyordu yanima çagirdim tost verdim hatta..
Off ne biçim okuyorsunuz konuyu.2.5 yaşındaki kızımı itip hunharca bağırmasına sessızmi kalmalıydım.kaldıki sadece sakince uyardım bağırmadım sonrasinda cagirip kizimin gemeğini bile bölüştürdüm.Benim kızım da parkta oynamak istemediği biri oolunca git yanımdan derdi hep. Şimdi 9 yaşında hala der. Ki ben iyi bir şey olarak görüyorum. Istemedugi birini yanından uzaklastirmasini.sadece küçüklere de yapmaz hem. Ama öyle dediklerinden birinin annesi gelip kızımla öyle ya da böyle konuşsa kızar ben kovarım o ebeveyni. Çocukların arasındaki şeyin için de ne işi var. Benim çocuğuma laf söylemeye ya da. Sanki git dedi diye sadece. Cocuk onlar öyle öyle öğrenecekler işte bir şeyleri. Koskoca kadın küçücük çocuğa nutuk çekecek peh. Bir de bunu tapan eğitimci olacak kendini okulda sandı herhalde derim.
Aminn çok teşekkür ederim Allah bütün evlatlara sağlıklı uzun ömürler versinçok teşekkür ederim taze anne:) allah bebeğinize uzun sağlıklı ömür versin
bağırmaya devam ediyordu.normalleştirmiyorum açıklıyorum.belkide siz haklısınız bilemiyorum şuan içinKızınız ortamdan hemen uzaklaşmış zaten öyle dediniz. Peşinden bağırıp itmeye niye çalışsın yanına arkadaşı da gelmiş. Olmamış hatta bence olmayacak şeyler üzerinden yaptığınızı normallestirmeyin.
Ben kızım bağırıyor itiyor demedim. Kaldı ki benim kızıma da yapıldı. Biz Ankarada yaşıyoruz. Dolayısıyla parklara avmdeki oyun yerlerine vs çok gittik. Benim kızıma da bizle oynama vs diyen oldu. Özellikle kardeşi, kuzeni, arkadaşı vs ile gelenler yapıyor bunu. Cocuk işte. Ben niye müdahil olayım. Kızıma açıklama yapacaksam yaparim. Olay ileri gidecekse kızımı kucağıma alır giderim elalemin çocuğuna ne diye laf edeyim. Ona da kendi ana babası görsün doğruyu öğretsin. Zaten bu şekilde insanlarla hep karsilacaklar ben hep yanında olamam ya. Okulda mesela .Off ne biçim okuyorsunuz konuyu.2.5 yaşındaki kızımı itip hunharca bağırmasına sessızmi kalmalıydım.kaldıki sadece sakimce uyardım bağırmadım sonrasinda cagirip kizimin gemeğini bile bölüştürdüm.
Sizin kiziniz bagiracak itecek karşı tarafin annesi izleyecek.
ve siz bu davranişa iyi diyorsunuz pes
Dun benim kizimda yegenimin kafasina vurdu cok uzuldu agladi yegenim.Gece uyku uyumadim uzuntumden.Sabah yine benim kizi ariyodu evdeTüm gün gözümün önünde o hali gitmedi.
yazıp ferahlamak istedim.
Parka gitti bugün.
1 ay sonra 3 yaşına girecek kızım.
inanılmaz arkadaş canlısı..Biz normalde zorunlu görev nedeniyle doğuda yaşıyoruz.
Şu ara tayin işlemlerimiz için batıdan ev aldık o işleri halletmek için tayin olduğumuz şehirdeyiz.
Neyse.
Doğuda küçük bir yerde yaşadığımız için hiç böyle bir durum yaşamadı kızım.Parkta herkes oynar eder sıcak kanlılar..
Parkta bir kız vardı 5 yaşlarında.onun yanına gitti gülümseyerek.
Bir iki takip etti o ne yaptıysa neye bindiyse onu yaptı..
Onla oynamaya çalışıyor yavrum.
sonra kızın kendi arkadaşı geldi.
Gelince kızımı itti ve bağirdi "git beni rahatsız etme peşimdende gelme" dedi.
kızımın o anki hali arkasına dönüp koşarak gidişi gözümün önünden gitmiyor.
Kalktım niye böyle yaptım,ben o ittigin kizin annesiyim.
o senden çok küçük seninle sadece oynamak istedi.Neden korkutuyosun diyince kaçtı kızda uzaklaştı.
Kızıma dedimki o abla sana neden kızdı,beni istemedi dedi.
Yaşıtların sana kızarsa sende cevap ver susma annecim dedim.
Bu hayata bir çocuk hazırlamak çok zor.
Bilmiyorum..benmi çok hassasım ama cidden çok üzüldüm o haline çok masumdu
Çocuklar acimasizlar bilmiyorum sorun ailelerde mi yoksa çocuklardan mi kaynaklıTüm gün gözümün önünde o hali gitmedi.
yazıp ferahlamak istedim.
Parka gitti bugün.
1 ay sonra 3 yaşına girecek kızım.
inanılmaz arkadaş canlısı..Biz normalde zorunlu görev nedeniyle doğuda yaşıyoruz.
Şu ara tayin işlemlerimiz için batıdan ev aldık o işleri halletmek için tayin olduğumuz şehirdeyiz.
Neyse.
Doğuda küçük bir yerde yaşadığımız için hiç böyle bir durum yaşamadı kızım.Parkta herkes oynar eder sıcak kanlılar..
Parkta bir kız vardı 5 yaşlarında.onun yanına gitti gülümseyerek.
Bir iki takip etti o ne yaptıysa neye bindiyse onu yaptı..
Onla oynamaya çalışıyor yavrum.
sonra kızın kendi arkadaşı geldi.
Gelince kızımı itti ve bağirdi "git beni rahatsız etme peşimdende gelme" dedi.
kızımın o anki hali arkasına dönüp koşarak gidişi gözümün önünden gitmiyor.
Kalktım niye böyle yaptım,ben o ittigin kizin annesiyim.
o senden çok küçük seninle sadece oynamak istedi.Neden korkutuyosun diyince kaçtı kızda uzaklaştı.
Kızıma dedimki o abla sana neden kızdı,beni istemedi dedi.
Yaşıtların sana kızarsa sende cevap ver susma annecim dedim.
Bu hayata bir çocuk hazırlamak çok zor.
Bilmiyorum..benmi çok hassasım ama cidden çok üzüldüm o haline çok masumdu
Amma abartmissiniz. Daha çok itilip kakilacak tüm çocuklar gibi. Hepimiz anneyiz hepimizin cocugu kendine çok değerli de siz fazla arabesk baglamissinizÖğrenecek tabi ama annesi olarak beninde onun için endişelenmem normal.
akranı onu itti bagırdı başkasının yanında.oda herşeyi anlıyor.muhtemelen incindigi için ortamdan kaçti.
bu onun gelişimine ilerde etki edecek belkide
Karşısındaki 5 yasinda çocuk yahu. Kötü insan olmasi ne alaka. İyi insan olan vs nutugu da ayrı bir tuhaflıklar. Çocuk onlar cocukBende çok üzülüyorum böyle durumlarda seni çok iyi anlıyorum ama bizim suçumuz yok biz kızlarımızı arkadaş canlısı kibar yetiştiriyoruz ama maalesef bazı aileler hod hod yetiştiriyor onlarda bizim güzel ahlaklı kızlarımızın kalbini kırıyor bu duruma çok üzülüyorum bende.. kziima şunu dedim ..güzel kızım burası dünya iyi insanlar var kötüde var ..bazen kalbimiz kırılabilir ..ama önemli olan pes etmeden güzel ahlaklı olmaya devam etmek ..ve inşallah ömür boyu iyi bir insan olur.
Etkili oluyo mu bariGerçi analık böyle bir şey bende kedilerim birbiri ile kavga ettimi , vuran kediye nutuk çekiyorum o senin kardeşin diye
Git yanımdan demek ile yanımdan gidermisin seninle oynamak istemiyorum arasında dağlar kadar fark var bence aynı sonuca çıksada tarzlar farkli çocuklara üslup da öğretmeliyiz evet istemediği biri ile oynamak zorunda degil ama tarzı hoş değil hele ki küçüklereBenim kızım da parkta oynamak istemediği biri oolunca git yanımdan derdi hep. Şimdi 9 yaşında hala der. Ki ben iyi bir şey olarak görüyorum. Istemedugi birini yanından uzaklastirmasini.sadece küçüklere de yapmaz hem. Ama öyle dediklerinden birinin annesi gelip kızımla öyle ya da böyle konuşsa kızar ben kovarım o ebeveyni. Çocukların arasındaki şeyin için de ne işi var. Benim çocuğuma laf söylemeye ya da. Sanki git dedi diye sadece. Cocuk onlar öyle öyle öğrenecekler işte bir şeyleri. Koskoca kadın küçücük çocuğa nutuk çekecek peh. Bir de bunu tapan eğitimci olacak kendini okulda sandı herhalde derim.
Evet çocuk haklisiniz ama malesef niyeti kötü çocuklar da yok değil hayvana,insana bile isteye zarar vermek isteyen çok cocuk gördüm cevap bana degil di ama yazmadan edemedimKarşısındaki 5 yasinda çocuk yahu. Kötü insan olmasi ne alaka. İyi insan olan vs nutugu da ayrı bir tuhaflıklar. Çocuk onlar cocuk
Olmuyor yine bildiğini okuyor sıpaEtkili oluyo mu bari
Üslûp öğretiyoruz zaten. Şimdi 9 yaşında dedim ya hep rica ederek konusur. Hatta fazla mı öğrettim diyorum şu an.Kibar insan biraz eziliyor çünkü günümüzde. Ben daha küçüklüğünden bahsetmiştim. Hem gider.misin dese de git yanımdan dese de çocuklar arasında plan bir şeye ebeveynin müdahale etmesini gerektiren bir şey değil. Olayın özü oydu. Fiziksel olarak kavga başlarsa alırsın çocuğunu kucağına, karşıdakinin annesi babası kim varsa lafını da ona söylersin işte.Git yanımdan demek ile yanımdan gidermisin seninle oynamak istemiyorum arasında dağlar kadar fark var bence aynı sonuca çıksada tarzlar farkli çocuklara üslup da öğretmeliyiz evet istemediği biri ile oynamak zorunda degil ama tarzı hoş değil hele ki küçüklere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?