- 30 Nisan 2016
- 3.708
- 4.664
- 133
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
+++++++Biraz daha abartin isterseniz. Dunya sizin cocugunuzun ettafinda donmuyor oda cocuk ne var bunda ne saniyosunuz herkes cocuklarda dahil sizin
Gibimi davranicak kiziniza. Bir cocugun tepkisi kizinizin gelisimini etkilemez nekadar sacma dusunuyorsunuz. Ama surekli koruyan kollayan dramatik bir anne onun gelisimini cook etkiler. Hayata atildiginda annesinin kna davrandigi gibi insanlardan karsilik goremeyince gorun siz birde onu
Bunu yapana kadar bir anne olarak üzülmeni anlayabilirdim ama bu yaptığın hiç normal değilKalktım niye böyle yaptım,ben o ittigin kizin annesiyim.
o senden çok küçük seninle sadece oynamak istedi.Neden korkutuyosun diyince kaçtı kızda uzaklaştı.
Evet anne babalar kotu olunca çocuklar bencil yetişiyor malesefKarşısındaki 5 yasinda çocuk yahu. Kötü insan olmasi ne alaka. İyi insan olan vs nutugu da ayrı bir tuhaflıklar. Çocuk onlar cocuk
oda olabilir.kızıma çok düşkünüm ondanda olabilir.
birde bu tarz şeyler onun gelişimine etki eder diye telaşlanıyorum
Kusura bakmayın ama diğeri de çocuk. Oynamak istemeyebilir; çok normal. Siz herkesi sevip, çok mu iyi anlaşıyorsunuz. Kızınız bırakın da büyüsün. Hayat böyle bir şey.
O zaman çocuğun annesi uyarsın. Yaşından büyük biri değil.!! O çoçuğun eğitimi o çocuğun ailesine ait. Alır çocuğu uzaklaşırsınız olur, biter.Oynamak istemeyip iteklemeye hakkı yok hiçbir çocuğun. İtekledigi anda başı bir yere de çarpabilirdi.
Annesi gelip hemen müdahale etmeliydi. İkisinin yanında doğru olanı anlatmalıydı.
Onlar çocuk diyemiyorum ben. Şiddet şiddettir.
Eger vuran bir çocuğum olsaydı mıh gibi tepesinde dururdum.
Konuda yeri gelmişken bir şey söylemek istiyorum ; özellikle anneler , lütfen parkta ve dışarda başka çocuklara yiyecek teklif etmeyin.
Bu her açıdan tehlikeyliyken bir de üstüne Corona yüklendi.
Çocuğa laf anlatmak zor , karşıdakine her defasında hayır demek yorucu.
Yapmayın. Ya uzakta yiyin ya da yerken tutuşturmayin başka bir çocuğun eline.
Biraz daha abartin isterseniz. Dunya sizin cocugunuzun ettafinda donmuyor oda cocuk ne var bunda ne saniyosunuz herkes cocuklarda dahil sizin
Gibimi davranicak kiziniza. Bir cocugun tepkisi kizinizin gelisimini etkilemez nekadar sacma dusunuyorsunuz. Ama surekli koruyan kollayan dramatik bir anne onun gelisimini cook etkiler. Hayata atildiginda annesinin kna davrandigi gibi insanlardan karsilik goremeyince gorun siz birde onu
O zaman çocuğun annesi uyarsın. Yaşından büyük biri değil.!!
Öğrenecek tabi ama annesi olarak beninde onun için endişelenmem normal.
akranı onu itti bagırdı başkasının yanında.oda herşeyi anlıyor.muhtemelen incindigi için ortamdan kaçti.
bu onun gelişimine ilerde etki edecek belkide
Size göre değil; bana göre öyle. Lütfen daha fazla uzatmayalım. Ben çocuğuma kimsenin böyle bir müdahalede bulunmasına izin vermem ve gerekli önlemleri alırım. Siz izin verebilirsiniz. Herkesin tavrı farklı.Annesi o an duyarlı olsaydı koşup gelirdi zaten.
Ses tonunu ve boyunu ayarlayarak konuşmanın bir yanlışı yok.
İteklemen doğru değil, bu yaptığın çok yanlış " diye uyarmak hiç yanlış değil bana göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?