Kizimiz olacakmış...değişme ihtimali var mı dostlar?

Çok fazla sivilce oldu canım bende evet kız olabilir erkekte hiç olmuyor öyle bide ben çok tatlı yedim canım eksi hiç yemiyorum bile
Ben sabah akşam limon yiyorum o derece eskiden yiyene bile bakamazdım bu durumda benimde kız ama hiç sivilcem çıkmadı aksine eskiden olan sivilceler gitti güzelleştim bu durumda da erkek o_O:KK70:

kendimden örnek vereyim.
ilk çocukta 12 haftalık . erkek diye düşünüyorum. ama bi sonrakı ay gelin kesin söylerim dedi. oğlumuz oldu
ikinci çocukta da erken baktı . erkek dedi. oğlumuz oldu
üçüncü çocukta ise 11 +4 dü galiba . baktı bu da erkek dedi.

14 . haftadan 22 haftaya yani ayrıntılı ultrasona girene kadar doktor kız sanki . kıza benziyor. emin olamıyorum . göstermiyor dediler ama ayrıntılıda kız dedi doktor.
ve kızımız oldu. 1,5 yaşında şimdi çok şükür .
Allah gönlünüze göre versin inşallah. sağlıkla doğurun
Amin canım benim teşekkür ederim.insallah....

Tamam canım...ama biliyormusun ben kız olacağını zaten hissediyordum.cirkinlestim.kalcam basenim falan genişledi.
ya bende kız diye hissediyorum 12 haftalık olduk bugun belli olurmu acaba yüzüm filan hep sivilcelendi yaglı yemememe ragmen kalçam benimde genişlendi :)

ya bende kız diye hissediyorum 12 haftalık olduk bugun belli olurmu acaba yüzüm filan hep sivilcelendi yaglı yemememe ragmen kalçam benimde genişlendi :)
Hangi tarafta hissediyorsun hayatım ilk nerde hissettin.? Canım bebeğimiz her yerini gösterdiği için doktorum net gördü.biraz şans meselesi tatlim

Ben sabah akşam limon yiyorum o derece eskiden yiyene bile bakamazdım bu durumda benimde kız ama hiç sivilcem çıkmadı aksine eskiden olan sivilceler gitti güzelleştim bu durumda da erkek o_O:KK70:
Kız mı canım erkek mı senin

Rabbim gönlüne göre versin canım ama ben senin kini erkek diye düşündüm
Amin canım cümlemizin Allah gönlüne göre versin erkek kız farketmez sağlıklı hayırlı evlat olsun eşimde erkek diyor sürekli bakalım ayrıca bel ağrılarım başladı erkek bebekte bel ağrısı olur demişlerdi bilmiyorum

Kuzenimin bebeğini kız diye bekliyorken erkek çıktı doğumda hepimiz şaşmıştık:) Kardeşim içinde 6aya kadar kız demişlerdi ama erkek oldu,değişebilir yani

Back
X