- 8 Eylül 2016
- 3.183
- 2.281
- 53
- Konu Sahibi helenbebek
Çok haklısın bende böyle düşünüyorum ihtimaller üzerinden strese girmeye gerek yokBen yaptırmadım.
Detaylı ultrason yeterli diye düşünüyorum.
Diğer testlerin doğruluk oranı çok düşük.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok haklısın bende böyle düşünüyorum ihtimaller üzerinden strese girmeye gerek yokBen yaptırmadım.
Detaylı ultrason yeterli diye düşünüyorum.
Diğer testlerin doğruluk oranı çok düşük.
Ben sabah akşam limon yiyorum o derece eskiden yiyene bile bakamazdım bu durumda benimde kız ama hiç sivilcem çıkmadı aksine eskiden olan sivilceler gitti güzelleştim bu durumda da erkekÇok fazla sivilce oldu canım bende evet kız olabilir erkekte hiç olmuyor öyle bide ben çok tatlı yedim canım eksi hiç yemiyorum bile
Çok haklısın bende böyle düşünüyorum ihtimaller üzerinden strese girmeye gerek yok
Ayrıntılı ultrason kaçıncı hafta oluyor? Benim ilk bebeğim olacak inşallah onun için bilmiyorumAynen.
Ve ayrintili ultrasonda cikan problemlerin tedavisi var hic degilse.
Benim de ilk bebegim :)Ayrıntılı ultrason kaçıncı hafta oluyor? Benim ilk bebeğim olacak inşallah onun için bilmiyorum
Teşekkür ederim bende öyle yapayımBenim de ilk bebegim :)
20.haftadan itibaren yapiliyor.
Ben 23. haftanin ilk gunu yaptirdim :)
Teşekkür ederim bende öyle yapayım
Amin canım benim teşekkür ederim.insallah....kendimden örnek vereyim.
ilk çocukta 12 haftalık . erkek diye düşünüyorum. ama bi sonrakı ay gelin kesin söylerim dedi. oğlumuz oldu
ikinci çocukta da erken baktı . erkek dedi. oğlumuz oldu
üçüncü çocukta ise 11 +4 dü galiba . baktı bu da erkek dedi.
14 . haftadan 22 haftaya yani ayrıntılı ultrasona girene kadar doktor kız sanki . kıza benziyor. emin olamıyorum . göstermiyor dediler ama ayrıntılıda kız dedi doktor.
ve kızımız oldu. 1,5 yaşında şimdi çok şükür .
Allah gönlünüze göre versin inşallah. sağlıkla doğurun
Erkektir canım kesin..Benimde 15+5 dr erkek dedi diğer çocuğum da erkek kız olsun çok istemiştim dr pipisini bile gösterdi bemimki de kesin erkektir dimi??
KesinlikleÇok haklısın bende böyle düşünüyorum ihtimaller üzerinden strese girmeye gerek yok
ya bende kız diye hissediyorum 12 haftalık olduk bugun belli olurmu acaba yüzüm filan hep sivilcelendi yaglı yemememe ragmen kalçam benimde genişlendi :)Tamam canım...ama biliyormusun ben kız olacağını zaten hissediyordum.cirkinlestim.kalcam basenim falan genişledi.
Hangi tarafta hissediyorsun hayatım ilk nerde hissettin.? Canım bebeğimiz her yerini gösterdiği için doktorum net gördü.biraz şans meselesi tatlimya bende kız diye hissediyorum 12 haftalık olduk bugun belli olurmu acaba yüzüm filan hep sivilcelendi yaglı yemememe ragmen kalçam benimde genişlendi :)
Kız mı canım erkek mı seninBen sabah akşam limon yiyorum o derece eskiden yiyene bile bakamazdım bu durumda benimde kız ama hiç sivilcem çıkmadı aksine eskiden olan sivilceler gitti güzelleştim bu durumda da erkek![]()
Henüz belli değil canım 12. haftadayım çok merak ediyorum ilk günden beri kız gibi hissediyorumKız mı canım erkek mı senin
Rabbim gönlüne göre versin canım ama ben senin kini erkek diye düşündümHenüz belli değil canım 12. haftadayım çok merak ediyorum ilk günden beri kız gibi hissediyorum
Sağlıklı olsun da canım en önemlisi o kız erkek hayırlı evlat olsunRabbim gönlüne göre versin canım ama ben senin kini erkek diye düşündüm
Amin canım cümlemizin Allah gönlüne göre versin erkek kız farketmez sağlıklı hayırlı evlat olsun eşimde erkek diyor sürekli bakalım ayrıca bel ağrılarım başladı erkek bebekte bel ağrısı olur demişlerdi bilmiyorumRabbim gönlüne göre versin canım ama ben senin kini erkek diye düşündüm
SANKİM SOL GİBİ AMA HISSETMİYORUM ŞUANHangi tarafta hissediyorsun hayatım ilk nerde hissettin.? Canım bebeğimiz her yerini gösterdiği için doktorum net gördü.biraz şans meselesi tatlim