Kizimiz olacakmış...değişme ihtimali var mı dostlar?

Amin canım cümlemizin Allah gönlüne göre versin erkek kız farketmez sağlıklı hayırlı evlat olsun eşimde erkek diyor sürekli bakalım ayrıca bel ağrılarım başladı erkek bebekte bel ağrısı olur demişlerdi bilmiyorum
Benim esimde çok istedi erkek olmasını kısmet :-)sağlıklı olsun da canım gerçekten cinsiyet zsten ilkse seninde benim gibi çok şükür rabbim nasip etti ya

Arkadaşlar 12 hafta 3 günlük olduk çok şükür...ultrason da meleğim her yeri açık ortada bize bakıyordu.takla falan attı.herseyini her yerini gördük yani.doktor bacak arası boş.kiz dedi.pipi yok şu an dedi belki sonra çıkar ama sanmıyorum kız dedi.erkekler erkenden görülüyor diye biliyorum.erkek olsa bunu görürdü kesin....sizin önerileriniz tecrübeleriniz?bu arada kız olacağını hissediyordum.zaten benim için bebeğimizin sağlığıydi kız yasa erkek farketmez.ama eşim durduramıyor birşeyler almak istiyor cinsiyet değişir mi sizce ?:anneadayı:
Cok dusuk bir ihtimal degisebilir. Benim degismedi esim ve ben kiz bebek cok istiyorduk esim ogrendigimde belki degisir diye diye her kontrolde soruyorum cevap ayni ama 14de ogrenmistim ben

Arkadaşlar 12 hafta 3 günlük olduk çok şükür...ultrason da meleğim her yeri açık ortada bize bakıyordu.takla falan attı.herseyini her yerini gördük yani.doktor bacak arası boş.kiz dedi.pipi yok şu an dedi belki sonra çıkar ama sanmıyorum kız dedi.erkekler erkenden görülüyor diye biliyorum.erkek olsa bunu görürdü kesin....sizin önerileriniz tecrübeleriniz?bu arada kız olacağını hissediyordum.zaten benim için bebeğimizin sağlığıydi kız yasa erkek farketmez.ama eşim durduramıyor birşeyler almak istiyor cinsiyet değişir mi sizce ?:anneadayı:

konu başlıgını okuyunca estagfur tövbe çektim ama neyse içeriği öyle değilmiş ,
evet canım biraz daha beklersenız iyi olur saglıkla dogsun inşllah bebegınız.

V
Sanirim herkes olmayani istiyo. Saglikli hayirli evlatlar olsun canim ins kiz erkek cok da onemi yokda iste :bicak::-)
Canım yanlış anladınız ben erkek istediğimden değil. Benim için hiç farketmez sağlıklı olsun başka birşey istemem.kiyafet falan alacaz eşim durduruyor o yüzden

Cok dusuk bir ihtimal degisebilir. Benim degismedi esim ve ben kiz bebek cok istiyorduk esim ogrendigimde belki degisir diye diye her kontrolde soruyorum cevap ayni ama 14de ogrenmistim ben
Esimde aynı şekilde çok istiyor erkeklerin bu kız merakını anlamak mümkün değil.;) allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin

ayyy aynen öyle düşündüm ve çok korktum sizin adınıza ,ama yanılmışım çok sevindim ,
Sağlıklı olsun Allahtan başka birşey istemem.her gün dua ediyorum. Çok şükür bugünde benimle diye.kiz erkek ayrımını hiç sevmem.insanlarin çocuğu olmuyor yıllarca.kiz sa kız olsun erkek se erkek değişmesin ons göre kendimi hazırlayım istiyorum sadece.

Ayy cok pardon başkasına yazacağımı size yazmışım.
Bende sasirdim canim. Hem gonulden geceni insan durduramaz ama hayirlisina razi olur bende illa kizim olsun niye olmadi diye sitem etmiyorum sadece esim cok sevinecekti kizimiz olsaydi ailesinin aksine kiz bebek cok istiyodu nasip kismet dun doktora son kez sordum yine erkek dedi esimde alisti zatn ama oglumun herseyini ben aliyorum bi tek zibin aldi ismine bile mudahale etmiyor tekmelerini zorla dinletiyorum hic heyecan yok kiz olcagini sandigi zamanlar cinsiyetini bilmiyoduk cok sevincliydi ruyamda kiz bebek gordum diyodukizimizin adini ben koycam sirtimda gezdircem vb birsuru hayali vardi erkek oldugunu ilk duydu hit basimdan diye odadan kovdu beni cok uzuldum halbuki biz bayanlarin cinsiyette hic bi rolumuz yok. :KK43:

Esimde aynı şekilde çok istiyor erkeklerin bu kız merakını anlamak mümkün değil.:KK66: allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin
Ins saglikla gelsin bebeklerimiz kizi olsa ona asik olcakmis erkek cocuklari anneye duskun oluyomus kizlar hayirli oluyolarmis. Ilerde bana kizim bakcak diyodu simdide 2.kiz olursa 2 yeter kiz olmazsa 3.yu isterim diyo bu gidisle tavsan gibi kiz olana kadar cocuk yapcaz:')

Bende sasirdim canim. Hem gonulden geceni insan durduramaz ama hayirlisina razi olur bende illa kizim olsun niye olmadi diye sitem etmiyorum sadece esim cok sevinecekti kizimiz olsaydi ailesinin aksine kiz bebek cok istiyodu nasip kismet dun doktora son kez sordum yine erkek dedi esimde alisti zatn ama oglumun herseyini ben aliyorum bi tek zibin aldi ismine bile mudahale etmiyor tekmelerini zorla dinletiyorum hic heyecan yok kiz olcagini sandigi zamanlar cinsiyetini bilmiyoduk cok sevincliydi ruyamda kiz bebek gordum diyodukizimizin adini ben koycam sirtimda gezdircem vb birsuru hayali vardi erkek oldugunu ilk duydu hit basimdan diye odadan kovdu beni cok uzuldum halbuki biz bayanlarin cinsiyette hic bi rolumuz yok. :KK43:
Çok üzücü :( kendisini kız babası olarak hissedip öyle hazırlayınca kabullenmek zor oluyor tabii ama doğumdan sonra kucağına alınca hepsinin unutulacağını düşünüyorum benim eşimde erkek istiyor kendisini şimdiden şartladı oğlum diye seviyor oysa cinsiyet henüz belli değil

Çok üzücü :KK43: kendisini kız babası olarak hissedip öyle hazırlayınca kabullenmek zor oluyor tabii ama doğumdan sonra kucağına alınca hepsinin unutulacağını düşünüyorum benim eşimde erkek istiyor kendisini şimdiden şartladı oğlum diye seviyor oysa cinsiyet henüz belli değil
Ben anlamiyorum erkekleri zaten rabbim evlat vermis ha kiz ha erkek cok afedersiniz de bezlerini acinca sadece oralari farkli saglikli sihhatli istemiyolar da bizi uzuyolar. Kiz olmadi diye beni uzmesine ne gerek var ki o bizim canimiz sonucta senin esinde benim esim gibi sanirim :-(

Ins saglikla gelsin bebeklerimiz kizi olsa ona asik olcakmis erkek cocuklari anneye duskun oluyomus kizlar hayirli oluyolarmis. Ilerde bana kizim bakcak diyodu simdide 2.kiz olursa 2 yeter kiz olmazsa 3.yu isterim diyo bu gidisle tavsan gibi kiz olana kadar cocuk yapcaz:')
Allah iyiliğinizi versin.:KK70:

Back
X