Kizimiz olacakmış...değişme ihtimali var mı dostlar?

Bende sasirdim canim. Hem gonulden geceni insan durduramaz ama hayirlisina razi olur bende illa kizim olsun niye olmadi diye sitem etmiyorum sadece esim cok sevinecekti kizimiz olsaydi ailesinin aksine kiz bebek cok istiyodu nasip kismet dun doktora son kez sordum yine erkek dedi esimde alisti zatn ama oglumun herseyini ben aliyorum bi tek zibin aldi ismine bile mudahale etmiyor tekmelerini zorla dinletiyorum hic heyecan yok kiz olcagini sandigi zamanlar cinsiyetini bilmiyoduk cok sevincliydi ruyamda kiz bebek gordum diyodukizimizin adini ben koycam sirtimda gezdircem vb birsuru hayali vardi erkek oldugunu ilk duydu hit basimdan diye odadan kovdu beni cok uzuldum halbuki biz bayanlarin cinsiyette hic bi rolumuz yok. :KK43:
Su an cok sinirlendim eşinize...Kız yada erkek olması size olan bu davranışını nasıl değiştirebilir?evlat o can ya can.kiz olsaydı allah korusun bir özrü olsaydı daha mı iyiydi.benim tanıdığım iki kişi var çocuğu olmayan.agliyorlar artık hayattan vazgeçmiş durumdalar...yıllardır olmuyor.ne demek kovmak? İlgisiz davranmak.?kız da olur erkekte.allah sağlıklı evlat nasip etsin.esinize bunları söyleyin.bence ona belli br süre mesafe koyun.sizde evladınıza odaklanın.kusura bakmayın haddim değil. Belki ama çok sinirlendim.

Su an cok sinirlendim eşinize...Kız yada erkek olması size olan bu davranışını nasıl değiştirebilir?evlat o can ya can.kiz olsaydı allah korusun bir özrü olsaydı daha mı iyiydi.benim tanıdığım iki kişi var çocuğu olmayan.agliyorlar artık hayattan vazgeçmiş durumdalar...yıllardır olmuyor.ne demek kovmak? İlgisiz davranmak.?kız da olur erkekte.allah sağlıklı evlat nasip etsin.esinize bunları söyleyin.bence ona belli br süre mesafe koyun.sizde evladınıza odaklanın.kusura bakmayın haddim değil. Belki ama çok sinirlendim.
Sonra ozur diledi gonlumu aldi da iste bebise olan heves gitti gibi seviyomusun diyince seviyorum diyo ama onceki gibi ddil

Sonra ozur diledi gonlumu aldi da iste bebise olan heves gitti gibi seviyomusun diyince seviyorum diyo ama onceki gibi ddil
Canım benim.de gönlümden erkek geçiyordu.kiz olduğunu öğrendiğimde o kadar duygulandım Ki başka biseyler oluştu bende.ya evlat o benim.parcam nefes alıp veriyor.erkekler bizim.gibi değil canım.biz bebegi hissettiğimiz için bağımız çok kuvvetli.onlar doğduktan sonra baba oluyorlar.allah sağlıkla almayı nasip etsin.

Rabbim tanidiklariniza evlat sevgisi tattirsin ins.

Canım benim.de gönlümden erkek geçiyordu.kiz olduğunu öğrendiğimde o kadar duygulandım Ki başka biseyler oluştu bende.ya evlat o benim.parcam nefes alıp veriyor.erkekler bizim.gibi değil canım.biz bebegi hissettiğimiz için bağımız çok kuvvetli.onlar doğduktan sonra baba oluyorlar.allah sağlıkla almayı nasip etsin.
Onun yasadigini bilmek bile insana mutluluk veriyor. Bebegimin ilk bagi benle olustugu icin bayan olduguma sonsuz sukurler olsun

Ben anlamiyorum erkekleri zaten rabbim evlat vermis ha kiz ha erkek cok afedersiniz de bezlerini acinca sadece oralari farkli saglikli sihhatli istemiyolar da bizi uzuyolar. Kiz olmadi diye beni uzmesine ne gerek var ki o bizim canimiz sonucta senin esinde benim esim gibi sanirim :-(
Benim eşim de seninki gibi mi cinsiyet netleşince belli olacak şimdilik kız olsa da severim sağlıklı olsun yeter ama erkek olsa daha çok mutlu olurum diyor kızsa 1 yıl sonra hemen ikinci çocuğu istiyor ikinci çocuk erkek olacağı kesin sanki

Benim eşim de seninki gibi mi cinsiyet netleşince belli olacak şimdilik kız olsa da severim sağlıklı olsun yeter ama erkek olsa daha çok mutlu olurum diyor kızsa 1 yıl sonra hemen ikinci çocuğu istiyor ikinci çocuk erkek olacağı kesin sanki
Benim esimin erkek isteyen versiyonu :-) benimki kiz istiyo doktor tahmininde kiz mi dedi sanacanim

Back
X