Kizimla kopmak istemiyorum

Çok fazla oyuncak hediye almayın ben öyle yapacağım artık. Bir de oyun oynayın oyun çok çok faydalı sizle oynasın babasıyla ıynasın hep beraber oynayın.Enerjisini atsın negatifliği gitsin

Bunu bende derim hep yalan soylersen yalan söyledigin icin daha cok kizarim, dogru cok kötü birsey olsada dogruyu söyle diye.

Otorite bizelde. Kizimin lafi zaten hep patron sensin bi kerede ben patron olim diye

Arastiricam bunu ama sanmiyorum. Ortalama bir cocuk biseye asiri derecede hakim degil. Yinede arastiricam
Neden cocugunuzu kucumser gibi konusuyorsunuz belki de bu davranışların altında bu yatıyordur.Oysa hediye olayında ne kadar aklı basında bır cevap vermiş. Bu cevap karsısında cok zeki oldugunu dusunmedınız mı hiç

Asla kücümsemiyorum. Cok zeki oldugunun farkindayim özellikle konusurken. Mesela ben anneyim ben bilirim demistim bir kere anne olman senin daha bilincli olman anlamina gelmiyor diye pat susturdu beni. Cok derine inmeden burada kisaca söyleyim kurban bayramini sordu anlattim oldugu gibi. Ben kabullenemiyorum bunu diyip sorgulamaya basladi. Anlattigimi duysugunu ha tamam diyip otturan bir cocuk degil arastirmak ister sebebini detaylarini bilmek ister. Ama üstün zeka diyince yada üstün yetenek benim aklimda baska birsey olusuyor. Bu yüzdende arastiricam diyorum mutlaka

O yaştaki çocukların çoğu böyle . Kızınızda bir sıkıntı gormedim sizin beklentiniz çok fazla oda bunun farkında ve inatlaşıyor sizle. 8 de yatcaksın illa diyip tam güzel bir oyunu bölerseniz her çocuk ağlar. Benim oğlumu da yatma vakti gelince uyariyorum ama anne biraz daha diyince yarın saat vaktin var tamam mı diyorum kabul ediyor çok fazla kuralcı olmakta iyi değil lütfen inatlaşmayın. Her yaptığı güzel şeyede aferin deyin bol bol da öpün sevin. Bu arada benim oğlumda evden çıkmak istemiyor ama gitmek zorundayız diyorum sen kal diyorum kalmayı göze alamıyor mecbur geliyor tabi.

Genelde oyle olusuyor ama ıyıce arastırın buyuk ihtimalle ustun yetenekli bir cocukla karsı karsıyasınız.Farkedılmedıgı için hiperaktivite olusmus olabılır.Gıttıgınız uzmanlar hıc bu yonden degerlendıremedı mi

Çocuk net olarak gerçek sevgi istiyor. Ceza değil… ceza ile daha çok artacak bu huzursuzluğu… Aman dikkat...

Bu zamana kadar cok güclu diyebilirdim ama yavas yavas babasida bende kendiside bizden kopmaya basladik gibi geliyor

7 yaşında bir çocuktan lütfen bu kadar kolay kopmayın… Ne bu yani saksıda çiçek mi, azıcık solunca, "biz en iyisi bunu kenara bırakalım" mı denilsin? Eleştirmek için söylemiyorum. Siz de eminim yorulmuşsunuzdur, anlıyorum ama anlatımlarınızdan biraz da çabuk pes etmişsiniz gibi duruyor Burcunuz nedir? Koç ya da Yay burcu musunuz?

Ceza verin.Gayette bilinçli yapıyor.Böyle davrandığın için seninle bir daha bu oyunu oynamayacağım desin babası.Biraz şımarık büyümüş.Benim kızımda 7 yaşında 2011 doğumlu mesela geçen yaptığı ödevdeki hataları söyledim.Çok uğraşmıştım ama ben diye bir başladı aman allahım yıktı ortalığı.Çok kesin bir dille kızıyorum ben.sonra kuzu gibi gelip özür diliyor.Ben onun için o kadar fedakarlık yaparken parmak kadar çocuğun birde oyuncağı olmam.Herşeyi anlayabilecek yaşatalar.Ben onun istediklerini yapıyorsam oda benimkini yapacak.

7 yaşında, evde yalnız kalmak istemeyen bir çocuğu evde öylece bırakıp gitmek?...……………… Düşman mı yetiştiriyorsunuz çocuk mu bakıyorsunuz? Çocukları psikolojik açıdan doğru yetiştirelim darken psikosomatik izler bırakacaksınız… Çocukların "sonuçlarla yüzleşmesi ve katlanması" olayını fazlaca farklı biçimde algılamışsınız Psikaytrların demek istedikleri bu değil maalesef

Ilac asla istemem. Benim amacim ilk basta fiziki veya ruhsal bir sorunu olup olmadigini ögrenmek ve ikincisi icinde neler oldugunu neden bu sekilde davrandigini anlayabilmek geliyor
Benim hiçbir uzmanlığım yok bu konuda. Sadece az çok gördüğüm gelişim derslerine ve anneliğime dayanarak söylüyorum. Bence; karakteri bu. Yani bu yönde şekillenmiş. Huysuzluk bi mizaç olabilir ama muhakkak bir yerde bu pekişmiş ve çocuğunuzun üzerine oturmuş. Siz bambaşka davranmadıkça ondan da bambaşka bi tepki alamazmışsınız gibi geliyor.

Iyi de siz kızınızın sizi yönlendirmesine izi vermişsiniz.
Sen bitirsen de bitirmesen de çıkacağız deyip çıkmanız gerekiyordu.
Ha ödevi eksik mi kaldı ararsınız öğretmeni hocam böyle böyle yaptı lutfen ceza verin sonuçlarına katlansın.

Bence manik depresyon çocuklardada olabiliyor anlattığınız bu şekile uyuyor gibi, ailede ruhsal hastalıklar var mı

beslenmesini değiştirin alternatif bir tavsiye olarak. Şeker tüketimini 0 a çekmelisiniz. Karbonhidratta basit karbonhidratlardan kaçınmalısınız. Birde bunu deneyin bence.

Siz farkında olmadan kızınız bir şekilde incitiliyor olabilir mi? Çevresinde kimler var. Kimlerle yalnız kalma durumu var? En yakınlarınız dahil....bence bu işin üzerine düşün.

Bacak kadar çocuk diye tanımlamayın lütfen şu melekleri… Aklım duruyor… O, siz fedakarlık yapın diye doğmadı ki. Bu kadar ağır gelecekse doğurmayın… Nasıl üzüldüm çocuğunuza (((( Allah sabır versin meleğe inşallah…

Siz farkında olmadan kızınız bir şekilde incitiliyor olabilir mi? Çevresinde kimler var. Kimlerle yalnız kalma durumu var? En yakınlarınız dahil....bence bu işin üzerine düşün.

Ben de bundan aşırı derecede şüphelendim açıkçası… Haklısınız. Bir dışavurum problem var gibi. Kendini böyle ifade etmeye ya da savunmaya çalışıyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…