- Konu Sahibi Portakalcicegi00
-
Eflin ne demekBizde Amine Eflin koyacağız kızımızın adını
Aysima Elif koysanız büyüynce hangisi kullanmk isterse eşinizin de gonlu kalmasın . Aysima adında arkdsmin bebegi var ay insanin kız bebeğe sevgisini daha daha arttiriyir.Bizim az kaldı hala kesinleşmedi çocuk isimsiz kalcak zavallı
İkra ve Aysima arasında kaldık. Eşim Elif çok seviyor bende herkeste var diye takmak istemiyorum. Çarşı ortasında Elif diye bağırsan 10 kişi döner efendim deronu da kırmak istemiyorum bizimkisi de böyle
Yaaa öyle miiAysima Elif koysanız büyüynce hangisi kullanmk isterse eşinizin de gonlu kalmasın . Aysima adında arkdsmin bebegi var ay insanin kız bebeğe sevgisini daha daha arttiriyir.
İkra ismi çok sert geliyor kulaga bana göre tabi ama aysima ismi. Bile yüzünde farklı bir tebessüm bırakıyor
Cennete açılan kapı demekEflin ne demekhiç duymadım
Nasıl güzel anlamı varmışCennete açılan kapı demek
Ya bebeklerin hepsi güzel ama o isimle daha da güzel geliyor.Yaaa öyle miiMasaAllah sağlıkla büyüsün.
Peki yüzü ay gibi güzeldir şimdi demi
Eflin isminin cennetle bir alakası yok maalesef. Son senelerde bu tür isimler türedi... cennetteki çiçek, cennet kapısı vs diye.Cennete açılan kapı demek
Ne yazık ki son zamanlarda duyulan bir cok ismin anlamı cezbediciEflin isminin cennetle bir alakası yok maalesef. Son senelerde bu tür isimler türedi... cennetteki çiçek, cennet kapısı vs diye.
Hayırlısı olsun artık bebek ismiyle doğarmısYa bebeklerin hepsi güzel ama o isimle daha da güzel geliyor.
Allah nasip ederse “Güneş” olacak kızımın adıMerhabalarKız ismi konusunda benim gibi cikmaza giren anne adaylari icin kizlariniza koydugunuz isimleri (hamile olup isme karar verdiyseniz) bizimle paylasirsaniz benim gibi karar veremeyen hamilelere belki yardimci olursunuz. Simdiden yardimci olan herkese tesekkurler
Doğrudur ineternette yazana göre biliyoruz. Ama bnm için yeni bi isim değil bi tanıdığım 10 yıl önce vermiştiEflin isminin cennetle bir alakası yok maalesef. Son senelerde bu tür isimler türedi... cennetteki çiçek, cennet kapısı vs diye.
Olsaydı Ece koyardim..MerhabalarKız ismi konusunda benim gibi cikmaza giren anne adaylari icin kizlariniza koydugunuz isimleri (hamile olup isme karar verdiyseniz) bizimle paylasirsaniz benim gibi karar veremeyen hamilelere belki yardimci olursunuz. Simdiden yardimci olan herkese tesekkurler
ilk anlamı tarlaya ekilen tahıl vbEkin kültür mü demek ilk defa duyuyorum
30 yıldır bulmaca çözerim, ekin hep “kültür” eş anlamlısı olarak sorulur. Uydurma değil, karşılıklarından biri de bu.Az önce baktım tdk da 2.anlam diye kültür hars yazmışlar ama o tdk nın yazdıkları tamamen doğru değil diye bir sürü yanlışa denk geldim oradan biliyorum mümkünse etiomoloji sözlüğü ve el sözlüklerinden bakın internette yazılan çoğu şey yanlış ya da uydurma ekin unisex isim bir kere kızda olduğu kadar erkek de de neredeyse eşit sayıda kullanılıyor unisex isim koymayı önermiyorlar buarada aklınızda bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?