Kızıyla Yediklerini Karşılaştıran bir anne

Kendime sunum hazirladim ne demek yaw
Kendime kahvalti hazirladim demek dururken.
Cok incelmeyin bir gun kopabilirsiniz.
Annen cocuk dogurmus bir kadin bekar bir kizla bir olamaz
Sen onun yasinda nasil olacan bakalim

Geçen haftalarda kendisi içinde hazırlamıştım sonraki hafta bana yapma sevmiyorum öyle rahat yemeyi seviyorum demişti. Yürüyüş spor içinde söylemektenb dilimde tüy bitti zaten ama bir türlü ikna edemiyorum.
Kadın sizinle içinden geldiği gibi konuşuyor, hani anneniz ya, hani normalde birbirine en yakın iki insan olmanız lazım ya ondan. Kıyaslama değil bu, muhabbet etme ayrıca. Bence siz biraz tuhafsınız.
Sürekli tekrarlayınca rahatsız edici olmaya başladı ama
Kendisine yaptığımda istemiyor ki ama, geri tepiyor
Alt tarafı yumurta abartmasak mı? Kendisine ikram ettim hatta yemesi için fazlasıyla ısrar ettim ayrıca geri tepince de kendim yemeğe çalıştım olayı büyütmemek için
Kahvaltıyı babam hazırladı dün bir tane yumurta haşlamış ben de bir tane daha haşladım
Ben yemedim, ben öyle yapmadım diyen annem ama
söz konusu anne olunca hatalı olan hep çocuklar oluyor genel algı böyle maalesef şaşırmıyorum o yüzden.
örnekleri minimum sayıda tutup detaylara girmediğim için size öyle gelmiş olabilir. Konuyu uzun uzun yazmayı sevmiyorum insanları sıkmamak için kısa tuttum.
Aksine yakın olmak için çabalıyorum aslında geçenlerde onun içinde yapmıştım aynı sunumu sonraki hafta bana yapma ben sevmiyorum öyle demişti. yürüş, spor vs yaparkende çağarırım eşlik etmesini isterim bu kez de evin işi zaten beni çok yoruyor sen iş yapmıyorsun diyor sabah 07:30 evden ayırılıp akşam 18:30 dönen ben değilmişim gibi.

örnekleri minimum sayıda tutup detaylara girmediğim için size öyle gelmiş olabilir. Konuyu uzun uzun yazmayı sevmiyorum insanları sıkmamak için kısa tuttum.
Vermediğiniz diğer örnekler de aynı nitelikteyse, sizinki uzamış ergenlik, başka bir şey değil. Birkaç seneye geçeceğini düşünüyorum. Yani umarım geçer, aksi halde ileride çok pişman olursunuz.

Öyle demeyin o kayısı kıvamında yumurtaları sunum yaparak paylaşıp binlerce takipçisi olan kadınlar var günümüzde malum bu yüzden yumurtanın kayısı kivami müthiş değer kazanıyor öyle bir sunum ki anne kıskandırıyor düşünün yani

nasıl haşladığımı vs anlattım zaten konuyu uzatmamak için detayları kısa tuttum
Kahvaltı hazırlamak böyle bir şey mi?

Allaama şükür ne varsa ortaya koyup dalıyoruz birlikte.
porsiyon kontrolü için ben kendime tabak hazırlıyorum annem ile abim kalori hesabı yapmadıkları için porsiyon kontrolüne gerek duymuyorlar
o bir örnekti o bakışlar altında yemekte zorlandığımı ifade etmek istedim sadece
ben de hep söylerim ama sorun şu ki benimki geri tepiyor annem halinden memnun ki istemiyor ama benden memnun değil sanırsam
haklısınız tavsiyeniz için teşekkür ederin
Yahu anne be bu anne. Ne takintili ne degisik insansiniz. Benim annem bunlari dese kahkaha atar boynuna sarilirim kiz sen ye helal olsun sen her haliNle guzelsinn derim ki diyorumda. Millete bak yaa. Eminim annen senden guzeldir sen kiskaniyosunudr.
benden güzel olduğu doğru ama kıskandığımdan değil kıyas sevmediğimden açıldı bu konu
Umarım anneniz birdahaki yumurta seansınızda kafanıza vurup kırar.
Umarım öldüğündede şişmandı zaten der geçersiniz. Kıymet bilin kıymet elin karısı değil anneniz bu kadın.
şişman olmasını sağlığı için istemiyorum zaten hanımefendi ama bu konuda ona herhangi birşey söylemedim sadece yürüyüş/spor yapmasını, sağlıklı beslenmesini öneriyorum
Anormal olan sizsiniz.Bahsettiginiz kişi sizin annneniz ,herhnagi bir arkadasiniz değil.Bu duygulardan en kısa zamanda kurtulursunuz inşallah.
annem olduğu için kıyastan rahatsız oldum zaten
Kendime sunum hazirladim ne demek yaw
Kendime kahvalti hazirladim demek dururken.
Cok incelmeyin bir gun kopabilirsiniz.
Annen cocuk dogurmus bir kadin bekar bir kizla bir olamaz
Sen onun yasinda nasil olacan bakalim
kahvaltı zaten işe gitmek için erkenden kalkan babam tarafından hazırlanmıştı ben hazırlanan gıdalarla porsiyon kontrolü için tabak sunumu yaptım sadece. Onun yaşında nasıl olacağımı kıyas gütmemek için düşünmedim ama annemde en azından sağlığı için yürüyüş, sağlıklı beslenme önerilerime uysa çok sevinirdim.

Gerçekten mi ?İnanın bilmiyordum.Allah'im ne günlere kaldık.

Ben yemedim, ben öyle yapmadım diyen annem ama

evin işi zaten beni çok yoruyor sen iş yapmıyorsun diyor sabah 07:30 evden ayırılıp akşam 18:30 dönen ben değilmişim gibi.

Nesi var biz de bu cümleyi kuruyoruz. Kadın nasıl yaptığını söylüyor işte.

07:30'da evden ayrılıp akşam 18:30'a dönüyorsunuz, bir Pazar gününüz boş ama onu da gönül eğleye eğleye sunuma ayırıyorsunuz. En azından iki dakika süpürge tutsanız elinize yapışır.

Genç kız sahibi bir anne olmanın en güzel yanı, bir arkadaş gibi onunla konuşabilme, dertleşebilme değil mi?

Siz annem yaş olarak iki katım, ama benimle yarışıyor sanıyorsunuz. O ise sizi yetişkin bir birey gibi gördüğünden dertleşiyor, muhatap alıyor. Madem bilinçli bir gençsiniz, kadını da yönlendirseniz? Siz de hep 23 kalmayacaksınız, 30 lara gelince 20 likler de sizi yaşına başına bakmadan bizimle yarışıyor diye hissettirdikleri durumlar olacak

Kendinize o güzel pazar sunumunu yaparken bir tabağı da annenize de yapsaniz, çayınızı demleyip karşılıklı sohbet eşliğinde ana - kız kahvalti yapsanız, annem beni kıskanıyor modundan çıksanız bence sorun kalmaz.

9 Ay sizi her sıkıntısıyla karnında taşıdı klasiğini de hatırlatmak isterim.

Şimdi 2.bebeğime hamileyim gecem gündüzüm birbirine karıştı, kahvaltı yapmaya takatim yok,saçlarımı boyamıyorum beyazlarım çıktı. Vs..

Cinsiyetini bilmiyorum. Dilerim Sağlıklı , hayırlı bir evlat olur.

valla ben size de cok takilmadim annenize de,
hepsi normal geldi bana,
tabi sizin bu olayi buyutup baska yere cekme cabanizi saymazsak.

siz evet daha ozenli olabilirsiniz kendinize karsi, suc mu bu degil,
anneniz oyle olmayabilir, oyle olmaya ozenebilir, bu durumu garip bulabilir, itici bulabilir,... suc mu degil,

gayet insani, gayet normal seyler.
Ki anneniz sizinle daha cok sohbet etme cabasinda gibi geldi bana.

annemle ben de cok farkliyizdir, hatta bir cok secimimi annem sacma bulur,
ama bunun icin oturup kavga etmiyoruz, iki yetiskin olarak gulup geciyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…