Soktayim yorumlara...
Koca istiyo diyen bile var ayip yahu.
Hamilesin hassassin eyvallah da yok kabus yok bilmem ne. Sanki hamile degil de hastaymissin gibi.
Midem bulaniyo artik su kadinlar kulubunun ben o yastayken bilmem ne yapardim hih muhabbetinden her insan her yetistirilis bir mi? Bu nasil bi'duz mantik?
15yasindaki "COCUK"tan tam tatilin keyfini cikaracagi vakit hizmetcilik beklerseniz of da der püf de der.
Gonder kardesini yardimci kadin al yanina da kabus bitsin madem.
Benim ablam gelip sitelerde arkamdan boyle konustursa evine bile gitmem bi'daha.
Sizde benimle böyle konuşamazsınız o zaman.
Ben sizin düşüncelerinize katılmak zorunda mıyım?
Üslubunuza dikkat edin.
Öz ablasına el pençe divan mı duracak dediğiniz bir kızı savunurken, size saygılı olmamı beklemeyin.
Pardon da siz kendiniz de misiniz ? Ben yorumumda sizinle alakali bi sey mi demisim? Ablaysa abla gibi davransin el pence divan durmak deyiminin anlamini arastirmanizi tavsiye ederim zira bilmiyosunuz sanirim..Evet ablasi diye el pence divan durmasi gerekmiyo evet o daha 15 yasinda ve farkli bi dunyasi var ve en onemlisi daha COCUK....Ayrica topikte ergenler basti diye konusan hanimlar mecazi anlamda soylemislerdir diye dusunuyorum..Ergen psikolojisinden ya da en basiti cocuk egitiminden anlamadiginiz asikar rica ediyorum empati yapiyorum ben diye komik duruma dusmeyin ...
YA SIZ BEYINDEN sakatmısınz bana hakaret eden maganda yapan ınsanlasr sıze dıyomkı ben aılemın yanına uc ayda bı gıdıyorumm gayet ıyıydım ama benımkı pc bagımlısıı sabah dokuzda bı elıne alıyo aksam yatana kadar annemde gecen dövdu cunku bagırıyo cagırıyo anneme hıc seslenmedım cocuktur dedım sevdıgı seylerı yapıyorum konusuyorum amaa annemıde cok üüzüyoo facede yazarken karsıdakı sormamısss bılee ablan gıdıyomu dıye bu gıdıyo deyıp bısuru gulucuk koymuss bayram edıyor benım daha gelelı 4 gun olmusss düşünün cok tuhaf bı cocuk zaten ama sız bana burda prof taslıyonuzz konu sahıbıdee yazmıss nıyet iş yaptırmakmı ama azıcık fıkır edıptee yapmıyolar
12 yasındaki çocugu dövüp hala kendini haklı çıkarmaya çalışıyor üstelik de hakaret ederekseni mune paklar anca
YA SIZ BEYINDEN sakatmısınz bana hakaret eden maganda yapan ınsanlasr sıze dıyomkı ben aılemın yanına uc ayda bı gıdıyorumm gayet ıyıydım ama benımkı pc bagımlısıı sabah dokuzda bı elıne alıyo aksam yatana kadar annemde gecen dövdu cunku bagırıyo cagırıyo anneme hıc seslenmedım cocuktur dedım sevdıgı seylerı yapıyorum konusuyorum amaa annemıde cok üüzüyoo facede yazarken karsıdakı sormamısss bılee ablan gıdıyomu dıye bu gıdıyo deyıp bısuru gulucuk koymuss bayram edıyor benım daha gelelı 4 gun olmusss düşünün cok tuhaf bı cocuk zaten ama sız bana burda prof taslıyonuzz konu sahıbıdee yazmıss nıyet iş yaptırmakmı ama azıcık fıkır edıptee yapmıyolar
sizi allaha havale edıyom kendını cok bılmıs ınsanlarr sız adamı cıldırtırsınızz
bazıları konu sahıbıne kızmıs ama ben hak verıyorum 15 yasındkı bırısı artık ergenllık cagında ve evde cogu seyı yapablır en azından ablası bebegının yemegını yapıyosa oda yedırebılırr vb gıbbı bunu kucuk kardesı olmayan anlayamaz tam bı ezıyetlerr benım kardesım de 12 yasındaaa ve artık zıvanadan cıktı bu bayramda annemın yanına gıttım benımde kucuk cocugum var yemek pişirecem hemen gıdıverıyo odasınaa bılg basındaa cagıra cagıra bı hal oldum gel bıraz oyna dersem oynuyoo zorlaaa anneme bagırıyorr ve en son ben gıdıcegım gun bızım aıleden bırısıne facede ablamgılde buugun gıdıyor :):):):) deyıp aynen bole gulucuk ısaretlerı koymus resmen uzulecegı yere bayram etttı oysa ben gıttım gıdelı butun ev ısını kendım yaptım sevdıgı yemeklerı pişirdım gezmeye goturdum tek hatam galıbaa bıraz cocukla ılgılern bende yemek yapıyım dememmıss o gun bı guzel dövdum azıma gelenı saydım ve bıdahada gıtmıcemm ablası evıne gıdıyo dıye sevınen bı kardes den kardesmı olur yaa bu arkadasınkıde bole bısey bıde bana yorum yapın benmı hatalıyım kardesımmı
Topicte ergenler bastı diyenler gayet ciddiydiler.
Sanki gıcıklığına savunma yapar gibisiniz.
Ergen psikolojisinden önce hamile kadının sağlığını düşünürüm ben.
Aynı durumda kalır da böyle bir konu açarsanız sizinle o zaman tekrar konuşup, komik duruma düşmek isterim.
Hic sanmiyorum daha onceki yorumlarda belirttigim gibi 8 aylik hamileyken 160 mt kare bir evi tek basima toparlayip tasindim ve yerlestirdim annem ve kayinvalidem gelipte yardim etmediler neden cunku kendim yapabilirim ..Hamilelik bir rahatsizlik degildir ..Dunyadaki milyonlarca kadin bunu yasiyo napsinlar o zaman kriz gecirsinler ona buna sarsinlar hatta kardeslerine kabus desinler bencilce icten ice onlari kullanmaya kalksinlar..Madem her isini altindan kalkamiyo o zmn zart diye ikinci coucugu yapmayacakti..Birincisine adam gibi bakacak onu buyutunce dusunecekti..Yok kivrana kivrana onlara sahur hazirladim, yok bebegime aglayarak yemek yedirdim bu nasil bir hamilelik ben anlamadim ki kadin caniyla ugrasir gibi konusuyo..Ama 15 yasindaki cocugun arkasindan burda konusurken elleri titremiyo..Bence herkes ona baksin herkes pohpohlasin istiyo benim babaannem 10 tane dogurmus ne ana var ne kardes o napsaydi ki acaba ???? kriz gecircek kadar kendini onemsemiyodu demek ki !!! Cok agir bir hamilelikse ki dogaldir tmm zor geciyodur o zmn akli ve fiziki yapisi yerinde olan ya bir yardimci ya anne baba cagirilir ..15 yasindaki cocuk ne anlasin hamile kadinin halinden bi de dogum olursa falan tel acsin diye cagirdim demis eeee be kardesim o zmn sizlanmayacaksin ...
Konu sahibi arkadaşım sen buradaki abuk subuk yorumlara bakıp da canını sıkma onların mantığına göre yarın öbür gün kardeşinin zor durumu olursa yardım etme imkanın bulunmasına rağmen senin de hiç bir mecburiyetin yok o zaman, aile demek bu demek bazı insanlar için..
Kız kardeşin ergen olabilir ancak bu süreçte sana elinden geldiğince destek olacak yaşta eli ayağı tutuyor çünkü siz kardeşsiniz ondan bunu beklemen gayet normal.
Benim de 14 yaşında kızkardeşim var sağolsun hastaysam veya kötüysem bu yaşta uydurmasyon yemek de yapar temizlik de demek ki iş biraz kişinin yapısına bakıyormuş ergenliğe değil.
Babanın dediği de yanlış bence yalnız kalma diye göndermiş ee sen bi tek evde fazladan bi ses olsun diye mi istemişsin kardeşini yanına? Eğer öyle algıladılarsa sana fazladan bir yük daha yüklemiş olmuşlar bu da senin işini kolaylaştıracağına daha da zorlaştırmıştır.
Mantığa bak hele
zorlanıyorsan gönder zaten hamilesin üzme kendini
Konu sahibinin çektiklerini, kız kardeşine yakıştırmadığınız gibi, babaannenizin ve sizin çektiklerinizi de konu sahibine yakıştırmayın lütfen.
Adil yorum yapmadığınızı düşünüyorum.
Ergenlik insandan insana değişebileceği gibi, hamilelik de insandan insana değişir bunu da biliyorsunuzdur.
Sizin kolayca hallettiğiniz işleri, bu hamile bayan yapabilecek bünyeye sahip olmayabilir.
Lütfen bunları düşünerek de yorum yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?