Biz bi sey cekmedik hanimefendi dogal bir surec yasadik ve bitti..Yani hamileyiz diye olumcul hasta gibi davranmadik elbetteki biz de superman degiliz ama acindirmak ya da demogoji ile gunlerimizi gecirmedik..Ben gayet objetkif yorum yaptigima inaniyorum bir de olayi kisisellestirmeyin lutfen konu sahibinin avukatligini yapmaktan daha onemli isleriniz vardir diye tahmin ediyorum iyi aksamlar...
evet kardeşlik fedakarlık ister. iyi günde komşu arkadaşta bulunur asıl kötü günde dost kardeş bulmak gerek. kardeşimin kötü zor günlerinde yanında olurum . en ufak bir ihtiyacımda hayır der böyle kardeşlik olmaz olsun
Onu bunu bilmem de, benim de kız kardeşim var. Ben gelip buraya kabuslu sinir krizli konu açıp da tanımadığım insanlara kardeşimi asla şikayet etmem. Hele hele kardeşime koca istiyor, amaan ergen hepsi aynı model, kov gitsin, saygısız vs gibi yorumlar yapılmasına müsaade edeceğim öyle mi? Bence sizin abla kardeş ilişkinizde bir sıkıntı var.
bazıları konu sahıbıne kızmıs ama ben hak verıyorum 15 yasındkı bırısı artık ergenllık cagında ve evde cogu seyı yapablır en azından ablası bebegının yemegını yapıyosa oda yedırebılırr vb gıbbı bunu kucuk kardesı olmayan anlayamaz tam bı ezıyetlerr benım kardesım de 12 yasındaaa ve artık zıvanadan cıktı bu bayramda annemın yanına gıttım benımde kucuk cocugum var yemek pişirecem hemen gıdıverıyo odasınaa bılg basındaa cagıra cagıra bı hal oldum gel bıraz oyna dersem oynuyoo zorlaaa anneme bagırıyorr ve en son ben gıdıcegım gun bızım aıleden bırısıne facede ablamgılde buugun gıdıyor :):):):) deyıp aynen bole gulucuk ısaretlerı koymus resmen uzulecegı yere bayram etttı oysa ben gıttım gıdelı butun ev ısını kendım yaptım sevdıgı yemeklerı pişirdım gezmeye goturdum tek hatam galıbaa bıraz cocukla ılgılern bende yemek yapıyım dememmıss o gun bı guzel dövdum azıma gelenı saydım ve bıdahada gıtmıcemm ablası evıne gıdıyo dıye sevınen bı kardes den kardesmı olur yaa bu arkadasınkıde bole bısey bıde bana yorum yapın benmı hatalıyım kardesımmı
Keske cgrimasayadn,annen gelseydi,cocuk zaten kucuk,ergenlik doneminde,yani ondan bsey beklemen yanlis zaten,e halyle sende de dogm stresi war,yorgunluk war,katlanamzsn dogl olarak,boswer ustne gtme,sen de yorma kendni,temzlik olcgi zaman temzlikci tut bi tanem,mis gbi yapsn ewnicanım keşke hiç çağırmasaymışsın 15 yaşında ergenlik dönemi malum uzuldum yaa bunların hepsi aynı model kardeşimle ilgili konu var ona bak beni anlarsın canım
Onunla eğlenmek mi... Karnım burnumda, oturup kalkarken bile zorlanıyorum, bide şiddetli grip eklendi. Kafamı yerden zor kaldırıyorum. 1.5 yaşındaki çocugumun bile ihtiyaçlarını bazen acıdan ağrıdan ağlayarak gideriyorum. Hiç eğlenecek durumda değilim, o da bunun farkında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?