Size tek bir sorum var eğer kardeşiniz kız değil de erkek olsaydı yine aynı tepkiyi verirmiydiniz acaba ?Muhtemelen vermezdiniz neden çünkü o kız yapmak zorunda toplumdaki lanet normlara uymak zorunda uymazsa kötü olur. Bence onun KIZkardeş olduğundan daha çok bir çocuk olduğunu düşünürseniz hiçbir sorun kalmaz sinir krizi de geçirmezsiniz.Bırakın çocuk tatilinin keyfini çıkarsın
bazıları konu sahıbıne kızmıs ama ben hak verıyorum 15 yasındkı bırısı artık ergenllık cagında ve evde cogu seyı yapablır en azından ablası bebegının yemegını yapıyosa oda yedırebılırr vb gıbbı bunu kucuk kardesı olmayan anlayamaz tam bı ezıyetlerr benım kardesım de 12 yasındaaa ve artık zıvanadan cıktı bu bayramda annemın yanına gıttım benımde kucuk cocugum var yemek pişirecem hemen gıdıverıyo odasınaa bılg basındaa cagıra cagıra bı hal oldum gel bıraz oyna dersem oynuyoo zorlaaa anneme bagırıyorr ve en son ben gıdıcegım gun bızım aıleden bırısıne facede ablamgılde buugun gıdıyor :):):):) deyıp aynen bole gulucuk ısaretlerı koymus resmen uzulecegı yere bayram etttı oysa ben gıttım gıdelı butun ev ısını kendım yaptım sevdıgı yemeklerı pişirdım gezmeye goturdum tek hatam galıbaa bıraz cocukla ılgılern bende yemek yapıyım dememmıss o gun bı guzel dövdum azıma gelenı saydım ve bıdahada gıtmıcemm ablası evıne gıdıyo dıye sevınen bı kardes den kardesmı olur yaa bu arkadasınkıde bole bısey bıde bana yorum yapın benmı hatalıyım kardesımmı
Kardeşin senin işlerini yapmak zorunda değilki tamam senin yardıma ihtiyacın olabilr ama kardeşin senin ihtiyaçlarını görmek zorunda değil kaldıki senin yanına gelmiş kendisi için dediğin laflara bak .her bünye yapamaz herkes bir değilki kardeşin daha çocuk sen yapmışsın die o yapmak zorunda değil . Ben 23 yaşımda olduğum halde ev çekip çeviremem. Düşüncelerin çok yanlış. Bide babana şikayet ediyorsun kızı eziyorsun Allahtan baban akıllı çıktıda ezdirmedi kızı
1.5 yaşında bebeğiniz varken 15 yaşındaki kardeşinizemi güvendiniz 2. Bebek için
ayrıca neden hiç eşinden bahsetmiyor kardeşine kalana kadar eşim yardım etsin 2 çocuk yapmayı biliyor
ayrıca neden hiç eşinden bahsetmiyor kardeşine kalana kadar eşim yardım etsin 2 çocuk yapmayı biliyor
sizin için kardeş ne demek merak ettim? evişinde yardım etmek zorunda değil ama ablası zordayken yan gelip yatması çok ayıp, ayrıca 23 yaşına gelmişsiniz daha evi toplamayı beceremiyormuşsunuz bunu heryerde itiraf ediyormusunuz çok merak ettim, ben olsam unutanırdım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?