Kızkardeşim ve annem

Annem ve kardeşim neden sen yorulup avukat avukat dolaşıp para ve zaman harcayacaksin ki diyorlar bosanmak isteyen bunun için uğraşan seni kovan kocan uğraşsın diyorlar
Çünkü sizi yük olarak görüyorlar.
Evden gidip kocanıza dönmeniz için pislik yapıyorlar.
Arkadaşlar yüz kez yazdı. Baro ücretsiz avukat veriyor. Devlet mağdur olmayın diye dava açar açmaz tedbir nafakası bağlatıyor.

Siz kendinizi ve evladınızı kurtarmak zorundasınız. Ailenizi dinlemek yerine, gidip gerekeni yapın.

Evden çıkan kız, geri geldiğinde barinamaz derdi rahmetli annem.

Sizinki de o misal. Sığıntı gibi kalmışsın orda. Böyle eziklenerek ömrünü çürütmelerine izin verme....

Bildiğiniz üzere boşanma aşamasında 1 çocuklu bir kadınım
1 abim 2 kız kardesim 1 erkek kardeşim var
Büyük kızkardeşim üniversite yi okumaya çalışıyor (okulu cok seviyordu ama nişan atma vs olayı oldu)
Büyük kız kardeşim sürekli beni azarlıyor
Mutfak ve ev işini tamamen bana yıktılar yapmayınca on saat surat asıp laf çarpıyorlar
Oğlumu sürekli eleştiriyorlar vs
Kızkardeşim dün 3 yegenime ve diğer kardeşlerime anneme hediyeler almış
Bana oğluma ce gelinlere almamış çok kırıldık 3 müzde
Evvelsi gün bir soruya cevap verdim 10 dk yorum yaptı nerden bilecen sen attın vs vs diye
4 5 gün önce bir film konuşuyoruz ben izledim dedim
Hadi anlat o zaman hadi vs diye tutturdu beni bozmaya çalıştı
Bugün gündeydik dönüşte butik e girdik aynı tuniki denedim diye 15 20 dk azarladı hep beni taklit ediyon vs diye

Annemse diger 3 torununa herseyi alirken benim oğlum gelince bakkal market yasağı getirdi oğluma kimse almasın bıraksın vs diye
Fatura fazla geldi diye bize laf soktu vs.
Ben neden böyle yapıyorsunuz diyince bana nankör kursaksiz deyip kustuler 3 4 gün
Sürekli eleştiri baskı altındayım
Hemen evlenmeyi düşünüyorum çünkü dayanabilecegimi sanmıyorum
İşe gitmem kursa gitmem imkansız çünkü karşı çıkıyorlar
Çok bunaldim ve kırgınım
Oğlum oynayalım diye ağlıyor du sürekli oğluma kızdılar
Bir kere olsun evlenmek yerine çalışıp kazanmayı deneseniz zaten bunlar başınıza hiç gelmez. Öz annenizden daha mi iyi davranacak oğlunuza el adamı. Çok tuhafsınız.

Bir kere olsun evlenmek yerine çalışıp kazanmayı deneseniz zaten bunlar başınıza hiç gelmez. Öz annenizden daha mi iyi davranacak oğlunuza el adamı. Çok tuhafsınız.
Tuhaf olduğum doğru
Aday bile yok ortada kaldı ki yeniden sevilmek istiyorum ama zaman verdim kendime talip cikan olursa değerlendirme yapacağım sadece önceden hiç evlenmek istemiyordum

Yorum yazan herkese teşekkür ederim
dilekcemi yazip baroya gideceğim babam a telefon açtım
Umarım kocam bosanmak istemiyorum demez mahkemede
Mune Mune abla konumu kapatabilirsin

Ailemin ve benim tek endişem kuzenim in eşinin yaptığını benim eşimin de yapma ihtimali
Kuzenimin hanımı ben bosanmak istemiyorum deyince mahkeme 3 yil dava acamama karari almış

ayda 140 liraya kreş mi var yapmayin etmeyin nerde orasi sehir degistiresim geldi :)
Arkadaşım gönderecek 120 liraymış 140a çıkmış Kütahya buyurun gelin :halay: benim çocuk henüz küçük hatta duyunca ben de aaa ne kadar iyiymiş falan dedim kafadan senelik üç dört bin diye düşünmüştüm yok dedi 140

Ailemin ve benim tek endişem kuzenim in eşinin yaptığını benim eşimin de yapma ihtimali
Kuzenimin hanımı ben bosanmak istemiyorum deyince mahkeme 3 yil dava acamama karari almış
Sanmam.
Eşiniz her durumda size nafaka ödemek zorunda.
Öyle olsa dahi eşinizden boşanmaya kararlıysanız 3 ay veya 3 yıl farkeder mi?

Tuhaf olduğum doğru
Aday bile yok ortada kaldı ki yeniden sevilmek istiyorum ama zaman verdim kendime talip cikan olursa değerlendirme yapacağım sadece önceden hiç evlenmek istemiyordum
Yahu ne adayı. Sen zaten halen evliymissin. Daha boşanmadan ikinci kocayı hayal etmeye başlamışsın.

Back
X