Kızkardeşim

Koreanmom

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
656
376
103
kızlar merhaba. Kızkardeşim çok huysuz ve mutsuz. Sürekli küfür ediyor beddua ediyor bi gün güleryüzünü görmedik ailecek. Aile içinde de sorunlarımız oluyor ama kardeşim ömür törpüsü... babama küfür beddua ediyor anneme ediyor herkese. Psikolojisi bozuk anlıyorum kendini eve kapattı ve ailemin durumu kötüye gitti toparlanmaya calısıyorlar. Ama annem babam sabrettikce kardeşim onları bıktırıyor. Küçüklüğünden beridir böyle hep küfür hep beddua. Sabah kalkıyor bedduayla. Annem alttan almaya calısıyor ama nasıl bir psikolojide bizde bilmiyoruz bi ara psikoloğa gitti ilaç kullandı etrafta ruh gibi dolastı kafasını yastıktan kaldırmadı baktık kötü bıraktı ilacı. Sonrada gitmek istemedi psikologa.küçük erkek kardesim var ondan nefret ediyor. Cocuk ne yapsa batıyor ona. Uyurken nefes sesini duysa odadan kovuyor kardesim misafir odasında yatmaya başladı. İçim yanıyor... Ben hamileyim annemlere ne zaman gelsem evden kovuyor bi ufak sesimize dünyayı ayagı kaldırıyor. Bazen annemin elleri kolları tırnak izleriyle doluyor. Bir kere dayanamadım kavga ettim yeter artık bıktık senden anneme nasıl yaparsın bunu dedim hamileyim az kalsın karnıma tekme atıyordu. Bende onun yüzünden aileme bile az gitmeye basladım. Zaten kv derdi var evde onlardan kaçtıkca birde annemlere geldikce bu manzarayla karsılasıyorum. Artık bagırmalarından üst komsumuz altta delimi var demiş yöneticiye. Annemler utanctan ölüyorlar ama bas edemiyoruz. Babam bişey dese kendimi öldürürüm diyor. Babama küfür etsede babam sesini cıkartamıyor... bıktık ne cözümü var bilmiyorum. Annem perişan oluyor onun bu hallerine ne yapacagız nasıl düzeltiriz. Babamların maddi durumu su an kötü. Para yok diye de cıldırıyor bazen. Psikologa tekrar götürmemiz gerek ama bunun dışında ne yapabiliriz alltan alıyoruz sesimizi cıkarmıyoruz ama daha beter oluyor...

Yok değil cok şükür. Bilmiyorum şımartılmadı ama ufak huyları giderek büyüdü ailem baktı kötüye gidiyor üstüne gidemedi. Ne zaman annem babam bir öğüt verse onları azarlar dinlemez. Kıyameti kopartır babamlarda susarlar...
Madde bağımlısı falan değil inşallah , yoksa hiç normal değil bu yaptıkları.
Acaba çok mu şımarttilar küçükken ?

kızlar kusura bakmayın ben burada şimdi linç edileceğim biliyorum ama

dayak cennetten çıkmadır boşuna değil. edepsizlik yapıyor madem elinin tersiyle her beddua ettiğinde küfür ettiğinde bi tane patlatacaksın ona ağzı kan dolacak bi alacak o tadı kokuyu korkuyu. bak bakalım bi daha yapıyor mu.

allah size sabır versin büyük sözüme tövbe benim olsa elimde kalmıştı şimdiye.
allah yardımcınız olsun.
psikoloğa götürün ve madde bağımlısı olup olmadığını öğrenin bence.
baktınız psikolog bişi demiyor madde de yok. patlat ağzına edepsizin.

dayağa ben de karşıyım da valla taşlanmamak için yazmamıştım. kız tokat atsa diğer yanaklarını uzatmışlar heralde şimdiye kadar.

Çok ciddi ama cok içine kapanık melankoli bir havası var hiç birşeyi begenmiyor. Üniversiteye gidiyor iki yıllık ama ondada basarılı değil. Hep benim istediğim bölüme göndermediniz diyor. Halbuki ailem baskı yapmadı bu konuda puani yetmedi babam bunu yaz dedi yazdı simdide onları sucluyor. Biliyorum ergenliği aştı ama hayatta gönderemeyiz psikologa gitmez. Ama annem ve babama üzülüyorum ömür törpüsü resmen. Annem ona hamileyken sinir ilacı kullanmıs gençliğinde cok yıpranmıs halada kullanıyor annem de içine atar ama hayatta sesi cıkmaz... belki ondan oldu diyor bilmiyor bile nedenini...
Konuşarak çözülecek bir şeye benzemiyor.
Ergenliğin de bir adabı var bu ergenliği aşmış,
Hastaneye gitmeli zorla ya da iyilikle
Başka yolu yok.

Geçmiş olsun. Bence psikiyatri kliniğine falan yatırın. Durumu ciddi görünüyor.

Haklısınız bende karsıyım ama babam bir kere dövdü sonra oturdu ağladı zaten. Kardesimde odaya kapandı babam kapısının önünden ayrılmadı hiç unutmuyorum suratını belki kendine birşey yapar diye. Çözümü yok gibi gitmiyor bir ara evlenmeye calıstı erkek arkadas buldu cocugu tanımıyordum ona bile küfür etmis ayrılmıslar. Baska bir görücü geldi oğlanı ezmiş şöför diye. Cok kızdım ama nafile. Birde bu var sabah cok kötü ya mesela öğlen birşey olur cok iyi olur birden 1 saat bile sürmez hemen cinleri tepesine toplanır eski huyuna geri döner. Annem biraz toparlanalım onu 4 yıllıga göndericem baska sehire dedi. Kendisi istiyordu en cok.Zaten sözde sınava hazırlanıyorr simdi. Bir yandan korkuyoruz başka sehirde neler yapar diye.

Bence kardeşin ruh hastasi. Huysuzluk sinirlilik hallerini anlarım da küfür ve beddua karşılığında ilk başladığında dayak yemeliydi çok güzel etkili olurdu. Evde kimseden bir korkusu yok anlaşılan, o korku yetişkin oldukça sevdiklerini kırma uzme korkusuna dönüşür öyle devam eder ee kardeşinde bu da hiç olmayacak.

Bence çok çok ağır bir depresyon hali, sinir hastalığı olabilir kesinlikle tedavi edilmeli. Kafasını kaldıramadı ilaçlar agirlastirdi diye ilaç bırakılmaz doktorla konuşulur ilaç degistirilirdi.

dayağa ben de karşıyım da valla taşlanmamak için yazmamıştım. kız tokat atsa diğer yanaklarını uzatmışlar heralde şimdiye kadar.
valla ben bi edepsizlik yaptım mı annem bi tane patlatırdı yalan yok.

hep de maşallah ne terbiyeli dediler hala daha siz maşallah siz çok usluydunuz diyorlar. gün aşırı yemedik dayak tabi.
ama çocuk terbiyesinde merhamet olmaz demiş şems mi mevlana mı hatırlamıyorum.

ben tahammülsüzüm herhalde. allah dağına göre kar versin herkese sabır versin inşallah

Çözümü dayak gibi yanlış şiddet içeren bir yöntem ise sorun gene davranmayı bilmemekten kaynaklı davranışsal bozukluklar neden olmuştur
Yanlışı yanlışla düzeltmek olmaz
Sorun nörolojik ise tedavi gerektirir şiddet daha kötü yapar
Sorun psikolojik ise dayak çözüm olur mu?

Kendisi bıraktı bir dahada kullanmadı ikna etmeye calısıcam bakalım götürmeye calısıcam yine hastaneye. Ama diyorum ama hepmize karsı bir nefreti var. Bizde aynı seylerı yasadık onunla ailemle birlikte yokluk gördük varlıkta. Zorlukta gördük annemi dinledik şükür ettik bazen zorlandık şükür etmektede. Ama kardesim ağzından şükürü bırak Allah kelimesi bile sadece bedduada cıkıyor. Dini konular yasak ama belki büyümü diyoruz bazen. Annem bir kere kursun döktü hepsi korkudan altına edicekti öyle bir ses cıktı kursundan ve resmen bomba gibi patladı... çok inancım yok bu şeylere ama o bile aklıma geldi......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…