Madde bağımlısı falan değil inşallah , yoksa hiç normal değil bu yaptıkları.
Acaba çok mu şımarttilar küçükken ?
kızlar kusura bakmayın ben burada şimdi linç edileceğim biliyorum ama
dayak cennetten çıkmadır boşuna değil. edepsizlik yapıyor madem elinin tersiyle her beddua ettiğinde küfür ettiğinde bi tane patlatacaksın ona ağzı kan dolacak bi alacak o tadı kokuyu korkuyu. bak bakalım bi daha yapıyor mu.
allah size sabır versin büyük sözüme tövbe benim olsa elimde kalmıştı şimdiye.
allah yardımcınız olsun.
psikoloğa götürün ve madde bağımlısı olup olmadığını öğrenin bence.
baktınız psikolog bişi demiyor madde de yok. patlat ağzına edepsizin.
Konuşarak çözülecek bir şeye benzemiyor.
Ergenliğin de bir adabı var bu ergenliği aşmış,
Hastaneye gitmeli zorla ya da iyilikle
Başka yolu yok.
Geçmiş olsun. Bence psikiyatri kliniğine falan yatırın. Durumu ciddi görünüyor.
Haklısınız bende karsıyım ama babam bir kere dövdü sonra oturdu ağladı zaten. Kardesimde odaya kapandı babam kapısının önünden ayrılmadı hiç unutmuyorum suratını belki kendine birşey yapar diye. Çözümü yok gibi gitmiyor bir ara evlenmeye calıstı erkek arkadas buldu cocugu tanımıyordum ona bile küfür etmis ayrılmıslar. Baska bir görücü geldi oğlanı ezmiş şöför diye. Cok kızdım ama nafile. Birde bu var sabah cok kötü ya mesela öğlen birşey olur cok iyi olur birden 1 saat bile sürmez hemen cinleri tepesine toplanır eski huyuna geri döner. Annem biraz toparlanalım onu 4 yıllıga göndericem baska sehire dedi. Kendisi istiyordu en cok.Zaten sözde sınava hazırlanıyorr simdi. Bir yandan korkuyoruz başka sehirde neler yapar diye.kızlar kusura bakmayın ben burada şimdi linç edileceğim biliyorum ama
dayak cennetten çıkmadır boşuna değil. edepsizlik yapıyor madem elinin tersiyle her beddua ettiğinde küfür ettiğinde bi tane patlatacaksın ona ağzı kan dolacak bi alacak o tadı kokuyu korkuyu. bak bakalım bi daha yapıyor mu.
allah yardımcınız olsun.
Kaç yaşında kardeşiniz? Çalışıyor mu? Okuyor mu?
Bir temiz dövülmesi lazım onun.
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir
valla ben bi edepsizlik yaptım mı annem bi tane patlatırdı yalan yok.dayağa ben de karşıyım da valla taşlanmamak için yazmamıştım. kız tokat atsa diğer yanaklarını uzatmışlar heralde şimdiye kadar.
Çözümü dayak gibi yanlış şiddet içeren bir yöntem ise sorun gene davranmayı bilmemekten kaynaklı davranışsal bozukluklar neden olmuşturkızlar kusura bakmayın ben burada şimdi linç edileceğim biliyorum ama
allah yardımcınız olsun.
Bence kardeşin ruh hastasi. Huysuzluk sinirlilik hallerini anlarım da küfür ve beddua karşılığında ilk başladığında dayak yemeliydi çok güzel etkili olurdu. Evde kimseden bir korkusu yok anlaşılan, o korku yetişkin oldukça sevdiklerini kırma uzme korkusuna dönüşür öyle devam eder ee kardeşinde bu da hiç olmayacak.
Bence çok çok ağır bir depresyon hali, sinir hastalığı olabilir kesinlikle tedavi edilmeli. Kafasını kaldıramadı ilaçlar agirlastirdi diye ilaç bırakılmaz doktorla konuşulur ilaç degistirilirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?