Ciddi bir sorunu olduğu bariz gibi. Psikiyatrist antidepresan yazıp göndermiş herhalde daha uzun süre muayene edecek bir yere götürün. Tanı falan konmadı mı kardeşinize? Madde kullanıp kullanmadığına dair tetkik de yapılmalı bence. Dayak falan diyenlere de hayretle bakıyorum bu arkadaşın ruhsal bir problemi olduğu çok belli dayakla düzelmesi imkansız. Lütfen başka bir ruh sağlığı uzmanına götürün ve daha detaylı muayene edilsin. Geçmiş olsun.
Yok madde kullanan biri değil %100 eminiz. Ne alacak parası var nede öyle halleri. Daha cok psikolojik. Eğer bende gidersem onunla doktoruyla konusucam neden kaynaklandıgını nasıl davrandığını felan sorucam. Umarım geçer çünkü onada yazık. 20 yaşında hayatını mahfedecek....
Sonuna kadar katılıyorumkızlar kusura bakmayın ben burada şimdi linç edileceğim biliyorum ama
dayak cennetten çıkmadır boşuna değil. edepsizlik yapıyor madem elinin tersiyle her beddua ettiğinde küfür ettiğinde bi tane patlatacaksın ona ağzı kan dolacak bi alacak o tadı kokuyu korkuyu. bak bakalım bi daha yapıyor mu.
allah size sabır versin büyük sözüme tövbe benim olsa elimde kalmıştı şimdiye.
allah yardımcınız olsun.
psikoloğa götürün ve madde bağımlısı olup olmadığını öğrenin bence.
baktınız psikolog bişi demiyor madde de yok. patlat ağzına edepsizin.
Anneye babaya size saldirmak ne demek ya arsizlik bu resmen hepinizi sindirmis.kızlar merhaba. Kızkardeşim çok huysuz ve mutsuz. Sürekli küfür ediyor beddua ediyor bi gün güleryüzünü görmedik ailecek. Aile içinde de sorunlarımız oluyor ama kardeşim ömür törpüsü... babama küfür beddua ediyor anneme ediyor herkese. Psikolojisi bozuk anlıyorum kendini eve kapattı ve ailemin durumu kötüye gitti toparlanmaya calısıyorlar. Ama annem babam sabrettikce kardeşim onları bıktırıyor. Küçüklüğünden beridir böyle hep küfür hep beddua. Sabah kalkıyor bedduayla. Annem alttan almaya calısıyor ama nasıl bir psikolojide bizde bilmiyoruz bi ara psikoloğa gitti ilaç kullandı etrafta ruh gibi dolastı kafasını yastıktan kaldırmadı baktık kötü bıraktı ilacı. Sonrada gitmek istemedi psikologa.küçük erkek kardesim var ondan nefret ediyor. Cocuk ne yapsa batıyor ona. Uyurken nefes sesini duysa odadan kovuyor kardesim misafir odasında yatmaya başladı. İçim yanıyor... Ben hamileyim annemlere ne zaman gelsem evden kovuyor bi ufak sesimize dünyayı ayagı kaldırıyor. Bazen annemin elleri kolları tırnak izleriyle doluyor. Bir kere dayanamadım kavga ettim yeter artık bıktık senden anneme nasıl yaparsın bunu dedim hamileyim az kalsın karnıma tekme atıyordu. Bende onun yüzünden aileme bile az gitmeye basladım. Zaten kv derdi var evde onlardan kaçtıkca birde annemlere geldikce bu manzarayla karsılasıyorum. Artık bagırmalarından üst komsumuz altta delimi var demiş yöneticiye. Annemler utanctan ölüyorlar ama bas edemiyoruz. Babam bişey dese kendimi öldürürüm diyor. Babama küfür etsede babam sesini cıkartamıyor... bıktık ne cözümü var bilmiyorum. Annem perişan oluyor onun bu hallerine ne yapacagız nasıl düzeltiriz. Babamların maddi durumu su an kötü. Para yok diye de cıldırıyor bazen. Psikologa tekrar götürmemiz gerek ama bunun dışında ne yapabiliriz alltan alıyoruz sesimizi cıkarmıyoruz ama daha beter oluyor...
Hic dayak yememis bellu hastaneye yatirjn yada ilaçlara devam etsinkızlar merhaba. Kızkardeşim çok huysuz ve mutsuz. Sürekli küfür ediyor beddua ediyor bi gün güleryüzünü görmedik ailecek. Aile içinde de sorunlarımız oluyor ama kardeşim ömür törpüsü... babama küfür beddua ediyor anneme ediyor herkese. Psikolojisi bozuk anlıyorum kendini eve kapattı ve ailemin durumu kötüye gitti toparlanmaya calısıyorlar. Ama annem babam sabrettikce kardeşim onları bıktırıyor. Küçüklüğünden beridir böyle hep küfür hep beddua. Sabah kalkıyor bedduayla. Annem alttan almaya calısıyor ama nasıl bir psikolojide bizde bilmiyoruz bi ara psikoloğa gitti ilaç kullandı etrafta ruh gibi dolastı kafasını yastıktan kaldırmadı baktık kötü bıraktı ilacı. Sonrada gitmek istemedi psikologa.küçük erkek kardesim var ondan nefret ediyor. Cocuk ne yapsa batıyor ona. Uyurken nefes sesini duysa odadan kovuyor kardesim misafir odasında yatmaya başladı. İçim yanıyor... Ben hamileyim annemlere ne zaman gelsem evden kovuyor bi ufak sesimize dünyayı ayagı kaldırıyor. Bazen annemin elleri kolları tırnak izleriyle doluyor. Bir kere dayanamadım kavga ettim yeter artık bıktık senden anneme nasıl yaparsın bunu dedim hamileyim az kalsın karnıma tekme atıyordu. Bende onun yüzünden aileme bile az gitmeye basladım. Zaten kv derdi var evde onlardan kaçtıkca birde annemlere geldikce bu manzarayla karsılasıyorum. Artık bagırmalarından üst komsumuz altta delimi var demiş yöneticiye. Annemler utanctan ölüyorlar ama bas edemiyoruz. Babam bişey dese kendimi öldürürüm diyor. Babama küfür etsede babam sesini cıkartamıyor... bıktık ne cözümü var bilmiyorum. Annem perişan oluyor onun bu hallerine ne yapacagız nasıl düzeltiriz. Babamların maddi durumu su an kötü. Para yok diye de cıldırıyor bazen. Psikologa tekrar götürmemiz gerek ama bunun dışında ne yapabiliriz alltan alıyoruz sesimizi cıkarmıyoruz ama daha beter oluyor...
valla ne yapar sorusundan çok neler yaparlar ona sorusunu sorun. böyle bi hadsiz edepsiz psikopatla kimse aynı ortama girmez ama azıcık eli yüzü düzgünse neler yaparlar tahmin etmek zor değil. bu laftan sonra annenizinde şuurunun yerinde olmadığını düşünüyorum. Annem biraz toparlanalım onu 4 yıllıga göndericem baska sehire dedi. Kendisi istiyordu en cok.Zaten sözde sınava hazırlanıyorr simdi. Bir yandan korkuyoruz başka sehirde neler yapar diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?