• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaaaar demeli miydim ?

yok kız nerden hatırlıcan konuyu açtıktan 5 dakika önce yaşandı olay :KK70:
ya daha önceki mesajlarından birinde görmüştüm sanırım...
50 gün sonra nişanlandı gitti benim eşyalarımı verdi telefonumu da hatta yeni kıza kargoyla göndermişler diye..
onu dedim hatırlıyorum diye

ya daha önceki mesajlarından birinde görmüştüm sanırım...
50 gün sonra nişanlandı gitti benim eşyalarımı verdi telefonumu da hatta yeni kıza kargoyla göndermişler diye..
onu dedim hatırlıyorum diye
ha bu babasının selam verme olayı yeni ben olaya aşina olmayanlar için yazdım :)

Ay ne sarılması ya en oluru başımla selam verir yoluma bakardım cici kız olmayın bir zahmet
aslında haklısın bu kadar yaptıkları şeyden sonra hak etmiyorlar sana kız mı yok deyip gidip kız bulup isteyeceklerine benden özür dilemesini söyleyebilirlerdi aman neyse insanlık yaptım ben

aslında haklısın bu kadar yaptıkları şeyden sonra hak etmiyorlar sana kız mı yok deyip gidip kız bulup isteyeceklerine benden özür dilemesini söyleyebilirlerdi aman neyse insanlık yaptım ben

Yapma ama artık
Ben senin yerinde olsam bu adam benimle alay mı ediyo düşünürdüm şahsen

Sıla'nın da dediği gibi 2 satırlık adamları musallat etmişim ömrüme bundandır böyle dibe vuruşum.

Seni aramayanlar sana gelip sarılıyorsa istekleri olmuş demektir . :KK14:

Yeni nişanlıya üzüldüm . Başka birisinin eskileri (kullandıkları ) ile evlenmek istemezdim ben . :KK43:

Seni aramayanlar sana gelip sarılıyorsa istekleri olmuş demektir . :KK14:

Yeni nişanlıya üzüldüm . Başka birisinin eskileri (kullandıkları ) ile evlenmek istemezdim ben . :KK43:
ya ben anlamıyorum eski nişanlım hala bizim diğer eve gidip babamla bahçede vakit geçiriyor babama baba diyor benimle iletişimi olmasa da yaptığı yanlış

Bence Allahın selamı tabi vermelisin
Ama fazla sohbete iki kelama bile gerek yok
Sen yeni aşklara yelken aç:KK71:
Düşünsene ayrıca sana aldıkları eşyaları o kıza vermişler:KK20::KK20:

ya ben anlamıyorum eski nişanlım hala bizim diğer eve gidip babamla bahçede vakit geçiriyor babama baba diyor benimle iletişimi olmasa da yaptığı yanlış

Bu durum da nişandan bahsetmeniz de sıkıntı olmazmış .Babanızla görüşüyorsa babanızın haberi varsa ondan duydum diyebilirdiniz netice de :KK66:

dün bi konu okumuştum o geldi aklıma eski nişanlısının yüzüğü ile teklif etmiş adam nişan bohçasında da diğer kıza aldık falan var mış diye. iki konu kaşılıklı mı acepo_O

Back
X