Maşallah 11 haftalıkBende 33le 45le olanları çok garipsiyorum nasıl regl 1 gün geçer geçmez aklınıza geliyo bekliyo musunuz diyeadet gecikmesi dışında hiçbir belirtim yoktu (hâlâ da yok) bende kafama takmadım strese yaparsam olmaz şimdi diye bekledim de 2 ay geçince kan verdim 11 haftalık gebelik var kalp atışı başlamış dedi doktor
Kızlar geçen haftadan beri ovulasyon pik görünüyordu ya hani
Dayanamadım artık bu sabah gebelik testi yaptım 3 dk içinde soluk olanlar çıktı heyecandan hemen duşa girdim kan vermeye gittim duştan çıktıktan sonra 10 dk sonrasında sonuç o koyu olan olmuştu kan vermeye de gittim de işe geçtim hayırlıysa inşallah gebeyimdir test yanlış değilsebirazdan arayıp öğreneceğim
Yalnız eşimle paylaşmadan buraya yazıyor olmam da bi acayip oldu tab
Hamilesiniz bence ❤❤umarim hersey gonlunuzce olur bebisiniz varsa hayirlisiyla saglikli sihhatli kucaginiza almayi nasip eder RabbimKatılıyorum
Aaa çok ayıp ne gecikmesi canım gecikmeyi beklesem ayılıp bayılırım ben reglden 3 gün önce öğrendim ayrıca tabiiii ki bekliyoruz
Güldürdünüz kızlarYaaa ciddi miiiiniye o kadar geç tebrik ederimmm maşallah ne güzel değer
Kalp atışı da duyulmuştur artık
Bu konuda beni en rahatsız eden yorum seninki oldu sevgili yöneticimiz. Evet ben hamile kalmadan önce topik açıyordum haklısın çünkü benim gerçekten sorunlarım vardı ve lütfen bana pozitif olduğunu alelen bildiğim ve paylaştığım 1 tane test gösterir misin?
bir yönetici olarak en olmayacak yerden laf sokmak yerine banlayıp tarafsız kalmayı tercih etseydin daha etik olmaz mıydı?
Üyede ilk heyecanını paylaşmış, üye de haklı.Mune aynen abla haklısın. Peki ben buradayım ve bekliyorum hala?
Haklıyı haksızı konuşmuyoruz ki? Hani laf soktun dedin ya bazıları da bir zamanlar bilmem neler yapıyordu gibisinden.Üyede ilk heyecanını paylaşmış, üye de haklı.
İyi geceler.
Normalde yorumların çok iyi ama neden böhle bir yorum yaptığını anlamadım.Gözünüz Aydın diyeyim öncelikle ama hamile olduğunuzu anlamamak için gerizekalı olmak gerekiyor galiba.
Şu şekilde paylaşımınız beni şahsen aşırı rahatsız etti. Sizce hamile değil misiniz kopkoyu çift çizgi çıkmış test? Hemde defalarca yapmışsınız ve her yaptığınızı da buraya atmışsınız.
sevincinizi paylaşıyorsunuz diye düşünmek istiyorum fakat başlığa da hamile miyim sizce diye yazmışsınız. bana hiç iyi niyetli gelmedi... neyseeeeee
Aynı şeyi sana da söylüyorum o zaman arkadaşım. Benim üzerinde durduğum konu farklı yorumumu anlayan arkadaşlar beğeniyi koymuş..Normalde yorumların çok iyi ama neden böhle bir yorum yaptığını anlamadım.
Sende hamile kalmak defalarca konu açmışsın, hamile kalamadığında tedirginliğe düşmüşsün, sende bu heyecanlı bekleyişi yaşamışsın.
Konu sahibi de aynı heyecana düşüp konu açmış olamaz mı?
Aynı yollardan geçen biri olarak bir başkasına yaptığın yorum ağır ve acımasızca.
Belki sende bebeğini zor bir bekleyişle kucağına aldığın için nispet olduğunu düşünmüş olabilirsin.Aynı şeyi sana da söylüyorum o zaman arkadaşım. Benim üzerinde durduğum konu farklı yorumumu anlayan arkadaşlar beğeniyi koymuş..
Pozitif olduğunu bildiğim testi buraya atıp hamile miyim sizce ? Diye sormam!
Ben buradan bakınca nispet gibi algıladım ve bunu görüp hamile kalamayan arkadaşlar adına biraz da üzüldüm.
Heyecan paylaşmak çok farklıdır. Mesela testi atarsın işte bugünü bekliyordum, sonunda hamileyim Allah herkese nasip etsin vsvs tarzında yazarsın bunlar irite etmez. Başlığa bakıp testi görünce gıcıklandım o an..
Gerçekten bu netlikte bi pozitif aldın mı hamile olmadan?Belki sende bebeğini zor bir bekleyişle kucağına aldığın için nispet olduğunu düşünmüş olabilirsin.
Her pozitif her zaman pozitif olmuyor, bekar olmama rağmen defalarca gebelik testi yaptım, çift çizgi gördüğümde oldu. O şoku asla unutamam. Sen yalancı pozitif almamış olabilirsin ama oluyor böyle şeyler. Test bozuk oluyor ya da yalancı pozitif çıkıyor.
Konu sahibi de o şokla atmış olabilir, normal değil midir? Seninde sürekli konu açtığın gibi normaldir bana göre. Mesela sende sabah konu açmışsın " 5 6 gün var bekleyemiyorum testi yapsam mı" diye sormuşsun, bir üye çıkıp sana "ya arkadaşım bunu sormak için gerizekalı olmak gerekir" deseydi aynı şekilde o üyeye de bu yorumu yazardım ya da sürekli açtığın gebelik konularında "kalamıyorsun işte, sürekli konu açarak be elde etmeyi düşünüyorsun" denseydi yine bu yorumu yazardım. Yanlışa yanlış denir, ifade etmenin binbir farklı yolu var,gerizekalı demeseydin belki daha hoş olurdu. Aynı acıları bekleyişleri yaşamış biri olarak empati yapmanı, yapmasanda gerizekalı dememeni beklerdim.
Banada bu kafadan lazım iştee ne yapmam gerekir sevgili geboşumBende 33le 45le olanları çok garipsiyorum nasıl regl 1 gün geçer geçmez aklınıza geliyo bekliyo musunuz diyeadet gecikmesi dışında hiçbir belirtim yoktu (hâlâ da yok) bende kafama takmadım strese yaparsam olmaz şimdi diye bekledim de 2 ay geçince kan verdim 11 haftalık gebelik var kalp atışı başlamış dedi doktor
Hayır silik aldım ama bekledikçe koyulaştı.Gerçekten bu netlikte bi pozitif aldın mı hamile olmadan?
5 6 gün öncesinden pozitif alan arkadaşların tecrübelerine dayanarak açılmış bir konuydu o.. Keza defalarca da yapmışımdır öyle. O anda tutup kıpkırmızı çizgiyi hamile miyim sizce diye sorsaydım gerizekalı olabilirdim benceBelki sende bebeğini zor bir bekleyişle kucağına aldığın için nispet olduğunu düşünmüş olabilirsin.
Her pozitif her zaman pozitif olmuyor, bekar olmama rağmen defalarca gebelik testi yaptım, çift çizgi gördüğümde oldu. O şoku asla unutamam. Sen yalancı pozitif almamış olabilirsin ama oluyor böyle şeyler. Test bozuk oluyor ya da yalancı pozitif çıkıyor.
Konu sahibi de o şokla atmış olabilir, normal değil midir? Seninde sürekli konu açtığın gibi normaldir bana göre. Mesela sende sabah konu açmışsın " 5 6 gün var bekleyemiyorum testi yapsam mı" diye sormuşsun, bir üye çıkıp sana "ya arkadaşım bunu sormak için gerizekalı olmak gerekir" deseydi aynı şekilde o üyeye de bu yorumu yazardım ya da sürekli açtığın gebelik konularında "kalamıyorsun işte, sürekli konu açarak be elde etmeyi düşünüyorsun" denseydi yine bu yorumu yazardım. Yanlışa yanlış denir, ifade etmenin binbir farklı yolu var,gerizekalı demeseydin belki daha hoş olurdu. Aynı acıları bekleyişleri yaşamış biri olarak empati yapmanı, yapmasanda gerizekalı dememeni beklerdim.
Şurası benim yorumumla çok alakasız olmuş. :)kalamıyorsun işte, sürekli konu açarak be elde etmeyi düşünüyorsun"
Ee sonuçta sende konu sahibinin üst üste konu açmasından rahatsız olmuş musun? Olmuşsun. Birisi de senin hamile kalamıyorum temalı konularından rahatsız olabilir miydi? Olabilirdi :) Üstelik konu sahibi 2 defa açmış, sen zaman aralıklarıyla defalarca hamile kalamıyorum diye konu açmışsın. Ama bunu sana gerizekalı iması yaparak söylemeye hakkı olur muydu? Hayır. Ee o zaman?5 6 gün öncesinden pozitif alan arkadaşların tecrübelerine dayanarak açılmış bir konuydu o.. Keza defalarca da yapmışımdır öyle. O anda tutup kıpkırmızı çizgiyi hamile miyim sizce diye sorsaydım gerizekalı olabilirdim bence
Şurası benim yorumumla çok alakasız olmuş. :)
Yok ben konu sahibinin üst üste konu açısından rahatsız olmadım sen olayı çok yanlış anlamışsınEe sonuçta sende konu sahibinin üst üste konu açmasından rahatsız olmuş musun? Olmuşsun. Birisi de senin hamile kalamıyorum temalı konularından rahatsız olabilir miydi? Olabilirdi :) Üstelik konu sahibi 2 defa açmış, sen zaman aralıklarıyla defalarca hamile kalamıyorum diye konu açmışsın. Ama bunu sana gerizekalı iması yaparak söylemeye hakkı olur muydu? Hayır. Ee o zaman?
Yalancı pozitif görmemişsin demek ki Cinnet :)
Ne olursa olsun bana göre aynı yollardan geçen bir insan için fazla gereksiz bir cümleydi. Düşüncelerini hakaret kullanmadan ifade etmenin bir sürü yolu var. Neyse.
Yok ben konu sahibinin üst üste konu açısından rahatsız olmadım sen olayı çok yanlış anlamışsınbenim durumumla arkadaşın durumu arasında uçurum var. Ayrımı yapıp sonra tekrar yorumumu oku arkadaşım
Peki akdjsjdjsjdGözünüz Aydın diyeyim öncelikle ama hamile olduğunuzu anlamamak için gerizekalı olmak gerekiyor galiba.
Şu şekilde paylaşımınız beni şahsen aşırı rahatsız etti. Sizce hamile değil misiniz kopkoyu çift çizgi çıkmış test? Hemde defalarca yapmışsınız ve her yaptığınızı da buraya atmışsınız.
sevincinizi paylaşıyorsunuz diye düşünmek istiyorum fakat başlığa da hamile miyim sizce diye yazmışsınız. bana hiç iyi niyetli gelmedi... neyseeeeee
Evet yine yanlış anlamışsın .d defalarca konu açmakla aynı konuya tüm pozitif testleri atmak farklı .d hadi birinde anlamadın, diğeri yalancı pozitif olsun peki ya 3. Olan o neci .d ya hazreti mevlanaPeki akdjsjdjsjd
Defalarca ile üst üste arasında çok fark yok diye düşünüyorum.
Hemen hemen benzer durumlar aslında ama insan bakmak istediği yerden bakıyor. Sen hamile kalamadığın için konu açmışsın, o da hamile olup olmadığını anlamak için. Dediğim gibi yalancı pozitiflik durumları var, sen yaşamadın diye bunlar inkar edilemiyor malesef.
Yanlış anladığımı düşünmüyorum, bence sen asıl söylemek istediğimi bırakıp farklı bir konuya yöneliyorsun.Evet yine yanlış anlamışsın .d defalarca konu açmakla aynı konuya tüm pozitif testleri atmak farklı .d hadi birinde anlamadın, diğeri yalancı pozitif olsun peki ya 3. Olan o neci .d ya hazreti mevlana
CINNET NUR,Evet yine yanlış anlamışsın .d defalarca konu açmakla aynı konuya tüm pozitif testleri atmak farklı .d hadi birinde anlamadın, diğeri yalancı pozitif olsun peki ya 3. Olan o neci .d ya hazreti mevlana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?