Gebeliğe Hazırlık Kızlaaarrr gebe miyim😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah 11 haftalık az kalmış cinsiyetle birlikte öğrenirmişsin

Aaa çok ayıp ne gecikmesi canım gecikmeyi beklesem ayılıp bayılırım ben reglden 3 gün önce öğrendim ayrıca tabiiii ki bekliyoruz

Yaaa ciddi miiii niye o kadar geç tebrik ederimmm maşallah ne güzel değer
Kalp atışı da duyulmuştur artık
Güldürdünüz kızlar evet doktor da acelen neydi şüphelenmek için doğuma gelseydin diye gülmüştü ama kader napalim 3 aya yaklaşmışti öğrendiğimde

Eveet hamileyim çok teşekkür ederim Allah nasip ederde cuma kontrole gideceğim ilk kez o zamana da değer daha da katlanmış olur yarın yeniden kan vercem sonucumu öğrencem tsh için de ilaç kullanıyordum ona da görünmem gerek

Mune aynen abla haklısın. Peki ben buradayım ve bekliyorum hala?

Üyede ilk heyecanını paylaşmış, üye de haklı.
İyi geceler.
Haklıyı haksızı konuşmuyoruz ki? Hani laf soktun dedin ya bazıları da bir zamanlar bilmem neler yapıyordu gibisinden.
aynı şekilde yaptıysam bende gerizekalıyım o zaman ve buna da bir tasdik istiyorum?

Normalde yorumların çok iyi ama neden böhle bir yorum yaptığını anlamadım.
Sende hamile kalmak defalarca konu açmışsın, yumurtlama testlerini paylaşmışsın, hamile kalamadığında tedirginliğe düşmüşsün, sende bu heyecanlı bekleyişi yaşamışsın.
Konu sahibi de aynı heyecana düşüp konu açmış olamaz mı?
Aynı yollardan geçen biri olarak bir başkasına yaptığın yorum ağır ve acımasızca.

Aynı şeyi sana da söylüyorum o zaman arkadaşım. Benim üzerinde durduğum konu farklı yorumumu anlayan arkadaşlar beğeniyi koymuş..

Pozitif olduğunu bildiğim testi buraya atıp hamile miyim sizce ? Diye sormam!
Ben buradan bakınca nispet gibi algıladım ve bunu görüp hamile kalamayan arkadaşlar adına biraz da üzüldüm.

Heyecan paylaşmak çok farklıdır. Mesela testi atarsın işte bugünü bekliyordum, sonunda hamileyim Allah herkese nasip etsin vsvs tarzında yazarsın bunlar irite etmez. Başlığa bakıp testi görünce gıcıklandım o an..

Belki sende bebeğini zor bir bekleyişle kucağına aldığın için nispet olduğunu düşünmüş olabilirsin.
Her pozitif her zaman pozitif olmuyor, bekar olmama rağmen defalarca gebelik testi yaptım, çift çizgi gördüğümde oldu. O şoku asla unutamam. Sen yalancı pozitif almamış olabilirsin ama oluyor böyle şeyler. Test bozuk oluyor ya da yalancı pozitif çıkıyor.
Konu sahibi de o şokla atmış olabilir, normal değil midir? Seninde sürekli konu açtığın gibi normaldir bana göre. Mesela sende sabah konu açmışsın " 5 6 gün var bekleyemiyorum testi yapsam mı" diye sormuşsun, bir üye çıkıp sana "ya arkadaşım bunu sormak için gerizekalı olmak gerekir" deseydi aynı şekilde o üyeye de bu yorumu yazardım ya da sürekli açtığın gebelik konularında "kalamıyorsun işte, sürekli konu açarak be elde etmeyi düşünüyorsun" denseydi yine bu yorumu yazardım. Yanlışa yanlış denir, ifade etmenin binbir farklı yolu var,gerizekalı demeseydin belki daha hoş olurdu. Aynı acıları bekleyişleri yaşamış biri olarak empati yapmanı, yapmasanda gerizekalı dememeni beklerdim.

Gerçekten bu netlikte bi pozitif aldın mı hamile olmadan?

Banada bu kafadan lazım iştee ne yapmam gerekir sevgili geboşum şu sıralar günlerimi değerlendiricem sonraki günlerde düşünmemek istiyorum.Acaba bunun çaresi nedir bu arada gözünüz aydın miniğiniz hayırla gelsin

Gerçekten bu netlikte bi pozitif aldın mı hamile olmadan?
Hayır silik aldım ama bekledikçe koyulaştı.
Konumuz bu değil, test bozuksa da çıkabilir ama kişi hamile olmayabilir. İnternetten yalancı pozitifin neden çıktığına baktım, doğurganlığı destekleyici ilaç kullanmak bile yalancı pozitife neden olabiliyormuş.
Ayrıca konumuz bu değil, ben sadece aynı yollardan geçmiş biri olarak yorumunu acımasızca buldum, herkesin doğrusu kendine. Nisbet mi yapıyorsun dese yine tepki çekmezdi ama gerizekalı olmak gerekir kelimesi doğru geliyor mu sana? Sen heyecanını paylaştığında biri hevesini kursağında bırakacak yorum yapsa hoşuna gider miydi?

5 6 gün öncesinden pozitif alan arkadaşların tecrübelerine dayanarak açılmış bir konuydu o.. Keza defalarca da yapmışımdır öyle. O anda tutup kıpkırmızı çizgiyi hamile miyim sizce diye sorsaydım gerizekalı olabilirdim bence

kalamıyorsun işte, sürekli konu açarak be elde etmeyi düşünüyorsun"
Şurası benim yorumumla çok alakasız olmuş. :)

Ee sonuçta sende konu sahibinin üst üste konu açmasından rahatsız olmuş musun? Olmuşsun. Birisi de senin hamile kalamıyorum temalı konularından rahatsız olabilir miydi? Olabilirdi :) Üstelik konu sahibi 2 defa açmış, sen zaman aralıklarıyla defalarca hamile kalamıyorum diye konu açmışsın. Ama bunu sana gerizekalı iması yaparak söylemeye hakkı olur muydu? Hayır. Ee o zaman?
Yalancı pozitif görmemişsin demek ki Cinnet :)
Ne olursa olsun bana göre aynı yollardan geçen bir insan için fazla gereksiz bir cümleydi. Düşüncelerini hakaret kullanmadan ifade etmenin bir sürü yolu var. Neyse.

Yok ben konu sahibinin üst üste konu açısından rahatsız olmadım sen olayı çok yanlış anlamışsın benim durumumla arkadaşın durumu arasında uçurum var. Ayrımı yapıp sonra tekrar yorumumu oku arkadaşım

Peki akdjsjdjsjd

Defalarca ile üst üste arasında çok fark yok diye düşünüyorum.
Hemen hemen benzer durumlar aslında ama insan bakmak istediği yerden bakıyor. Sen hamile kalamadığın için konu açmışsın, o da hamile olup olmadığını anlamak için. Dediğim gibi yalancı pozitiflik durumları var, sen yaşamadın diye bunlar inkar edilemiyor malesef.

Evet yine yanlış anlamışsın .d defalarca konu açmakla aynı konuya tüm pozitif testleri atmak farklı .d hadi birinde anlamadın, diğeri yalancı pozitif olsun peki ya 3. Olan o neci .d ya hazreti mevlana

Evet yine yanlış anlamışsın .d defalarca konu açmakla aynı konuya tüm pozitif testleri atmak farklı .d hadi birinde anlamadın, diğeri yalancı pozitif olsun peki ya 3. Olan o neci .d ya hazreti mevlana
Yanlış anladığımı düşünmüyorum, bence sen asıl söylemek istediğimi bırakıp farklı bir konuya yöneliyorsun. Benim söylemek istediğim bu değil ki? Önce sen benim ne anlattığımı anlamaya çalış, sonra bunları konuşalım. 3 test attıysa attı, heyecanlıydı bu bebeği bekliyordu emin olmak istedi diyelim. Yanlış mı bu?
Tepkini acımasızca bulduğumu söyledim, sen yazdıkça yazdın. Bu da son yorumum olsun, umarım tepkini/fikrini hakaret sözcükleri kullanmadan belirtmenin bir yolunu bulursun.

Son düzenleyen: Moderatör:
CINNET NUR,
burası bir site kurallar dahilinde açılmış hiçbir konuya yönetim müdahale etmezken sizler müdahale edemezsiniz.
Kendi şahsi sosyal medya sayfanız olsa ben sayfamda şu şu konuları görmek istemiyorum diyebilirsiniz ama bir forum sitesinde üyeye testini atıyor diye hakaret edemezsiniz.

Anlamaz anlamaz üye bunun hesabını mı verecek? Site kuralları dururken sizden mi icazet alacak?

Beğenmediğiniz bir konu olursa hakaret ederek yazmak yerine sekmeyi kapatır başka topiğe gidersiniz, burası hayatın da bir yansıması aynı zamanda, birileri hamile miyim diye sorarken birileri negatif çıkan testin sonucuna üzülüyor, birileri düğünüm var evleniyorum diye haykırırken birileri babam öldü diyor.
Hangi birini yasaklayalım? Kaldı ki böyle bir yasak da söz konusu değil.

Kusura bakmayın ama sizler eleştirildiğinizde "taraf tutuyorsun" diyorsunuz, taraf tutma değil bu, sizlerinde açtığı konular olduğunu söyleyip durum tespiti yapmak, kendi duvarlarınızda doğum anlarınızı yazmadınız mı?
Duvarlar ki ne yazsanız ana sayfada herkes tarafından görülüyor.

Rica ediyorum üyelerin site kurallarına uygun konularına müdahale etmeyiniz hakaret de etmeyiniz, kurallara aykırı bir konu veya yorum varsa da şikayet et butonunu kullanınız.

Uygulamayla alakalı veya bu konuya yazdıklarımla ilgili bir şikayetiniz varsa da rica ediyorum aynen tek satırıyla dahi oynamadan direkt benim mesajlarımı olmak kaydıyla Kazen'e atın şikayet edin lütfen bizzat rica ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…