Amin teşekkür ederim canımBanada bu kafadan lazım iştee ne yapmam gerekir sevgili geboşumşu sıralar günlerimi değerlendiricem sonraki günlerde düşünmemek istiyorum.Acaba bunun çaresi nedir bu arada gözünüz aydın miniğiniz hayırla gelsin
Boşver arkadaşım bu kadar tartışmaya değmez ben söyleyeceklerimi söylemiştim sonrasına aldırış etmedimYanlış anladığımı düşünmüyorum, bence sen asıl söylemek istediğimi bırakıp farklı bir konuya yöneliyorsun.Benim söylemek istediğim bu değil ki? Önce sen benim ne anlattığımı anlamaya çalış, sonra bunları konuşalım. 3 test attıysa attı, heyecanlıydı bu bebeği bekliyordu emin olmak istedi diyelim. Yanlış mı bu?
Tepkini acımasızca bulduğumu söyledim, sen yazdıkça yazdın. Bu da son yorumum olsun, umarım tepkini/fikrini hakaret sözcükleri kullanmadan belirtmenin bir yolunu bulursun.
Ya hakkaten cinnet geçirttirecek bir insansın yaaaaaEvet yine yanlış anlamışsın .d defalarca konu açmakla aynı konuya tüm pozitif testleri atmak farklı .d hadi birinde anlamadın, diğeri yalancı pozitif olsun peki ya 3. Olan o neci .d ya hazreti mevlana
Ben bile anlamamıştım bunu, demek ki hanımefendinin söylediği gibi her yaptığınız testi buraya atmamışsınız.Boşver arkadaşım bu kadar tartışmaya değmez ben söyleyeceklerimi söylemiştim sonrasına aldırış etmedim
Onun da hala anlamadığı şeyler olmuş ben oraya tek bir test attım açıklamamda da yazdım yaptıktan 2-3 dk içinde biri çıktı diye sonra hemen duşa girdim duştan sonra 10 dk da diğer koyu olan hali olmuştu diye
Aslında aynı test sadece 3 dk ve 10 dk içindeki renk farklılıklarıydı
Teşekkür ederim söylemleriniz için çok sağolungönlünüzdeki karşınıza çıksın inşallah
Canımmm benimmm çokk teşekkür ederim desteğin için çok sağolBen bile anlamamıştım bunu, demek ki hanımefendinin söylediği gibi her yaptığınız testi buraya atmamışsınız.
Neyse.
Heyecandır, olur böyle şeyler. Ben sadece aynı yollardan geçmiş bebeğine çaba ile ulaşmış biri olarak herşeyi unutmasına ve acımasız olmasına tepki gösterdim. İstediğine ulaşınca aştığı yolları göz ardı etmese keşke insanlar.
Siz iyiyseniz miniğiniz iyiyse gerisi önemli değil, önemsiz şeylerle canınızı sıkmayın.
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah şimdiden analı babalı büyütsün
KatılıyorumBu konuda beni en rahatsız eden yorum seninki oldu sevgili yöneticimiz. Evet ben hamile kalmadan önce topik açıyordum haklısın çünkü benim gerçekten sorunlarım vardı ve lütfen bana pozitif olduğunu alelen bildiğim ve paylaştığım 1 tane test gösterir misin?
bir yönetici olarak en olmayacak yerden laf sokmak yerine banlayıp tarafsız kalmayı tercih etseydin daha etik olmaz mıydı?
Ben de uzun zamandır hamile kalmaya çalışıyordum. Sonunda iki tüpümün de tıkalı olduğunu ve artık normal yollardan gebe kalamayacağımı öğrendim. Tüp bebek tedavisine başladım. Ama yine de böyle pozitif kitler görünce sanki benim başıma gelmiş gibi çok mutlu oluyorum. Arkadaş da başlıkta “kızlaaar gebe miyimÖncelikle hayırlı olsun bebeğiniz.. Ben bu sitede silik test paylaşan bir sürü insan gördüm birine de neden testini paylaştın dendiğini duymadım. Ama kusura bakmayın sizin kabak gibi belliyken testiniz ( ve ilk deneyiminiz olabilir gayet bilgisiniz ki insanları yönlendirebiliyorsunuz ) gebe miyim diye sormanız bana da samimi gelmedi.. Başlığa yazabilirsiniz mesela ; hamileyim !!!! veya çok şükür gebeyim vs. diye kimse de size niye paylaştın demez tabi ki. Herkes tebrik ederdi emin olun. Ama çok bariz belliyken sormanız garipsendi. Ve bu dönem dönem üst üstte oluyor.. O çift çizgi için yıllardır burada mücadele eden bir sürü kadın var. Haa bu dediğimi de kıskançlık olarak algılamayın sadece empati yapın diye yorum yaptım.
Al işte biri daha çıktıÖncelikle hayırlı olsun bebeğiniz.. Ben bu sitede silik test paylaşan bir sürü insan gördüm birine de neden testini paylaştın dendiğini duymadım. Ama kusura bakmayın sizin kabak gibi belliyken testiniz ( ve ilk deneyiminiz olabilir gayet bilgisiniz ki insanları yönlendirebiliyorsunuz ) gebe miyim diye sormanız bana da samimi gelmedi.. Başlığa yazabilirsiniz mesela ; hamileyim !!!! veya çok şükür gebeyim vs. diye kimse de size niye paylaştın demez tabi ki. Herkes tebrik ederdi emin olun. Ama çok bariz belliyken sormanız garipsendi. Ve bu dönem dönem üst üstte oluyor.. O çift çizgi için yıllardır burada mücadele eden bir sürü kadın var. Haa bu dediğimi de kıskançlık olarak algılamayın sadece empati yapın diye yorum yaptım.
Canımmm çokkkk sağolll beni anlayanların daha fazl olduğu bi grup olduğuna gerçekten inanıyorum çok teşekkür ederimBen de uzun zamandır hamile kalmaya çalışıyordum. Sonunda iki tüpümün de tıkalı olduğunu ve artık normal yollardan gebe kalamayacağımı öğrendim. Tüp bebek tedavisine başladım. Ama yine de böyle pozitif kitler görünce sanki benim başıma gelmiş gibi çok mutlu oluyorum. Arkadaş da başlıkta “kızlaaar gebe miyim” yazmış. Yani zaten gebe olduğunu muhtemelen biliyor. Biraz da mutluluğunu paylaşmak, sevincine ortak etmek için yazmış. Nispet yaptığını düşünenler bence art niyetli. Kişi kendinden bilir işi demişler. Yazık değil mi yani? Kadıncağız ilk kez hamile kalıyor. Mutluluğunu paylaşıyor ve sevinci kursağında bırakılıyor. Azıcık empati yapmak lazım. Böyle hakaretvari, gıcık kapar gibi yorumlar yapmayı hangi vicdan kabul ediyor ben anlamıyorum.
Valla ben bile okurken çok üzüldüm. Sen üzülme amaCanımmm çokkkk sağolll beni anlayanların daha fazl olduğu bi grup olduğuna gerçekten inanıyorum çok teşekkür ederimama boşver aldırış etmiyorum artık
Herkesin olumlu karşılamasını bekleyemeyiz dimi
Böylelerinin de olması gerekli ki asıl kıymet bilineceklerin değeri anlaşılsın
Biz iyi niyetli insanlarız herkesi de kendimiz gibi sanıyoruz art niyet aramıyoruz
Ne güzel örneklendirmişsin kişi kendinden bilir diye
Herkes kendini belli ediyor boşveeerrr
ay bu cok hosuma gıttı nıyeyse :)) unuttun mu naaptın110500 ile öğrenen ben
Hiç üzülmedim ya umrumda değil böyle ufak şeyleri dert edemem kendimeValla ben bile okurken çok üzüldüm. Sen üzülme amahamileliğin tadını çıkar. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
Bende açıkladım zaten mutluluğunu paylaşmak farklı zaten herkes tebrik eder kendisini.. Hamile miyim diye sorması garip geldi. Test bariz belliyken. Ayrıca hakaretvari yazdığım bir kelimem yok daha önce dediğiniz şekilde yazan varsa ordan alıntılayıp cevap verin lütfen.Ben de uzun zamandır hamile kalmaya çalışıyordum. Sonunda iki tüpümün de tıkalı olduğunu ve artık normal yollardan gebe kalamayacağımı öğrendim. Tüp bebek tedavisine başladım. Ama yine de böyle pozitif kitler görünce sanki benim başıma gelmiş gibi çok mutlu oluyorum. Arkadaş da başlıkta “kızlaaar gebe miyim” yazmış. Yani zaten gebe olduğunu muhtemelen biliyor. Biraz da mutluluğunu paylaşmak, sevincine ortak etmek için yazmış. Nispet yaptığını düşünenler bence art niyetli. Kişi kendinden bilir işi demişler. Yazık değil mi yani? Kadıncağız ilk kez hamile kalıyor. Mutluluğunu paylaşıyor ve sevinci kursağında bırakılıyor. Azıcık empati yapmak lazım. Böyle hakaretvari, gıcık kapar gibi yorumlar yapmayı hangi vicdan kabul ediyor ben anlamıyorum.
Bence biraz uslübunuzu düzeltin olur mu ? Size öncelikle hayırlı olsun dedim ve yine diyorum.Al işte biri daha çıktı
Ya arkadaşım burda milyon tane insan milyon tane konu açıp konuşuyor
Ben evet ilk kez yaptım ve ilk kez yaptığım İçin de bi sürü insan test yanlış diye de paylaşımda bulunmuştu
Dk sına kadar sordum hatta şu dk da bu oldu diye doğru mudur diye teyit ettim
Ne millet meselesi oldu yaa
Madem bu tarz muhabbetlerden rahatsızlık duyuyorsunuz bakmayacaksınız bu tarz konu başlıklarına o zaman daha ne diyeyim ki
Tabi ki de kıskançlık gibi algılamıyorum
Empati diyorsunuz ya empati kurmanızı istiyorum gerçekten empati ama
Ben bu sayfanın bu kadar şeyleri sorun yapan bi yer olduğunu da bilmiyordum
Sayenizde sizin gibilerin olduğunu da öğrenmiş oldum diyecek bir şeyim yok artık sürekli aynı şeyleri anlatıp aynı şeyleri duyuyor oluyoruz
Gereksiz uzatmayalım ya boşverin
Benim 1446 idi değerim ikizdi. Sizin daha yüksek ikiz olabilir gerçekten.Yaaa çookk teşekkür ederim4 haftalık olması gerekiyor sanki de telefonda öyle dediler değerine göre bilemedim
Eşim ikiz bu arada olur mu bilemedimrabbim sağlıkla hayırlsıyla nasip etsin inşallah gerisi mühim değil
dollenme zamanıyla alakalı o ^^Benim 1446 idi değerim ikizdi. Sizin daha yüksek ikiz olabilir gerçekten.
Bende kolay hamile kalmadim ama sizinkini görüncede olumsuz bişey gelmedi aklıma aksine sevindim. Yazılanları görünce şaşırdım açıkçası... Ayrıca insan çok koyu çıksa bile inanamiyorki acaba kimyasal mi diye düşünüyor. Destek için, emin olmak için paylaşılabilir.Canımmm çokkkk sağolll beni anlayanların daha fazl olduğu bi grup olduğuna gerçekten inanıyorum çok teşekkür ederimama boşver aldırış etmiyorum artık
Herkesin olumlu karşılamasını bekleyemeyiz dimi
Böylelerinin de olması gerekli ki asıl kıymet bilineceklerin değeri anlaşılsın
Biz iyi niyetli insanlarız herkesi de kendimiz gibi sanıyoruz art niyet aramıyoruz
Ne güzel örneklendirmişsin kişi kendinden bilir diye
Herkes kendini belli ediyor boşveeerrr
Evet erken döllenmişse hcg yüksek çıkabilir. Arkadaşın zamanını bilmiyorum tabi. Benim tüp bebek test gününe göre değerim yüksekti öylede oldu ikizdi. Zaten ultrasonda belli olur ancak.dollenme zamanıyla alakalı o ^^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?