Gebeliğe Hazırlık Kızlaaarrr gebe miyim😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin teşekkür ederim canım yeni düşünmeye başlamıştık açıkçası hemen de bakayim var mı gebelik diye düşünmedim normal hayata devam işte. 6 ay kadar önce bütün gebelik belirtileri gösterip negatif çıkmıştı mesela bunda ise belirti yok pozitifi aklıma getirmedim

Boşver arkadaşım bu kadar tartışmaya değmez ben söyleyeceklerimi söylemiştim sonrasına aldırış etmedim
Onun da hala anlamadığı şeyler olmuş ben oraya tek bir test attım açıklamamda da yazdım yaptıktan 2-3 dk içinde biri çıktı diye sonra hemen duşa girdim duştan sonra 10 dk da diğer koyu olan hali olmuştu diye
Aslında aynı test sadece 3 dk ve 10 dk içindeki renk farklılıklarıydı
Teşekkür ederim söylemleriniz için çok sağolun gönlünüzdeki karşınıza çıksın inşallah

Evet yine yanlış anlamışsın .d defalarca konu açmakla aynı konuya tüm pozitif testleri atmak farklı .d hadi birinde anlamadın, diğeri yalancı pozitif olsun peki ya 3. Olan o neci .d ya hazreti mevlana
Ya hakkaten cinnet geçirttirecek bir insansın yaaaaa
Ya kızım benim test aynı tek test tamam mı
Bunu o zaman da yazmıştım
Biri 2-3 dk içindeki hali diğeri Şuşa girdim çıktım 10 dk sonra hali
Senin tabirinle
Bak seninnnnn diyorum böyle gerizekalıya anlatır gibi mi anlatmam gerekli ki anlayasınnn
Hepsi aynııı testtttt tek test
Bir test yani zaman dilimi farklı saat aynı dk dilimleri farklı anladınnn mııı daha ne diyim hala tüm pozitif testleri diyo yaaa
Konuyu açtığımda da yazmıştım düzgün okusan cinnetlik olmasan öyle anlamazsın
Daha pozitif daha olumlu ılımlı insan ol diğer türlü cinnetlik olunca bi şey kazanmıyorsun
Aksineeee olumlu olduğunda kazanıyorsun
İnsan kazanıyorsun ya var mı ötesi
Çok takılma bu konuya da bak kaç gün geçti üstünden hala laf yetiştirme derdindesin yaaaaaa cinnetlikkkkk

Ben bile anlamamıştım bunu, demek ki hanımefendinin söylediği gibi her yaptığınız testi buraya atmamışsınız.
Neyse.
Heyecandır, olur böyle şeyler. Ben sadece aynı yollardan geçmiş bebeğine çaba ile ulaşmış biri olarak herşeyi unutmasına ve acımasız olmasına tepki gösterdim. İstediğine ulaşınca aştığı yolları göz ardı etmese keşke insanlar.
Siz iyiyseniz miniğiniz iyiyse gerisi önemli değil, önemsiz şeylerle canınızı sıkmayın.
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah şimdiden analı babalı büyütsün

Canımmm benimmm çokk teşekkür ederim desteğin için çok sağol umarım iyidir yarın öğreneceğim
Dualarınızı esirgemeyin inşallah hayırlı haberler alıyor olacağım
Amin inşallah güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim cümlemizinkini inşallah

Katılıyorum

Öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz.. Ben bu sitede silik test paylaşan bir sürü insan gördüm birine de neden testini paylaştın dendiğini duymadım. Ama kusura bakmayın sizin kabak gibi belliyken testiniz ( ve ilk deneyiminiz olabilir gayet bilgisiniz ki insanları yönlendirebiliyorsunuz ) gebe miyim diye sormanız bana da samimi gelmedi.. Başlığa yazabilirsiniz mesela ; hamileyim !!!! veya çok şükür gebeyim vs. diye kimse de size niye paylaştın demez tabi ki. Herkes tebrik ederdi emin olun. Ama çok bariz belliyken sormanız garipsendi. Ve bu dönem dönem üst üstte oluyor.. O çift çizgi için yıllardır burada mücadele eden bir sürü kadın var. Haa bu dediğimi de kıskançlık olarak algılamayın sadece empati yapın diye yorum yaptım.

Ben de uzun zamandır hamile kalmaya çalışıyordum. Sonunda iki tüpümün de tıkalı olduğunu ve artık normal yollardan gebe kalamayacağımı öğrendim. Tüp bebek tedavisine başladım. Ama yine de böyle pozitif kitler görünce sanki benim başıma gelmiş gibi çok mutlu oluyorum. Arkadaş da başlıkta “kızlaaar gebe miyim” yazmış. Yani zaten gebe olduğunu muhtemelen biliyor. Biraz da mutluluğunu paylaşmak, sevincine ortak etmek için yazmış. Nispet yaptığını düşünenler bence art niyetli. Kişi kendinden bilir işi demişler. Yazık değil mi yani? Kadıncağız ilk kez hamile kalıyor. Mutluluğunu paylaşıyor ve sevinci kursağında bırakılıyor. Azıcık empati yapmak lazım. Böyle hakaretvari, gıcık kapar gibi yorumlar yapmayı hangi vicdan kabul ediyor ben anlamıyorum.

Al işte biri daha çıktı
Ya arkadaşım burda milyon tane insan milyon tane konu açıp konuşuyor
Ben evet ilk kez yaptım ve ilk kez yaptığım İçin de bi sürü insan test yanlış diye de paylaşımda bulunmuştu
Dk sına kadar sordum hatta şu dk da bu oldu diye doğru mudur diye teyit ettim
Ne millet meselesi oldu yaa
Madem bu tarz muhabbetlerden rahatsızlık duyuyorsunuz bakmayacaksınız bu tarz konu başlıklarına o zaman daha ne diyeyim ki
Tabi ki de kıskançlık gibi algılamıyorum
Empati diyorsunuz ya empati kurmanızı istiyorum gerçekten empati ama
Ben bu sayfanın bu kadar şeyleri sorun yapan bi yer olduğunu da bilmiyordum
Sayenizde sizin gibilerin olduğunu da öğrenmiş oldum diyecek bir şeyim yok artık sürekli aynı şeyleri anlatıp aynı şeyleri duyuyor oluyoruz
Gereksiz uzatmayalım ya boşverin

Canımmm çokkkk sağolll beni anlayanların daha fazl olduğu bi grup olduğuna gerçekten inanıyorum çok teşekkür ederim ama boşver aldırış etmiyorum artık
Herkesin olumlu karşılamasını bekleyemeyiz dimi
Böylelerinin de olması gerekli ki asıl kıymet bilineceklerin değeri anlaşılsın
Biz iyi niyetli insanlarız herkesi de kendimiz gibi sanıyoruz art niyet aramıyoruz
Ne güzel örneklendirmişsin kişi kendinden bilir diye
Herkes kendini belli ediyor boşveeerrr

Valla ben bile okurken çok üzüldüm. Sen üzülme ama hamileliğin tadını çıkar. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben bir şey soracaktım, öğrendiğinizde adet tarihi gecmis miydi. Benim bir sonraki adet tarihim 12 temmuz, yani 4 gün var ben de merak ediyorum ovulasyon testi pik gösteriyordu dediniz. Ben de ovulasyon testi yapsam mı simdiden yoksa adet tarihini mi beklesem yardımcı olur musunuz bu konuda

Valla ben bile okurken çok üzüldüm. Sen üzülme ama hamileliğin tadını çıkar. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
Hiç üzülmedim ya umrumda değil böyle ufak şeyleri dert edemem kendime çok sağol canım benim
Yalan değil ilk okuduğumda tepkiyi bi insan kendini kötü hisseder gibi oluyor naptım acaba ya diye sorguluyorsun da asıl aracın noldugunu anlayınca umursamadım aldırış da etmedim
Amin canım benim çok teşekkür ederim çok sağol sen de üzülme boşver
Umarım gönülden isteyen herkes en kısa zamanda olumlu sonuçlara ulaşır

Bende açıkladım zaten mutluluğunu paylaşmak farklı zaten herkes tebrik eder kendisini.. Hamile miyim diye sorması garip geldi. Test bariz belliyken. Ayrıca hakaretvari yazdığım bir kelimem yok daha önce dediğiniz şekilde yazan varsa ordan alıntılayıp cevap verin lütfen.

Bence biraz uslübunuzu düzeltin olur mu ? Size öncelikle hayırlı olsun dedim ve yine diyorum.
Sadece neden tepki gördüğünüzü anlatmaya çalışıyorum.. Mutluluğunuzu paylaşın tabiki bunda ne kötülük olabilir ki ?
Ama hamile olup burdan teyit isteyen insanları da ben anlamıyorum kusura bakmayın !!!
Yazsaydınız öyleyse kızlar hamileyim veya pozitif test vs. her neyse yani... Emin olduğunuz birşeyi öyle miyim acaba diye soran sizsiniz. Bu şekilde sormanız doğru değil dendiği için kıyameti koparanda sizsiniz..
Kimse size niye hamilesin , neden testini attın buraya demedi ki....
Pozitif olduğunu bildiğin halde neden soruyorsun dendi.... Aradaki farkı gayet iyi anladınız bence.
O yüzden aynen dediğiniz gibi uzatmayalım.

Benim 1446 idi değerim ikizdi. Sizin daha yüksek ikiz olabilir gerçekten.

Bende kolay hamile kalmadim ama sizinkini görüncede olumsuz bişey gelmedi aklıma aksine sevindim. Yazılanları görünce şaşırdım açıkçası... Ayrıca insan çok koyu çıksa bile inanamiyorki acaba kimyasal mi diye düşünüyor. Destek için, emin olmak için paylaşılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…