iyiymişben gecen gittim britright aldım yok anacım fayda etmedigecen yetenek sızsınızde atalay değirmenci dedi ya burnunda et deil but var diye bizimkiside o hesap
sanırım benim eşim yavaştan başlıyacak hiç sesi çıkmazdı şimdiye kadar 1-2 haftadır bazen oldu korkmaya başladım hep olacak mı? diye hatta bendemi ilerde horluycam diye :18: uyandırıyorum çeviriyorum uyuyorum Allah'tanki dokununca uyanıyor
iyiki benimki horlamıyor yoksa sabaha kadar uyuyamam ben kayınpeder bir horluyor sanarsınız bahçeye domuz girdiiyiki oğlu horlamıyor boğardım onu yastıkla yoksa
allahhh horlamada kelimemievin içinde sanki savaş çıktı
pamugu al agzına tıka diyo şeytan bazen
evt bünye alıştı artık mecbur kalıncaama senin alışmış bi halin var sanki
evt bünye alıştı artık mecbur kalınca
yeni evlendigimizde çıldırmak üzereydim aylarca uyku yüzü görmedim:84:
sonra baktık olacak gibi deyil bünyem kabul etti:78:
ama eşimde rahatsızlık var geniz eti,aldıracak rahatlar biraz daha
allah ım bu benım sorunum ıste.bu gece ne ben uyudum ne adamı uyuttum.yorgun olunca yastıga kafasını koyar koymaz horlamaya baslıyor.en az 15-20 defa uyandırdım kendısını.sabah dıyor kı uyandırmana gerek yoktu hafıf dokunsan yeterdı.onu 100 defa yapmısımdır zaten
banada bazen gece uyandrdığımda "horlamıyorum ki aşkım" diyo bu daha kötü
bende yorganı falan çekiyorum,hızla yatakta dönüyorum uyansn diye ama yok anacm illa seslencem :84:
aynılarını yapıyorum ama bana mısın demıyor kı.walla bu gece ıkımıze de zehır oldu.gece uyandırdım dedım ben dıger odaya mı gıtsem yok sımdı gecer dıyor bır de banane gecmesı yaa mahfoldum ben
neyse tek sorunumuz bu olsun ama değil mi :)
Allah ağız tadı versin de gerisi boş aslında
banada bazen gece uyandrdığımda "horlamıyorum ki aşkım" diyo bu daha kötü
bende yorganı falan çekiyorum,hızla yatakta dönüyorum uyansn diye ama yok anacm illa seslencem :84:
ya bide o var ben horlamıyorum ki aşkım asla horlamamaynen canm yaa..alınsa bizde rahatlarız işte..
ya bide o var ben horlamıyorum ki aşkım asla horlamam
bide şu var alındıktan sonra bünyemizde alıştı yine uykusuzluk çekicez neden çünkü adam horlamıyo ninnimiz kesildi
şaka bi yana allah kurtarsın hepimizi:18:
ben eğer çok yorgunsam horlarım sabaha da söylenir aşkım horladın diye
yahuu sen hergün horluyorsun ya arkadaşım ben 1 gün horlamışım nolcak
yaaaa çok yorgun olunca horlasa anlıcamm..
sorun o geniz etini aldırması gerek..
bende arada numaradan horlayım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?