kızlaar..eşiniz horluyor mu? :(

sanırım benim eşim yavaştan başlıyacak hiç sesi çıkmazdı şimdiye kadar 1-2 haftadır bazen oldu korkmaya başladım hep olacak mı? diye hatta bendemi ilerde horluycam diye :18: uyandırıyorum çeviriyorum uyuyorum Allah'tanki dokununca uyanıyor

ben gecen gittim britright aldım yok anacım fayda etmedi gecen yetenek sızsınızde atalay değirmenci dedi ya burnunda et deil but var diye bizimkiside o hesap
iyiymiş
o burun tıkanıklığı için geçerli ama dimi?..
burnun da but olanlara fayda etmez tabii canım ya

bazen bende korkuyorum valla bende horluyor muyum acaba diye..
sordum horlamıyormuşum
ama kadının horlaması..aaayy düşünmek bile istemiyorum :84:

iyiki benimki horlamıyor yoksa sabaha kadar uyuyamam ben kayınpeder bir horluyor sanarsınız bahçeye domuz girdi iyiki oğlu horlamıyor boğardım onu yastıkla yoksa

iyiki benimki horlamıyor yoksa sabaha kadar uyuyamam ben kayınpeder bir horluyor sanarsınız bahçeye domuz girdi iyiki oğlu horlamıyor boğardım onu yastıkla yoksa

aynenn..benim k.p de öyle canm yaa
umarım eşin ileride babasına benzemez :)
bende boğmayı düşünüyorum bazen ama isteyerek yapmıyor diyip affediyorum

Son düzenleme:
ama senin alışmış bi halin var sanki
evt bünye alıştı artık mecbur kalınca
yeni evlendigimizde çıldırmak üzereydim aylarca uyku yüzü görmedim:84:
sonra baktık olacak gibi deyil bünyem kabul etti:78:
ama eşimde rahatsızlık var geniz eti,aldıracak rahatlar biraz daha

allah ım bu benım sorunum ıste.bu gece ne ben uyudum ne adamı uyuttum.yorgun olunca yastıga kafasını koyar koymaz horlamaya baslıyor.en az 15-20 defa uyandırdım kendısını.sabah dıyor kı uyandırmana gerek yoktu hafıf dokunsan yeterdı.onu 100 defa yapmısımdır zaten

aynen canm yaa..alınsa bizde rahatlarız işte..

banada bazen gece uyandrdığımda "horlamıyorum ki aşkım" diyo bu daha kötü
bende yorganı falan çekiyorum,hızla yatakta dönüyorum uyansn diye ama yok anacm illa seslencem :84:

bende yorganı falan çekiyorum,hızla yatakta dönüyorum uyansn diye ama yok anacm illa seslencem :84:

aynılarını yapıyorum ama bana mısın demıyor kı.walla bu gece ıkımıze de zehır oldu.gece uyandırdım dedım ben dıger odaya mı gıtsem yok sımdı gecer dıyor bır de banane gecmesı yaa mahfoldum ben

neyse tek sorunumuz bu olsun ama değil mi :)
Allah ağız tadı versin de gerisi boş aslında

aynen canm yaa..alınsa bizde rahatlarız işte..
ya bide o var ben horlamıyorum ki aşkım asla horlamam

bide şu var alındıktan sonra bünyemizde alıştı yine uykusuzluk çekicez neden çünkü adam horlamıyo ninnimiz kesildi
şaka bi yana allah kurtarsın hepimizi:18:

ninni benzetmesi bu güzeldi
Allah heeeer zaman ağız tadı versin de alışıcaz artık

ben eğer çok yorgunsam horlarım sabaha da söylenir aşkım horladın diye
yahuu sen hergün horluyorsun ya arkadaşım ben 1 gün horlamışım nolcak

ben eğer çok yorgunsam horlarım sabaha da söylenir aşkım horladın diye
yahuu sen hergün horluyorsun ya arkadaşım ben 1 gün horlamışım nolcak

yaaaa çok yorgun olunca horlasa anlıcamm..
sorun o geniz etini aldırması gerek..
bende arada numaradan horlayım ama

kızlar bende yazları cok sıkıntı cekerim bizimkiler evde sürekli gezinir sinir olurum ben erken yatarım onları sesi hala gitmez ben bi defa kulak tıkacı denedim ama bunu mutlaka denemenizi tavsiye ederim turuncu yumuşak bişe bende nette araştırırken bi kaç forumda denk geldim arkadaşlar hep olumlu yazılar yazmıştı bende hemen aldırdım sanırım iş güvenliği ve sağlığı için malzeme satan yerler oldn aldılar ...elinle yuvarlayarak sivri bi şekilde kuağa takıyosun o da kulağın içinde şişip şeklini alıyo..ben 1 defa denedim ilk başlarda tam yerleştiremedim kulağmda bişe olma hissi rahatsızlık veriyodu sonra nasıl olduysa dalmışım bizimkiler odama girmiş cıkmış ben uyanmamısım nasıl olduysa ....ben çok hassasımdır bu konuda sonra elimde kalmadı yogunlugumdan dolayı alamadım araya da kıs girdi bizimkiler kapıları kapatıp ourmaya başladılar bende rahatladım Ama tekrar alıp denemek istiyorum kullanalar hep olumluydu ben 4 tane kadar denedim ama diğerleri cok sertti bu yumuşak muhendisler falan kullanıyo sanırım bunları madenciler felan

yaaaa çok yorgun olunca horlasa anlıcamm..
sorun o geniz etini aldırması gerek..
bende arada numaradan horlayım ama

bende de genizeti vardı canım çocukken çok zorluk oluyor aldırdım rahatladım ama ben kendimi korudum abimde ameliyat oldu korumadı kendini aynı şekilde horlamaya devam hatta bazen 1 2sn nefes alamıyo sonra kaldığı yerden devam tehlikeli yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…