kızlaar..eşiniz horluyor mu? :(

hmm..maliyet olarak çok bişi değildir herhalde
bide şişiyor falan dedin ya acaba kulağa zararı olur mu?
mantıklıymış ama deneyebilirim teşekkürler :84:

Son düzenleme:

aaa.. öyle sorunlarda oluyo demek nefes alamamak gibi
ben 5 yaşındayken alınmış geniz etim ama çok şükür bişiyim yok
umarım eşimde alınınca rahat eder

Son düzenleme:
horlamak ne demek ya resmen adam senfoni yapıyo sabaha kadar konser verıyo mübarek insan.. alıştım artık dürttügüm anda hemen şekil degiştiyo

hmm..maliyet olarak çok bişi değildir herhalde
bide şişiyor falan dedin ya acaba kulağa zararı olur mu?
mantıklıymış ama deneyebilirim teşekkürler :84:

yok canım cok ucuz tanesi 25 kuruş olabilir tam hatırlamıyorum:) .....zannetmiyorum canım zararı olmaz sunger gibi bişe ...

canım bu arada tek kullnımlık sanırım ole okumustum bi kactane alırsın denersin çok ucuz zaten ama eczanedekileri deneme pahalı hemde sert bunları muhendis ve işçiler için urettıkleri ıçın cok rahat

benim esimde horlamiyor kükrüyor resmen

birkeresinde dedim cok horluyorsun ben horlamam kendi horultunu duyuyorsundur dedi bende icimden hmm öylemi bak ben neyapicam dedim bi güzel kameraya aldim bunun horlamasini uyaninca gösterdim,montaj yapmisindir dedi

hem horluyor hemde her lafima cvbi hazir

aynı dertten bende mustaribim benimki horlamıyor içinde aslan varmış gibi kükrüyor, 4 yıllık evliyim hala doktora gidecek.
geçen gece ayağına tekme ata ata morartmışım ama ne yapım sinir geliyor.

Kizlar benim esimde bastan horlamiyordu evlendikten sonra kilo aldi bayagi ve horlama tonu iki kat artti artik yataklari ayirmistik o derece sonra doktora gitti ve cbap makinasi kullaniyor suanda uyku apnesiymis ve dereceside yuksek bu bir hastalik ve ciddi bir hastalik aman diyim gec kalmayin ikna edin doktora gonderin makinayi kulandigi ilk aksamdan beri kuzu gibi uyuyor. cok sukur kilo verene kadar kullanacak makinayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…