Hiç horlamaz ama zaman zaman sıçrar tabi bende onla
benimkide horluyor ama çok sık değil birazda alıştım sanırım çok rahatsız edecek bir horlama oluyorsa hafiften dokunuyorum koluna.
eşim evlenmeden önce burun eti için ameliyat olmuştu onunda faydası olmuş yoksa rahatsız olurdun diyor bana
düz yattığı zaman horluyor ben dürttüğümde horluyorsun yana dön dediğimde hemen yana dönüyor.sabah soruyorum hatırlıyormusun diye yok diyor.
eşindede belki burununda et olabilir.bademcik alınması zararlı olabilir belki.ondan eşiniz istemiyor olabilir.
offf aynen yaaa acayip horluyor eşim..Uyumama bile fırsat vermiyor 5 dk içinde başlıyor çok uyandırıyorum yan yatınca azalıyor ama yinede gecenin ilerleyen saatlerinde yenilerek yan odaya geçen ben oluyorum :) ameliyat olması şart ama bakalımm
benimkide çoğunlukla horluyor o uyumadan uyumaya çalışıyorum
Hiç horlamaz ama zaman zaman sıçrar tabi bende onla
amaliyat için ikna etme yollarına bakmamız lazım sanırm
benimki de sabaha doğru tam yan odaya kaçıyodum uyandı..ve kendisi gitti..
oda ayrı bişey..
horlamasndan iyidir
hemde nasıl horulll horullll
Haklısın daha iyi:))Durumunuzu anlıyorum evlenmeden önce annemle aynı odadayken bende madurdum.O horlamaya baslamadan önce uyumaya calısırdım.Ameliyat olması için baskı yapmanız lazım cok zor,özellıklede uykusu hassas olanlar için...
evet evet evet alkol aldığında ve çok yorgun olduğunda horluyor zaten uykum hafif gidiyor benim uyku tamamen
bende napim dürtüyorum sürekli ama 1 dk sonra yine aynı
ben gecen gittim britright aldım yok anacım fayda etmediaaayy çok sinir..
ama ben uykusuz kaldığımı ona anlatıcam ve oda bana dayanamayıp amaliyat olur belki diye düşünüyorum
uykusu hassas olan o benim beennn :18:
haklısın uykusuz kalıyorum diye kendimi acındırıcam,bitkin görünücem ve bana kıyamayıp amaliyat olur umarım
başka odada yatmayı da düşünemeyiz biz yeni evliyiz çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?