- 6 Mayıs 2019
- 57
- 22
- 38
- 35
- Konu Sahibi tozpembe_selin
-
Birlikte orgazm olduktan sonra diyor yani adam bosaldıktsn sonrayı kastedmiyor mu.?2 - 3 dk sonra hiç şaşamaz 2. orgazmı mı yaşarım.. ondan sonraki bir 5 dk sonra olur. ama bence herkeste farklı olabilir
MaşaAllah2 - 3 dk sonra hiç şaşamaz 2. orgazmı mı yaşarım.. ondan sonraki bir 5 dk sonra olur. ama bence herkeste farklı olabilir
hhaah tesekkurler efemMaşaAllah
valla ben kendi açımdan değerlendirdimBirlikte orgazm olduktan sonra diyor yani adam bosaldıktsn sonrayı kastedmiyor mu.?
KIZLAR MERHABA:
İLK DEFA EŞİNİZLE BİRLİKTE ORGAZM OLDUKTAN SONRA 2. Yİ KAÇ DK SONRA YAPIYORSUNUZ BU ARA KAÇ DK OLMALI ?
4 SENELİK EVLİYİZ VE BİR GECEDE HİÇ 2 KERE ORGAZM OLMADIM İLK DEFA BU GECE DENİYECEĞİZ YA BEN HİÇ BİLMİYORUM BIR GECEDE 2 VEYA DAHA FAZLA BİRLİKTE OLMAK NASIL OLUYOR BİZ NİYE BECEREMİYORUZ ?
Toplamda arka arkaya 3 kez mi vallahi maşallah. Bu kadar sürede arka arkaya orgazm olmak için ne yiyor ne içiyorsunuz kızlar ya2 - 3 dk sonra hiç şaşamaz 2. orgazmı mı yaşarım.. ondan sonraki bir 5 dk sonra olur. ama bence herkeste farklı olabilir
Toplamda arka arkaya 3 kez mi vallahi maşallah. Bu kadar sürede arka arkaya orgazm olmak için ne yiyor ne içiyorsunuz kızlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?